Första planeringstavlan jag fick hem var sönder. Jag kontaktade dom och fick snabbt Ã¥terkoppling och dom skickade mig en ny. JÀttenöjd med kundbemötande, service och tavlanð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Var tvungen att ge en stjÀrna fast jag ville lÀgga noll. La en order 3 dec som levererades den 5 jan. PÃ¥ deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gÃ¥nger och sva... ãã£ãšèŠã
Jag bestÀllde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och Àr jÀttenöjd! NÀr leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade lÀget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÃ¥ng leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fÀsten som jag bestÀllt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om dÃ¥ jag trodde den var i glas. Svarstid pÃ¥ mejl har varit lÃ¥ng.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nordic Craft Àr ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÃ¥ng vÀntetid men produktenâŠ
Lång vÀntetid men produkten fasadsiffran som vi bestÀllde var riktigt fin.
Första planeringstavlan jag fick hemâŠ
Dålig returhantering om man ångrat sig
Dålig returhantering om man ångrat sig. Stå för frakt sjÀlv och svindyr till på köpet! Usch!

Nordiccraft SE ããã®åç
Husnumret var klenare Àn vad det sÃ¥g utâŠ
Husnumret var klenare Àn vad det såg ut på bilder.
På grund av det bara 3 stjÀrnor.
Annars, det var lÀtt att bestÀlla och snabb leverans.

Jag bestÀllde den 27:e februari ochâŠ
Jag bestÀllde den 27:e februari och idag Àr det 13 mars.
De har fortfarande inte ens behandlat det.
Kommer inte bestÀlla hÀrifrån igen.

Nordiccraft SE ããã®åç
The product was delivered on time andâŠ
The product was delivered on time and the quality was precisely as described on the website.

Supernöjd med almanackan
Supernöjd med almanackan! Sen fick vi jÀttebra hjÀlp från kundservice nÀr leveransföretaget tappade bort vårt paket. Snabbt och smidigt löstes det.

Barnlampa-Giraff
JÀttefin barnlampa som Àr till min bÀstavÀns barn. Fint paketerat, skickades snabbt och snabb leverans.

Nordiccraft SE ããã®åç
Låååååång leveranstid trots att detâŠ
Låååååång leveranstid trots att det står att det ska vara snabb leverans. Fasadsiffran tunnt material, gatunamnet som var utskuret på siffran var snett. Aldrig mer köp hÀr....
Inte så bra kvalité på mÀtstickorna
Inte så bra kvalité på mÀtstickorna. VÀldigt tunna och saknade bÀttre gradering på den med giraffen. Fanns heller ingen upphÀngningsanordning utan bara dubbelhÀftande tejp so inte fungerar på alla vÀggar.
Riktig bra tavla
Riktig bra tavla, som hjÀlper familjen i sin vardag. Bra leveranstid, kul att man kan vÀlja fÀrg.

Nordiccraft SE ããã®åç
bestÀllde i början av december
bestÀllde i början av december, har betalt varorna, men inte fått produkterna Ànnu? och inga pengar tbx och inte fått svar!
Allt som allt.. dåligt
Lång leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fÀsten som jag bestÀllt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om då jag trodde den var i glas. Svarstid på mejl har varit lång. Och kompensations alternativet var presentkort på 200kr eller skicka tillbaka tavlan. Helt vÀrdelöst!
Usel kundtjÀnst
Garanterad leverans före jul.
Igår den 9/1, en månad efter bestÀllning kom halva ordern fram.
Tar minst fyra dagar att få svar på kundtjÀnsten vilket gör all process Ànnu långsammare.
Först jag sista gången jag bestÀller hÀrifrån.
Tog nÀstan 6 veckor att fÃ¥ mina varorâŠ
Tog nÀstan 6 veckor att få mina varor och dom Àrr vÀldigt dåliga på att svara på mail och det Ànda dom erbjöd var ett presentkort. Men jag vill inte ha det för jag kommer aldrig att handla dÀr igen. BÀttre om dom erbjudit 30% av på fakturan
Handla inte hÀr
Var tvungen att ge en stjÀrna fast jag ville lÀgga noll.
La en order 3 dec som levererades den 5 jan.
På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och svar kom efter flera dagar med massa konstiga svar. Mailade dom att makulera ordern vilket dom struntade i. Vid leverans var dom tydliga att jag var tvungen till att hÀmta ut produkten och sen kunde jag returnera och betala frakt. Produkten visade sig att vara en riktig skitprodukt. Handla inte hÀr
VÀldigt fin familjekalender
VÀldigt fin familjekalender, vÀl packad och trevlig kontakt med kundtjÀnst.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ