Jeg kan varmt anbefale NordicMama. Deres pumper er god, effektiv og bekvemt. Den gÞr hele processen nemt og enkelt. Jeg lÞb dog i nogle udfordringer med produktet efter lidt tid. Jeg tog kontakt... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilt to pakker brystpumper, som fungere rigtig godt! Virkelig nem og behagelig at bruge. Nem at vaske, steriliser og samle. Der medfÞlger mÃ¥lekort, der gÞr det nemt at mÃ¥le hvilken stÞrrelse t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For en som brugte sindssygt lang tid pÃ¥ at bare at beslutte mig for en slags brystpumpe sÃ¥ er jeg glad for at jeg prÞvede en anden fÞr jeg prÞvede denne her, fordi det fÃ¥r virkelig en til at vÊrdsÊtte... ãã£ãšèŠã
Har i dag fÃ¥et min Brystpumpe hjem og den ser rigtig fin ud, dog ikke prÞvet endnu. Men det jeg syntes der allerede nu er lidt trÊls. Det er at selvom du betaler over 1000 kr for en bryst pumpe, sÃ¥ sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordicMama er et brand skabt af forÊldre til forÊldre. Vi har en vision om, at gÞre hverdagen nemmere for forÊldre med smÃ¥ bÞrn. Vi har udviklet NordicFlow Mini brystpumpen, som er designet til at vÊre nem, komfortabel og effektiv samtidig med du har frie hÊnder til at gÞre andet end bare at pumpe. Vi hÃ¥ber du vil hoppe med pÃ¥ vores rejseðž Vi tilbyder 14dages fuld tilfredshedsgarantiðžðž
Brandholms Alle 9C, 1.th, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- +4522422112
- info@nordicmama.dk
- nordicmama.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
FuldstÊndig genial brystpumpe
FuldstÊndig genial brystpumpe. Det er så dejligt at kunne ordne praktiske ting imens man pumper. Jeg har vÊret meget glad for mit kÞb. Den er nem at gÞre ren og samle igen og den holder strÞm i lang tid. Derudover sidder den rigtig godt i en amme-bh.

Nordicmamas brystpumpe har virkeligâŠ
Nordicmamas brystpumpe har virkelig gjort min hverdag nemmere!
Den er SÃ
nem at bruge og det er virkelig rart, at jeg kan foretage mig ting, imens pumpen gÞr arbejdet. Jeg har brugt den i nÊrmest alle tÊnklige barsels-hverdags-situationer, hvor jeg har haft brug for frie hÊnder. Min mand skal snart pÃ¥ barsel og jeg vil fortsat gerne pumpe ud, selvom jeg skal tilbage pÃ¥ arbejde. Den larmer virkelig ikke sÊrlig meget, sÃ¥ jeg kan sagtens bruge den uden at blive forstyrret. Er virkelig glad for at vi kÞbte pumpen, da det giver mig mulighed for, stadig at give mit barn min modersmÊlk, selvom min barsel slutter. â€ïžððŒ
Klart klart klart pengene vÊrd ððŒ

KÊmpe anbefaling
Jeg kan kun anbefale pumpen fra NordicMama. Den er super nem at bruge, sidder rigtig godt og gÞr slet ikke ondt (!). Som mor til to er den guld vÊrd - fordi jeg både kan pumpe ud og have hÊnderne fri til leg, madlavning, tÞjvask (og alt det andet en mor nu laver) samtidig.
Derudover er den nem at rengÞre og jeg kÞbte de smarteste poser med til opbevaring af mÊlken ðð»
Super godt og gennemfÞrt produkt.

Mega god pumpe!
Mega god pumpe!
Den passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor udpumpning ikke må tage for meget af ens tid.
Pumpen sÊttes bare i bh-en.
Jeg har brugt den under madlavning, på vej hjem i bilen, mens jeg har ammet, og mens jeg har siddet og leget min store dreng.
Den kan varmt anbefales!

Hurtig levering
Hurtig levering! jeg bestilte den til min veninde, som for nyligt er blevet mor. Hun har vÊret super glad for den, og anbefaler den varmt!

NordicMama ããã®åç
god service og hurtig levering.
god service og hurtig levering.
kÞbte denne som gave til et vennepar, som Þnskede sig en pumpe og Nordicmama.dk gav god rådgivning og hurtigt service.
De er i hvert fald glade for den, så kan varmt anbefale at kÞbe hos Nordicmama.dk

NordicMama ããã®åç
En virkelig nem og effektiv pumpe
En virkelig nem og effektiv pumpe. SÃ¥ fedt at man kan lave andre ting mens man pumper, sÃ¥ man kan nÃ¥ alle dagens gÞremÃ¥l og fÃ¥r mere tid til sin baby ð