Nordiccraft SE レビュヌ 229

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Första planeringstavlan jag fick hem var sönder. Jag kontaktade dom och fick snabbt Ã¥terkoppling och dom skickade mig en ny. JÀttenöjd med kundbemötande, service och tavlan😃

5぀星のうち1の評䟡

Var tvungen att ge en stjÀrna fast jag ville lÀgga noll. La en order 3 dec som levererades den 5 jan. PÃ¥ deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gÃ¥nger och sva... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och Àr jÀttenöjd! NÀr leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade lÀget... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

LÃ¥ng leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fÀsten som jag bestÀllt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om dÃ¥ jag trodde den var i glas. Svarstid pÃ¥ mejl har varit lÃ¥ng.... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Nordic Craft Àr ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.

3.5

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bra jobb

Bra jobb, klart nöjd

Hej Micael

Stort tack för din fina recension! 😊

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd.

5぀星のうち1の評䟡

Dålig returhantering om man ångrat sig

Dålig returhantering om man ångrat sig. Stå för frakt sjÀlv och svindyr till på köpet! Usch!

Hej Sandra

Det beklagar vi verkligen att du upplever det så.

TyvÀrr Àr det inte vi som sÀtter fraktpriserna, då dessa faststÀlls av våra fraktleverantörer. Vi förstår dock att det kan kÀnnas dyrt vid retur, och vi tar din feedback med oss.

snabbt och lÀtt

Hej Rikard

Stort tack för din recension! 😊

Vi Àr glada att höra att du upplevde det som snabbt och lÀtt – precis som det ska vara.

5぀星のうち3の評䟡

Husnumret var klenare Àn vad det sÃ¥g ut

Husnumret var klenare Àn vad det såg ut på bilder.
På grund av det bara 3 stjÀrnor.
Annars, det var lÀtt att bestÀlla och snabb leverans.

2026幎3月6日

Tack för din recension 😊

Vi beklagar att husnumret inte helt levde upp till dina förvÀntningar – det tar vi sjÀlvklart med oss.

Det glÀder oss dÀremot att höra att det var enkelt att bestÀlla och att leveransen var snabb 🙌

De bÀsta hÀlsningar

Jag bestÀllde den 27:e februari och

Jag bestÀllde den 27:e februari och idag Àr det 13 mars.
De har fortfarande inte ens behandlat det.
Kommer inte bestÀlla hÀrifrån igen.

2026幎2月27日

Nordiccraft SE からの回答

Tack för din recension – och vi beklagar att det har upplevts som en lÃ¥ng vÀntetid 😔

Din bestÀllning var en förbestÀllning till vecka 12, vilket också framgick på hemsidan vid bestÀllningstillfÀllet. DÀrför har den först blivit behandlad och skickad nu i vecka 12.

Vi förstår sjÀlvklart att vÀntan kan kÀnnas lång, och vi tar din feedback med oss.

De bÀsta hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

The product was delivered on time and

The product was delivered on time and the quality was precisely as described on the website.

2026幎2月18日

Nordiccraft SE からの回答

Thank you so much for your review 😊

We’re very happy to hear that your product arrived on time and matched the description on our website 🙌

Best regards

Supernöjd med almanackan

Supernöjd med almanackan! Sen fick vi jÀttebra hjÀlp från kundservice nÀr leveransföretaget tappade bort vårt paket. Snabbt och smidigt löstes det.

2026幎1月6日

Stort tack för din fina recension 🀍

Vad roligt att höra att du Àr supernöjd med almanackan! ✹

Vi Àr också glada att vi kunde hjÀlpa till nÀr leveransföretaget tappade bort paketet, och att du upplevde att det löstes snabbt och smidigt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Med vÀnliga hÀlsningar

Barnlampa-Giraff

JÀttefin barnlampa som Àr till min bÀstavÀns barn. Fint paketerat, skickades snabbt och snabb leverans.

2026幎1月26日

Stort tack för din fina recension 🀍

SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med barnlampan – och vilken fin present till din bÀsta vÀns barn ✹

Vad hÀrligt att du också upplevde att den var fint paketerad och att både utskick och leverans gick snabbt.

Tack för att du delar med dig!

Med vÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och produkten var

Snabb leverans och produkten var jÀttefin.

2026幎1月19日

Nordiccraft SE からの回答

Tack så mycket för den fina återkopplingen 😊

Så roligt att höra att både leveransen gick snabbt och att du Àr nöjd med produkten. Det uppskattar vi verkligen!

Team Nordiccrat

Riktig bra tavla

Riktig bra tavla, som hjÀlper familjen i sin vardag. Bra leveranstid, kul att man kan vÀlja fÀrg.

2025幎12月30日

Tack så mycket för din fina recension 😊

Så roligt att höra att tavlan hjÀlper familjen i vardagen, och att du Àr nöjd med både leveranstiden och möjligheten att vÀlja fÀrg. Det glÀder oss verkligen!

Allt som allt.. dåligt

Lång leveranstid trots att de stod snabb leverans. Det saknades fÀsten som jag bestÀllt. Den var i plast vilket jag inte hittar info om då jag trodde den var i glas. Svarstid på mejl har varit lång. Och kompensations alternativet var presentkort på 200kr eller skicka tillbaka tavlan. Helt vÀrdelöst!

2026幎1月12日
自発的なレビュヌ

Usel kundtjÀnst

Garanterad leverans före jul.
Igår den 9/1, en månad efter bestÀllning kom halva ordern fram.
Tar minst fyra dagar att få svar på kundtjÀnsten vilket gör all process Ànnu långsammare.
Först jag sista gången jag bestÀller hÀrifrån.

2025幎12月27日

Handla inte hÀr

Var tvungen att ge en stjÀrna fast jag ville lÀgga noll.
La en order 3 dec som levererades den 5 jan.
På deras hemsida lovades leverans före Jul vid order före 9 jan!!! Mailade flera gånger och svar kom efter flera dagar med massa konstiga svar. Mailade dom att makulera ordern vilket dom struntade i. Vid leverans var dom tydliga att jag var tvungen till att hÀmta ut produkten och sen kunde jag returnera och betala frakt. Produkten visade sig att vara en riktig skitprodukt. Handla inte hÀr

2026幎1月7日
自発的なレビュヌ

VÀldigt fin familjekalender

VÀldigt fin familjekalender, vÀl packad och trevlig kontakt med kundtjÀnst.

2025幎11月24日

Tack så mycket för din fina recension 😊

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med familjekalendern, förpackningen och kontakten med vår kundtjÀnst. Det betyder mycket för oss!

Nordiccraft

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス