God kvalitet
Jeg har fået endnu et lÊkkert tÞrklÊde fra Bella Ballou - et uld tÞrklÊde - let og lÊkkert og i super god kvalitet!
Kan varmt anbefale deres tÞrklÊder.
Welcome to BELLA BALLOU on facebook! Bella Ballou was established in Denmark in 2008 by Tina Steentoft and Charlotte Fog Qvotrup. Bella Ballou is a dream come true, a dream of creating something unique, personal and exclusive for women around th...
Kan varmt anbefale deres tÞrklÊder.
Jeg kan varmt anbefale Bella Ballou til alle jer, der elsker smukke og lÊkre tÞrklÊder. Der er så mange fine styles, så skÞn service og hurtig levering :-)
Buongiorno! Avevo ricevuto da poco in regalo una stupenda sciarpa in cashmere color beige, morbida e leggerissima dentro una bella scatola con il Vostro nome. Ho cercato subito il sito Bella Ballou e mi sono divertita molto a quardare tutti i bellissimi prodotti. Ecco che mi arriva "COLOR BLOCKS Scarf" in tempi brevissimi. E' semplicemente stupenda come tessuto (seta pura), disegno e colori. Evviva!
Perfekt service - fik meget hurtig venlig hjÊlp via mail.
Gode priser og hurtig levering.
Produktet kom hurtigt og uden problemer. Derudover er det af rigtig god kvalitet - lige som forventet âš
Meget flotte tÞrklÊder i mange forskellige design og stÞrrelser
Kundeservice helt udover det sÊdvanlige og smukke tÞrklÊder i virkelig god kvalitet â€ïž
Stor anbefaling herfra ð
Hurtig service og utroligt smukke tÞrklÊder
Fint silketÞrklÊde og hurtig forsendelseð har dog endnu ikke taget tÞrklÊdet i brug, sÃ¥ ved ikke hvordan det er over tid
Jeg kÞbte en taske i sensommeren 22', som hurtigt fik slidtage på alle fire hjÞrner, selvom jeg passede godt på den. Lige knap et år efter går taskens hank i stykker, fordi syningen går op. Jeg skriver til kundeservice, og de beklager meget og sender en ny taske retur. Ikke mindre end 3 uger senere, er den nye taske gået i stykker på prÊcis samme måde som den gamle, syningen er gået op i hanken.
Da jeg skriver til kunderservice, får jeg et svar retur som har en tydelig undertone af, at det må vÊre min egen skyld - da de ikke har oplevet den form for reklamation fÞr. Jeg bÊrer jo altså ikke rundt på sten i mine tasker, men blot en computer og diverse småting.
Hvis en taske ikke kan holde til det, så skal man måske overveje, om man bÞr lave den slags tasker, og endda sÊlge dem til 799'-.
KÞbte Peony tÞrklÊde. Det kom allerede efter 2 dage. Det er helt som jeg forventede, let, tyndt , dog uden at vÊre gennemsigtigt. Fine farver. Har lige skyllet det på 30 gr. Og det holdt farverne. Det bliver fint til sarong eller sjal.
Har ved flere lejligheder kÞbt både tÞrklÊder og tasker til min hustru og andre familiemedlemmer. Modtager altid produkterne en dag eller max to efter bestilling. Super flotte gaver, som modtageren altid er blevet meget glade for. Dejlig nemt :-)
Jeg kan kun varmt anbefale Bella Ballou. Har både kÞbt kvalitets strÞmper, en Snake taske, en shopper i blå og seneste kÞb 2 smukke tÞrklÊder. Det ene var en gave og skulle byttes til en anden farve. Kontaktede firmaet og talte med en serviceminded ansat, modtog det nye tÞrklÊde efter få dage.
God service.
KÞbte silketÞrklÊde og det blev modtaget dagen efter det blev bestilt.
Fantastisk kvalitet i smuk gaveÊske.
Havde fået et tÞrklÊde, som ikke lige var mig. Kontaktede firmaet, men de ville ikke bytte det til noget andet. Det var i original kasse med mÊrke. Men der var ingen byttemÊrke på. De ville bare ikke hjÊlpe - ingen gang da jeg sagde, at de bare kunne bytte til mindste pris for produktet. Det er Êrgerligt med sådan et firma. Derfor vil jeg ikke anbefale andre at kÞbe noget der.
Jeg har bestilt en del sokker herfra og senest et tÞrklÊde. Det har altid vÊret problemtfrit for mig at bestille hos dem, og kvaliteten har altid vÊret fin. TÞrklÊdet var en gave, og modtageren var/er Sà glad for det.
Bestilte 2 håndklÊder/strandlagner som de selv beskrev som at vÊre af kraftig kvalitet. I stedet får jeg hvad jeg vil beskrive som 2 stof, der er så tynde at man kan glo lige igennem dem.
Har sendt en mail til dem, men intet svar modtaget.
Jeg handler ikke hos dem igen