nordichomeliving.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk butik og betjening Butikken er fyldt med lÊkre varer og betjeningen er fantastisk. Man bliver mÞdt af det stÞrste smil og venlig betjening lige fra man trÊder ind af dÞren. Stor anbef... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg er luft for ekspedienten selv om butikken er tom. Jeg finder selv en vare og vil betale. 2 damer kommer ind - som Ã¥benbart har vÊret der fÞr. Jeg skal love for at DE fÃ¥r betjening - fÞr mig. Jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Simpelthen den sÞdeste ejer og de fineste ting i en virkelig smagfuld og lÊkker butik og indpakning. Jeg håber på alt mulig held og lykke for butik og ejer!

5぀星のうち5の評䟡

LÊkker forretning, med lÊkker kvalitet. Hos Lena for man altid en Service pÃ¥ Þverste hylde, SÞd smilene, hjÊlpsom, fantastisk smil, hun er altid ordenlige over for alle, om det er kunder eller kolleg... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk butik i selveste Marielyst

Fantastisk butik i selveste Marielyst, lÊnge ventet! Altid smilende og imÞtekommende service, butik med smagfuldt og inspirerende udvalg, sÃ¥ prisvÊrdigt at have denne butik tilgÊngelig i nÊromrÃ¥det 👏🍀🌟
Butikken er et besÞg vÊrd og har webshop👍😃 Hilsen fra Rungsted Kyst

2023幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Misforståelser synes nemt at kunne ske

Misforståelser synes nemt at kunne ske i Nordic Home Living i Marielyst.
Vi er blevet beskyldt for at stjÊle eller snyde i forretningen.
Sagen starter med at vi går ind i forretningen i sommer og forelsker os i en lille bÊnk, to puder og en plaid. Vi betaler det belÞb, vi får oplyst af ejeren. Vi er til fods og aftaler, at vi tager puderne og plaiden med hjem og henter bÊnken med bil senere.
Vi afhenter bÊnken som aftalt og kÞrer hjem.
Nu, måneder efter, går min kone ind for at kÞbe en tilhÞrende stol, og så starter balladen.
Hun bliver straks beskyldt, i andres kunders nÊrvÊr, for at have stjålet en forkert, og dyrere bÊnk og hentet den i forretningen i et 'påfaldende' tempo. Det lignede tyveri, lod ejeren det vide.
Min kone stod fuldstÊndig overrasket, beskyldt for det vÊrste!
EfterfÞlgende besÞg i forretningen, i et forsÞg på at opklare sagen, endte fuldstÊndig i en uanstÊndig opfÞrsel fra begge ejeres side, og vi blev bedt om at forlade forretningen. Ikke engang et enkelt 'undskyld' kunne ejerne anstrenge sig til.
Ejerne vil formentlig svare, at der var tale om en misforståelse, men fra det, og til at blive beskyldt for tyveri og snyd, er der lang vej!
Så pas på at tjekke alle prisoplysninger, du får fra ejeren. Så kan det vÊre, at du kan undgå utidige beskyldninger...

2023幎10月13日

Ein wunderschöner 🇩🇰♥ Laden

Ein wunderschöner Laden, den ich schon im Sommer besuchen durfte und mir traumhafte Kleidung und eine schöne Tasche kaufen konnte. SehnsÌchtig habe ich auf den Herbst gewartet und heute konnte ich endlich shoppen. Ein toller Kundenservice, wunderschöne Produkte. Ich bin restlos begeistert und freue mich schon auf den nÀchsten Sommer. Auch Ihr Mann hat uns heute sehr nett beraten.
Viele GrÌße
Christiane

2023幎10月6日

Fantastisk service!

Jeg modtog min pakke hurtigt og fik endda 2 bestillinger sendt afsted samlet. SÃ¥ jeg sparede bÃ¥de tid og miljÞet blev skÃ¥net for en ekstra fragt. Da nogle af produkterne var til en gave, fik jeg dem fint indpakket. Alt i alt en god oplevelse 💫

2023幎9月6日
5぀星のうち2の評䟡

Jeg har betalt men ikke fået min vare

Jeg har betalt for en dug, men den er ikke afsendt . Indehaver kender ikke til reglen om, at webshops ikke må trÊkke pengene fÞr varen sendes .
Pengene blev trukket fra mit kort tirsdag - Jeg blev lovet et svar på hvornår den kom i fredags, men har her sÞndag ikke hÞrt noget endnu, fÞr jeg igen selv skriver og får annulleret ordren.

2023幎8月5日
nordichomeliving.dk ロゎ

nordichomeliving.dk からの回答

KÊre Berit, Du var nede i vores butik og Þnskede en dug vi ikke havde på lager, men vi aftalte at vi skulle bestille den hjem til dig og da du gerne ville have den tilsendt, blev den lagt på webshoppen så du kunne bestille den der og du ville få besked så snart vi fik en tilbagemelding på leveringsdatoen. Du kontaktede os efterfÞlgende og Þnsket at få annulleret din ordre, hvilket vi gjorde hurtigst muligt. Beklager hvis der har vÊret nogle misforståelser, det blev gjort i den bedste mening.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。