Jeg bestilte 4 knager. Ved ankomsten var den ene skÊv, hvilket jeg gjorde dem opmÊrksom på med fotos, hvorefter de sendte en ny pakke indeholdende 2 nye knager.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kÞbte op til jul et produkt fra virksomheden som gave til min bedre halvdel. DesvÊrre levede produktet ikke op til den lovede kvalitet, og vi blev Êrligt talt lidt skuffede, da det hverken fÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte to par af Nordic cozys strÞmpebukser (med varm fyld pÃ¥ indersiden). Det ene par har der ikke vÊret noget problemer med, men det anede par fik underlige trÊvler i stoffet allerede efter fÞrst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt igennem fantastisk kundeservice. KÞbt nogle tykke strÞmpebukser som er helt igennem lÊkker at have pÃ¥, oplevet dog et lille problem med den fÞrste par jeg prÞvet, skrev til dem og de sender no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic Cozy er et Dansk familieejet firma, etableret i 2022. Passionen er Cozy clothing i kun den bedste kvalitet, vores produkter er til dig som Þnsker ultimativ forkÊlelse, og Êgte Nordisk hygge.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Easy ordering and quick deliveey
Nice real website. Easy ordering and quick delivery.

Tak for fine strÞmper
Tak for fine strÞmper. Jeg sled et par op sidste år. Derfor har jeg kÞbt nye.

Kundeservice helt i top
Ordren kom hurtigt, og selvom jeg måtte konstatere, at jeg havde brug for en anden stÞrrelse, er det ikke sidste gang jeg handler hos Nordic Cozy.
Jeg fik hurtig hjÊlp fra Frederikke, som straks sendte en ny pakke afsted til mig uden besvÊr. For udover, at det er ekstremt god og hjÊlpsom kundeservice, sÃ¥ er deres tights simpelthen sÃ¥ dejlige at have pÃ¥ ððŒ

Hurtig levering uden problemerð€©

Nordiccozy ããã®åç
Kundeservice ud over det sÊdvanlige
Super lÊkre vinter tights - blÞde og varme. Og så fik jeg den fineste behandling af deres kundeservice, da jeg ikke havde ramt rigtigt med stÞrrelsen. Hurtig levering.
Bedste anbefalinger herfra

Nordiccozy ããã®åç
Deres varme strÞmpebukser er helt vildtâŠ
Deres varme strÞmpebukser er helt vildt dejlige og behagelige at have på! Kommer til at leve i dem over vinteren

Let at bestille
Let at bestille, hurtig ekspidition og hurtig levering.

The softest tights ever
The softest tights ever! Nice quality of the cozy tights and very quick delivery âºïž

Kundeservice i top
Kundeservice i top
Jeg bestilte et par fleece leggins og fik dem virkelig hurtigt. Dog var det for smÃ¥ sÃ¥ jeg ville sende dem tilbage og blev fÞrst lidt irriteret over deres returlable system, hvor man skal sende en mail for at fÃ¥ lablen. Men jeg fik hurtigt svar hvor de skrev at de nok skulle sende mig en stÞrre stÞrrelse uden beregning ð Det havde jeg slet ikke regnet med sÃ¥ det mÃ¥ jeg sige var virkelig god service. Kan anbefalede produktet og forhandler.

Nordiccozy ããã®åç
Virkelig lÊkre blÞde og varme
Virkelig lÊkre blÞde og varme. Dog kunne jeg godt tÊnke mig, at syningen i tÊerne, blev lavet anderledes, da den sÞm virker generende. Ellers et super godt produktð

Nordiccozy ããã®åç
Long delivery - but great quality

Nordiccozy ããã®åç
Hurtig levering og super produkt
Hurtig levering og super produkt. StrÞmpebukserne er meget behagelige og varme!

Nordiccozy ããã®åç
Der er desvÊrre et problem med disseâŠ
Der er desvÊrre et problem med disse ellers lÊkre varme strÞmpebukser⊠Der er ikke nogen âhÊlâ i strÞmpen, hvilket betyder, at forsÞmmen bliver trukket ned under tÊerne - og strÞmpen kommer dermed, pga. tykkelsen, til at klemme om tÊerne, nÃ¥r man tager fodtÞj pÃ¥ ð¢
OPDATERING D. 28/11-24
Flg. meddelelse fra kundeservice:
Vi arbejder i Þjeblikket intensivt på at udvikle den nÊste model med mindre fleece, og en mere behagelig syning, så vi kan levere et endnu bedre produkt.
Din feedback er utrolig vÊrdifuld for os, og vi sÊtter stor pris på, at du deler dine erfaringer.
Jeg har refunderet belÞbet for det par, du har bestilt. Du behÞver ikke at returnere produktet â mÃ¥ske kan du give det videre til en, der vil fÃ¥ glÊde af det. ð
Stjerner hermed opdateret fra 2-3 ð

Ikke holdbare
Opdatering:
FÃ¥ timer efter denne anmeldelse som var tre stjerner besvarede kundeservice denne anmeldelse og de sendte straks et nyt par. Virkelig god service. Jeg har ikke taget dem i brug endnu men regner med at de holder til brugâºïž
Oprindelig anmeldelse:
Virkelig dejlig varme! Men ikke holdbare. Efter at have haft dem på én aften (med sneakers) er der hul på tÊerne.

LÊkre varme tights
LÊkre varme tights. KÞbte 2 par tights med lÊkker blÞd fleece pÃ¥ indersiden. De er virkeligt skÞnne og lune at have pÃ¥ og nÊrmest uundvÊrlige at have i vintergarderoben. Skulle lige âformesâ lidt, da syningen ved tÊerne havde det med at sÊtte sig under tÊerne og det var trÊls at gÃ¥ pÃ¥, - men synes de har rettet sig, sÃ¥ syningen nu sidder hvor den skal ved tÃ¥spidserne. Er super glad for dem.

Nordiccozy ããã®åç
Den hurtigste levering ever!
Den hurtigste levering ever!
Og varen lever fuldstÊndig op til det jeg bestilte.
KÊmpe anbefaling herfra. Stort 5talð€

Nordiccozy ããã®åç
Behagelige at have pÃ¥ og er virkeligâŠ
Behagelige at have på og er virkelig god kvalitet; de får min stÞrste anbefaling.

Soft, warm and stretchy
The delivery was fast and the product is soft, warm and stretchy.
Till now the product lives up to what it promises :)

Good quality - great service
An easy site to navigate, placing order and the quick shipment. The product is great end lives up to the expectations in quality.

Nordiccozy ããã®åç
The pantyhose keeps your legs warm
The pantyhose keeps your legs warm and is of good quality. Was delivered the day after I placed my order.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ