Jeg bestilte 4 knager. Ved ankomsten var den ene skÊv, hvilket jeg gjorde dem opmÊrksom på med fotos, hvorefter de sendte en ny pakke indeholdende 2 nye knager.
Jeg kÞbte op til jul et produkt fra virksomheden som gave til min bedre halvdel. DesvÊrre levede produktet ikke op til den lovede kvalitet, og vi blev Êrligt talt lidt skuffede, da det hverken fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte to par af Nordic cozys strÞmpebukser (med varm fyld pÃ¥ indersiden). Det ene par har der ikke vÊret noget problemer med, men det anede par fik underlige trÊvler i stoffet allerede efter fÞrst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. KÞbt nogle tykke strÞmpebukser som er helt igennem lÊkker at have pÃ¥, oplevet dog et lille problem med den fÞrste par jeg prÞvet, skrev til dem og de sender no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic Cozy er et Dansk familieejet firma, etableret i 2022. Passionen er Cozy clothing i kun den bedste kvalitet, vores produkter er til dig som Þnsker ultimativ forkÊlelse, og Êgte Nordisk hygge.
Klampenborgvej 230A, 11, 1112, 2800, Lyngby, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@nordiccozy.dk
- nordiccozy.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hvorfor kÞbte jeg dem ikke fÞr?
Jeg er helt igennem imponeret over de her strÞmpebukser. Nordiccozy, I har simpelthen lavet et absurd lÊkkert produkt. Jeg kommer ikke til at gÃ¥ i andet fremover â de slÃ¥r endda joggingbukser i komfort, og det siger altsÃ¥ en del.
Jeg bruger dem isÊr i det kolde vejr, når jeg cykler, og hold nu op⊠jeg er mållÞs.
Man kan virkelig mÊrke, at I har optimeret bÃ¥de kvalitet og pasform: ingen underlige âfÞdderâ, tydelig markering af, hvor rumpetten skal sidde (tak!), og materialet er bare superbehageligt.
Jeg har set jer pÃ¥ Facebook lÊnge og endelig taget mig sammen til at prÞve dem â og jeg fortryder kun, at jeg ikke gjorde det noget fÞr. Jeg hÃ¥ber virkelig, at endnu flere opdager jer, for de her strÞmpebukser fortjener flere fans.

Nordiccozy ããã®åç
Helt igennem fantastisk kundeservice.
Helt igennem fantastisk kundeservice.
KÞbt nogle tykke strÞmpebukser som er helt igennem lÊkker at have på, oplevet dog et lille problem med den fÞrste par jeg prÞvet, skrev til dem og de sender nogle nye. Det reagere hurtig, og strÞmpebukserne er mega lÊkker og varme at have på. Vil dog sige man skal nok ikke vÊre hÞjere end omkring de 1,75 for ellers sidder de ret tÊt/ stramt ved fÞdderne som kan vÊre ubehagelige.

Nordiccozy ããã®åç
Super lÊkre varme og pÊne strÞmpebukserâŠ
Super lÊkre varme og pÊne strÞmpebukser og behagelige at have på.

Nordiccozy ããã®åç
StrÞmperne strammer vildt på tÊerne
StrÞmperne strammer vildt på tÊerne, så det gÞr ondt at have dem på

Super fedt concept!
Super fedt concept!
Jeg kÞbte tre par strÞmpebukser af fleece, som ligner de tynde nylonstrÞmper. Nu kan jeg gå i nederdel og kjole hele vinteren uden at fryse :)
Materialet er super blÞdt og pakken blev leveret dagen efter.
Kan kun anbefale!

Nordiccozy ããã®åç
Super kvalitet og lÊkkert materiale
Super kvalitet og lÊkkert materiale. Virkelig god service og hurtig respons ved henvendelse. Havde en fejlordre, og der blev ikke stillet spÞrgsmålstegn ved noget. Fik ny forsendelse uden meromkostning.

Nordiccozy ããã®åç
Hurtig og professionel levering af minâŠ
Hurtig og professionel levering af min bestilling. Og de fedeste strÞmper

Nordiccozy ããã®åç
Mangler fortsat penge retur, og de svarer ikke
Bestiller 11/2 2025 to par tights.
Et par dage efter modtager jeg kun ét par med posten.
Jeg skriver til Nordic Cozy, at der mangler et par (og jeg vedhÊfter billeddokumentation), men at jeg alligevel vil returnere, fordi det fÞrste par ikke passer.
Den 15/2 2025 skriver Frederikke fra kundeservice, at det er helt ok. Der er trukket penge for to par tights fra min konto. Dette vil jeg få tilbage, siger hun.
Jeg får et returlabel og sender sender pakken retur.
Den 13/3 2025 skriver jeg til Nordic Cozy, at jeg stadig venter på at få mine penge retur. Intet svar.
Den 21/3 skriver jeg igen og "truer" lidt med at skrive her på Trustpilot, men at jeg virkelig ikke vil, og at jeg er sikker på, at deres kundeservice bare er nede med stress. Intet svar.
Og nu er nordiccozy.dk hjemmesiden vÊk. Så jeg tÊnker, der må vÊre sket et eller andet.

Gode og varme strÞmper!
Er vant til Wolford-strÞmper, så var lidt skeptisk. Men de er virkelig gode og varme!! Dog savner jeg virkelig hÊl i foden, så strÞmpen ligesom sidder fast og syningen til tÊerne ikke bliver ved med at falde ned under foden.

Nordiccozy ããã®åç
The product is and does as how it isâŠ
The product is and does as how it is named/called , it feels warm and cozy and perfect for winter season.

Perfect for winter
Perfect for winter. Good quality. Feels good on my skin.

Super gode vinter strÞmper
Super gode vinter strÞmper der ligner almindelige nylonstrÞmper ð€

Nordiccozy ããã®åç
Virkelig lÊkkert materiale samt hurtigâŠ
Virkelig lÊkkert materiale samt hurtig levering

Nordiccozy ããã®åç
De passer ikke til mit fodtÞj.
De passer ikke til mit fodtÞj.
Men god varme, så jeg fryser ikke.

Super cosy tights
Helpful customer service, great product and quick shipping. The tights are very soft and cosy, fit true to size - my legs are now warm even in -5°! Best and warmest tights!

Tusinde tak til Frederikke
Tusinde tak til Frederikke, for en fantastisk service, jeg giver 10 stjerner.
Fik nye strÞmpebukser gratis, da der var sket noget med dem jeg fÞrst kÞbte, og det behÞvede Nordiccozy slet ikke at have gjort.
StrÞmpebukserne er super, varme og behagelige at have på.
God service giver god omtale og flere kunder.
Bare tusinde tak <3