Nordicdrop レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Reklamerede over hanken på låget desværre gik i stykker på en drikkedunk. Jeg skrev om eftermiddagen og havde allerede svar dagen, om at det var de selvfølgelig kede af og at de ville sende et nyt låg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt 4 flasker til familien, som vi skulle have med på sommerferie til Italien. De blev hurtigt leveret og vi er meget tilfredse med dem, de holder vandet koldt som lovet, også i meget v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god drikkedunk. Vi er stor fan af drikkedunkene - de har flotte farver, holder tæt og vandet er koldt længe. Børnene elsker disse dunke. Hjemmesiden er nemme at bevæge sig rundt på, det e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kontaktade kundservice efter att Bring fortfarande inte uppdaterat min försändelse som mottagen. Fick svar inom några minuter och blev försäkrad att Bring skulle prioritera mitt paket. Kom dagen ef... もっと見る

企業情報

Nordicdrop について

当該企業による記述

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 533

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt 5 drikkedunke efterhånden…

Jeg har købt 5 drikkedunke efterhånden og jeg er meget glad for dem. Jeg havde dem med på ferie og de holder vandet koldt hele dagen! Så gode!!
Nemme at rengøre

2026年8月13日

Hej Anja,

5つ星のうち5の評価

Så nöjd med flaskan jag beställt från…

Så nöjd med flaskan jag beställt från Nordic drop att jag beställde en till. Flaskan levde verkligen upp till förväntningarna, det bästa var att den är enkel att lägga i is i som dessutom håller sig i flera timmar, vattnet håller sig verkligen kallt! Snabb leverans och bra företag!

Hej Sandra💙

Tusen tack för den fina recensionen! Det uppskattar vi verkligen. 😊

5つ星のうち5の評価

God kvalitet til en super pris!

Flaske i god kvalitet til en super pris! Skønt at der er så mange valgmuligheder for både farve og størrelser! Bestilling og levering gik uden problemer. Købte to til mig og min kæreste, og efter vi fik dem leveret købte jeg en til min bror og mor også :D

Hej Isabella,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk drikkedunk og altid god service

Fantastisk holdbar og funktionel drikkedunk. Har handlet x flere hos Nordic Drop. Altid hurtig service og levering. God og venlig kontakt med kundeservice, hvor der var sket en fejl med pakken, som blev hurtigt blev rettet op uden ekstra omkostninger🙂
Handler meget gerne hos Nordic Drop igen og kan varmt anbefales herfra vores familie.

Hej Jette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

5つ星のうち5の評価

Drikkedunken ingen herhjemme kan undværer

Drikkedunken hele husstanden ikke kan leve uden. Vi har hver vores som vi bruger flittigt til hverdag, ferier, udflugter mv. De holder vandet koldt længe og holder tætte, hvilket bare er dejligt at man ikke skal bekymrer sig om utætte drikkedunke i skoletasken.

Jeg anbefaler dem til alle og køber dem med glæde til alle jeg kender i gave, fordi de simpelthen bare er virkelig gode!

2026年8月11日

Hej Line,

Tusind tak for de flotte ord 🤩🙏

Elsker elsker elsker!!

Elsker min flaske! Bruger den dagligt, og er så glad for den! Har handlet hos dem flere gange, og de har hurtig levering og god service! Kæmpe anbefaling herfra!!

2026年6月17日

Hej Jeanett,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏☀️

5つ星のうち5の評価

Super hurtig service og levering

Super hurtig service og levering. Havde en lille reklamation på det jeg fik leveret, og de byttede uden problemer. Virkelig god kundeservice!

2026年8月9日

Hej Diana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️🙏

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, og holder vandet koldt på de varme dage. Både børn og voksne bruger dem dagligt hos os!

2026年8月10日

Hej Torben,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙏

5つ星のうち5の評価

Super produkt og fantastisk kundeservice

Jeg fik hurtig tilsendt drikkedunke til hele familien. De er super god kvalitet og holder vandet koldt rigtig længe.
Efterfølgende havde jeg brug for at kontakte kundeservice, fordi jeg havde et lille problem med en af flaskerne, og de svarede med det samme…endda på en lørdag eftermiddag. De sendte mig med det samme en ny drikkedunk. Virkelig god stil hele vejen rundt.

2026年8月8日

Hej Malene,

5つ星のうち5の評価

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig…

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning.
Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold.
Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden i. Umuligt at få ud.
Skrev til kundeservice som sendte to nye låg, da de låg er defekte.
Super fin service.

2026年8月6日

Hej Monica,

5つ星のうち5の評価

Bedste drikkedunk jeg har oplevet

Bedste drikkedunk mine børn og jeg nogensinde har haft. Holder vandet iskoldt i timevis, er let at håndtere for selv små børn og let at rengøre. Vi får alle drukket mere vand i løbet af dagen nu.

2026年8月6日

Hej Christina,

Danmarks bedste kundeservice

Jeg har købt 3 drikkedunke fra Nordicdrop. Vi er så glade for dem. Kundeservicen har jeg aldrig andre steder mødt, det er så herligt og rart, når det bare er i top. Jeg havde desværre små problemer med silikonebunden af de to børnedrikkedunke, jeg fik hurtigt tilsendt to nye uden beregning og da farven tidligere ikke var på lager, fik jeg indenfor 10 minutter svar og igen tilsendt to nye i den ønskede farve. Det kalder jeg danmarks bedste kundeservice!🤩🎉

Hej Hanife,

Tusind tak for de flotte ord 🤩🙏

Super kundeservice

Super kundeservice!

Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kunne sidde fast, og dernæst knækkede hanken af i den ene side.
En mail til leverandøren med billeder af drikkedunken søndag med svar søndag aften og levering af 2 nye låg og bunde i dag onsdag til hjemadressen. Alt uden beregning.

Dét kalder jeg kundeservice og et firma, jeg gerne anbefaler videre.

Hej Helle,

Tusind tak for de flotte ord 🤩

5つ星のうち5の評価

Elsker at man kan købe hovederne til…

Elsker at man kan købe hovederne til drikkedunkene så man kan skifte dem når de bliver slidte istedet for at købe helt nye drikkedunke. Mine børn bruger dem hver dag.

Hej Line,

Kæmpe stor fan…

Jeg er så glad for mine drikkedunke fra Nordic Drop, jeg købte først 2 stk. i str. 750 ml. Jeg elsker der er 3 forskellige låg med alt efter om du vil have noget varmt, m. sugerør eller blot med alm. tutåbning.
Jeg er så glad for dem så nu har jeg købt 2 mere, denne gang i 500 ml.
Glæder mig til at modtage dem.

2026年8月3日

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。