Nordiccraft レビュヌ 56

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lampene gir et vakkert lys og er pene Ã¥ se pÃ¥. Kanskje stÃ¥lampa kunne vÊrt litt stÞrre i diameter, sÃ¥ velter den ikke sÃ¥ lett. Jeg hadde ogsÃ¥ foretrukket brune/ gull ledninger istedet for hvite. Lampe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bought a clock with the recipient's name printed on it. The name was placed too close to the edge of the clock. Otherwise the product was well packaged and arrived unharmed.

KjÞpte et spesiallaget husnummer. Utrolig fint pakket og veldig fint skilt. Litt lang leveringstid, men siden det var spesiallaget med adressen min er det helt innafor. Hadde jeg vÊrt 20 Ã¥r eldre... もっず芋る

KjÞpte et navneskilt hos Nordiccraft og fikk plutselig pakken stoppet, hvor jeg da fikk melding fra UPS om Ã¥ betale dobbelt med frakt. Sendte en henvendelse til Nordiccraft, og de var veldig behjelpel... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

NordicCraft ble startet av Frederik og Stine, med en stor lidenskap for Ã¥ skape unike og personlige produkter til hjemmet og til livets spesielle begivenheter. Det hele begynte i vÃ¥r garasje, hvor vi med stor nysgjerrighet og skapertrang kastet oss ut i Ã¥ designe produkter som kunne bringe glede og sette et personlig preg i folks hverdag. Interessen vokste raskt, og i dag har vi flyttet produksjonen til flotte lokaler i Viborg, Danmark. Vi er stolte av Ã¥ produsere alle vÃ¥re varer lokalt i Viborg – dansk hÃ¥ndverk med kjÊrlighet til detaljene. VÃ¥re produkter blir laget av nÞye utvalgte materialer, hovedsakelig eik og akryl, som sikrer hÞy kvalitet og lang holdbarhet. NÃ¥r du bestiller hos oss, settes produksjonen som regel i gang samme dag, fordi vi jobber hver eneste dag for Ã¥ levere raskt og effektivt uten Ã¥ gÃ¥ pÃ¥ kompromiss med kvaliteten. I dag bestÃ¥r NordicCraft av et engasjert team pÃ¥ 50 medarbeidere som sammen med oss deler lidenskapen for godt hÃ¥ndverk og kreative lÞsninger. VÃ¥r visjon er enkel: Ã¥ skape vakre, holdbare produkter som gjÞr en forskjell i hjemmet ditt og til dine store Þyeblikk.

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

56件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 42に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

So fast delivery

So fast delivery! The house numbers i just bought er nice and soon we will put them on the house. The price was good and I recomand this shop.

2026幎3月19日

Hello Teodora

Thank you so much for your great review! 😊

We’re really happy to hear that you experienced fast delivery and that you like your new house numbers. It means a lot to us that you would recommend our shop!

Kind regards

Varene kom overraskende fort

Varene kom overraskende fort, og var helt som på bildene😊

2026幎3月11日

Hei Tove

Tusen takk for din fine anmeldelse! 😊

Så hyggelig å hÞre at varene kom raskt frem, og at de stod til forventningene.

//Team Nordiccraft

Fint produkt men mye rot når jeg pakket

Fint produkt men mye rot når jeg pakket opp pga spon. MiljÞvennlig men rotete.
Manglet opphengs mulighet det må man skaffe selv

2026幎3月3日

Hei Vigdis

Takk for din tilbakemelding.

Vi gjÞr dette for å sikre at varen ikke går i stykker under transport. Vi forstår samtidig at det kan oppleves litt rotete ved utpakking.

Når det gjelder oppheng, var det mulig å tilkÞpe beslag inne på hjemmesiden.

Fine ting som ventet

Fine ting som ventet, rask levering. Topp

2026幎3月11日

Hei :)

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! 😊

Så fint å hÞre at du er fornÞyd med både produktene og den raske leveringen.

Veldig fornÞyd!

Rask levering og flotte vimpler av god kvalitet. Jeg er veldig fornÞyd med kjÞpet!

2026幎2月4日

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🀍

Det gleder oss Ã¥ hÞre at du er veldig fornÞyd – og at bÃ¥de levering og kvalitet levde opp til forventningene ✹

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

-RASK LEVERING.

-RASK LEVERING.
-ORDNET EFFEKTIVT OPP VED EN FEIL BESTILLING
-HYGGELIG 0G HØFLIG MAILKOMMUNIKASJON

2026幎1月29日

Nordiccraft からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🀍

Det setter vi stor pris på!

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du opplevde rask levering, effektiv hÃ¥ndtering av feilbestillingen og en hyggelig og hÞflig mailkommunikasjon ✹ Det er akkurat slik vi Þnsker at det skal vÊre.

Produktet stod til forventningene

Produktet stod til forventningene, både med hensyn til stÞrrelse og utseende. Veldig fin lampe.

2026幎1月26日

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🀍

Det gleder oss Ã¥ hÞre at produktet stod til forventningene – bÃ¥de nÃ¥r det gjelder stÞrrelse og utseende ✹

Så hyggelig at du er fornÞyd med lampen!

Fine produkter

Fine produkter.
Litt vanskelig å komme i kontakt med de, men dette var i julehÞytiden og de ga tilbakemelding på fravÊr, så det er rimelig.
Fikk fÞrst feil produkt, men dette ordnet de opp i så fort de fikk beskjed.
Handler gjerne igjen. :)

2025幎12月30日

Tusen takk for en fin og Êrlig tilbakemelding 🀍

Vi setter stor pris pÃ¥ forstÃ¥elsen rundt at det var litt vanskelig Ã¥ komme i kontakt i julehÞytiden – det er en ekstra travel periode, men vi prÞver alltid Ã¥ gi beskjed om eventuelt fravÊr.

Vi beklager igjen at du fÞrst mottok feil produkt, men det er godt Ã¥ hÞre at du opplevde at vi ordnet opp raskt da vi fikk beskjed ✹

Så hyggelig at du vil handle hos oss igjen – det betyr mye!

Team Nordiccraft

Easy ordering process and fast delivery—even from Denmark!

The packaging was excellent, and the house number sign turned out really neat and even better than expected, especially for such a reasonable price. I will definitely recommend NordicCraft to others

2026幎2月9日

Nordiccraft からの回答

Thank you so much for your wonderful review 🀍

We’re thrilled to hear that you found the ordering process easy and the delivery fast—even all the way from Denmark ✹

It’s great to know that the packaging met your expectations and that the house number sign turned out even better than you imagined. That truly means a lot to us.

Thank you for your recommendation – we really appreciate it!

Kind regards,
Team Nordiccraft

Rask levering og bra kvalitet

Fikk produktet raskt, veldig fin og av god kvalitet😍 anbefales

2026幎2月6日

Nordiccraft からの回答

Tusen takk for den fine anmeldelsen 🀍

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at du fikk produktet raskt, og at du er fornÞyd med bÃ¥de utseende og kvalitet 😍✚

Takk for anbefalingen – det setter vi stor pris på!

Team Nordiccraft

Difficult to return goods to

Difficult to return goods to Nordiccraft.

2026幎2月6日

Nordiccraft からの回答

We’re very sorry to hear about your experience, and we apologize if the return process felt difficult.

We take your feedback seriously and are actively working on improving our return process to make it easier and clearer for our customers.

Kind regards
Nordiccraft

Fantastisk flotte produkter

Fantastisk flotte produkter, har kjÞpt både lampe og veggklokke. Veldig fornÞyd. Anbefales!

2026幎1月6日

Nordiccraft からの回答

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det gleder oss virkelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de lampen og veggklokken. Tusen takk for anbefalingen – det setter vi stor pris pÃ¥!

Team Nordiccraft

Har ikke mottat noe vare så det er

Har ikke mottat noe vare så det er grunnen til 1 stjerne

2026幎1月7日

Hei Hilde

Vi beklager virkelig at du ikke har mottatt varen – det er selvfÞlgelig ikke den opplevelsen vi Þnsker Ã¥ gi.

Vi har hatt dialog med deg på e-post angående ordren, og du vil få pengene tilbake for den manglende varen.

Igjen beklager vi situasjonen, og takker for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Team KreavÊrket

Flotte lamper som gir et spennende lys.

Produktene var som vist på nettet.
Nydelig utfÞrt.
Pakket godt med treull. Ingen skader under transport.

2026幎1月7日

Nordiccraft からの回答

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Så hyggelig å hÞre at lampene svarte til forventningene, både når det gjelder uttrykk, utfÞrelse og innpakning. Det setter vi stor pris på!

Lang og rotete levering. Manglet 1 lyspÊre

Lampene gir et vakkert lys og er pene å se på. Kanskje stålampa kunne vÊrt litt stÞrre i diameter, så velter den ikke så lett. Jeg hadde også foretrukket brune/ gull ledninger istedet for hvite. Lampene ble bestilt tidlig i desember som julegave. De ble feillevert og ble til slutt levert i en annen kommune. Min sÞnn hentet pakken der den 15. januar. Det var ikke sendt med pÊre til bordlampen. Kan den ettersendes?

2026幎1月15日

Hei Marit

Takk for tilbakemeldingen og for at du deler opplevelsen din. Vi beklager virkelig den lange og rotete leveringen – det er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte med ordrenummer, så ser vi gjerne nÊrmere på saken og ettersender den manglende lyspÊren til bordlampen.

Takk også for dine innspill til design og detaljer – det tar vi med oss videre.

Team Nordiccraft

Venta litt forlenge på varen,ellers var

Venta litt forlenge på varen,ellers var produkte fint🌺🌺🌺🌺

2025幎12月26日

Takk for tilbakemeldingen 😊

Vi beklager at leveringstiden ble litt lengre enn forventet, men er glade for å hÞre at du er fornÞyd med produktet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。