NordicMama レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale NordicMama. Deres pumper er god, effektiv og bekvemt. Den gÞr hele processen nemt og enkelt. Jeg lÞb dog i nogle udfordringer med produktet efter lidt tid. Jeg tog kontakt... もっず芋る

Jeg bestilt to pakker brystpumper, som fungere rigtig godt! Virkelig nem og behagelig at bruge. Nem at vaske, steriliser og samle. Der medfÞlger mÃ¥lekort, der gÞr det nemt at mÃ¥le hvilken stÞrrelse t... もっず芋る

䌁業が回答したした

For en som brugte sindssygt lang tid pÃ¥ at bare at beslutte mig for en slags brystpumpe sÃ¥ er jeg glad for at jeg prÞvede en anden fÞr jeg prÞvede denne her, fordi det fÃ¥r virkelig en til at vÊrdsÊtte... もっず芋る

Har i dag fÃ¥et min Brystpumpe hjem og den ser rigtig fin ud, dog ikke prÞvet endnu. Men det jeg syntes der allerede nu er lidt trÊls. Det er at selvom du betaler over 1000 kr for en bryst pumpe, sÃ¥ sk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

NordicMama er et brand skabt af forÊldre til forÊldre. Vi har en vision om, at gÞre hverdagen nemmere for forÊldre med smÃ¥ bÞrn. Vi har udviklet NordicFlow Mini brystpumpen, som er designet til at vÊre nem, komfortabel og effektiv samtidig med du har frie hÊnder til at gÞre andet end bare at pumpe. Vi hÃ¥ber du vil hoppe med pÃ¥ vores rejse🌞 Vi tilbyder 14dages fuld tilfredshedsgaranti🌞🌞

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Superb kundeservice og levering

Superb kundeservice og lynhurtig levering 👌🏻 Havde behov for hjÊlp, og Christian leverede uovertruffen kundeservice.
Kundevenlig og overskuelig hjemmeside, lÊkrer produkter.

Selvom jeg ikke lykkedes med at bruge brystpumperne optimalt, giver jeg NordicMama min varmeste anbefaling 👌🏻

2025幎1月6日

Den pumper godt, dårligt batteri og larmer

Den pumper godt, men den har dårligt batteri og larmer virkelig meget.

2025幎1月6日

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse!🌞

Vi er rigtig glade for og hÞre, du syntes den pumper godt, det er jo det vigtigste.

Det er en elektronisk brystpumpe, som vil afgive lidt lyd. Men den burde ikke larme super meget.

Kan jeg få dig til og skrive til mig på mail: info@nordicmama.dk så vi kan lÞse det med lyden samt det dårlige batteri.
Det kunne godt tyde pÃ¥, at der er sket en fejl med dit produkt, som vi selvfÞlgelig gerne vil lÞse hurtigst muligt🌞.

Fantastisk pumpe

Selve pumpen er fantastisk, men ville vÊre dejligt, hvis den ikke larmede så meget.

2025幎1月2日

Hej Sara,

Tusind tak for din anmeldelse🌞!

Vi er rigtig glade for, at hÞre du er glad for vores brystpumpe, men er selvfÞlgelig kede af du syntes den larmer.

Det er en elektronisk brystpumpe, og vil afgive lidt lyd, men hvis du syntes den larmer for meget er du meget velkommen til og sende os en video på info@nordicmama.dk da der måske er en fejl på pumpen, som vi kan lÞse.

Christian / NordicMama🌞

Den håndfri elektroniske brystpumpe er

Den håndfri elektroniske brystpumpe er simpelthen genial!
Ved fÞrste barn havde jeg et stort behov for at pumpe, og der var jeg lÊnket til stolen, hver gang jeg skulle pumpe ud, så det tog en evighed og var mentalt drÊnende.
Nu kan jeg pumpe når jeg vil, uanset om jeg sidder og slapper af, spiser mad eller leger med den Êldste. Pumpning er pludselig blevet en frihed for mig :-)

2024幎11月11日

KÊmpe anbefaling!

Faktisk hurtig service. Nemt produkt at bruge, nemt at samle og rengÞre. KÊmpe anbefaling!

2024幎10月28日

Hej Natasha,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞!
Vi er virkelig glade for at hÞre du er glad for vores NordicFlow🌞

Mange tak for anbefalingen🌞

Hav en dejlig dag🌞

Jeg kÞbte 2 brystpumper pÃ¥ tilbud hos

Jeg kÞbte 2 brystpumper på tilbud hos NordicMama. Det er de bedste brystpumper jeg nogensinde har haft, gÞr det hele meget nemmere og mindre tidskrÊvende.

2024幎10月16日

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.
Vi er vildt glade for, at hÞre du syntes vores brystpumper er de bedste du har prÞvet.
Tusind tak for de 5 stjerner og tiden til at skrive en anmeldelse🌞.

Christian / NordicMama🌞

Virkelig glad for mit bundle fra NordicMama

Jeg kÞbte et Bundle hos NordicMama med brystpumpe, mÊlkeposer & en ekstra mÊlkebeholder. Jeg har virkelig vÊret mega glad for brystpumpen. Den er virkelig god, og mÊlkeposerne er geniale! De fylder ikke så meget i fryseren og jeg lÞber ikke tÞr for flasker.

2024幎10月9日

Hej Emma,

Tusind tak for din anmeldelse!🌞
Vi er virkelig glade for, at hÞre du er glad for dit Bundle og finder alle produkterne brugbare🌞.

Igen tak for din anmeldelse🌞

Hav en rigtig dejlig dag🌞

Christian / NordicMama🌞

Super kompetent kunderådgivning og godt produkt!

Jeg kontaktede kundeservice med nogle spÞrgsmål, og fik lynhurtigt hjÊlp. De var super sÞde og kompetente.
Derudover er jeg bare MEGA glad for min brystpumpe, det har gjort en verden til forskel!
SÃ¥ kan ikke give andet end 5 stjerner :)

2024幎10月6日

Hej Patricia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.
Vi er rigtig glade for at hÞre, du har fÃ¥et kompetent rÃ¥dgivning igennem vores kunderservice🌞.
Og fantastisk du er glad for vores NordicFlow. Tusind tak for de 5 stjerner.

Kanon god kundeservice

Kanon god kundeservice! Og hurtig modtagelse af pakke!👍🏌

2024幎10月17日

Hej Kunde,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.
Vi er rigtig glade for, at du modtog pakken hurtigt, og har vÊret tilfreds med vores kundeservice🌞.

Hav en rigtig dejlig dag!🌞.

Fantastisk pumpe

Fantastisk pumpe, super nem at bruge og rengÞre - det eneste jeg fortryder er at jeg ventede til min baby var 6 mdr. blot fordi jeg “allerede havde en hÃ¥ndpumpe, der fungerede fint”. Men det er jo en verden til forskel at kunne lave noget imens man pumper! Derudover gik alt som smurt med bestilling samt levering, sÃ¥ kan kun give 5 stjerner her fra.

2024幎9月20日

Hej Maja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.
Det er virkelig dejligt og hÞre du er glad for vores brystpumpe, og den har hjulpet dig til at kunne lave noget imens du pumper🌞.
Glad for alt kÞrte som smurt, Tusind tak for de 5 stjerner!⭐

Christian / NordicMama🌞

Bedste service vi har oplevet

Vi har haft den bedste oplevelse og service af Christian som var så sÞd og komme hjem til os og hjÊlpe os med den bryst pumpe vi havde kÞbt som drillede og vi kunne ikke rigtig få den til at fungere. Så han ombyttede den og vejledte os i hvordan vi skulle bruge den. Og siden har den bare fungere så godt og vi er meget glade for den :-) den gÞr vores hverdag meget nemmere.

2024幎10月11日

Hej Kristoffer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores service samt produkt🌞.

Jeg er meget glad for, at jeg kunne hjÊlpe jer hurtigt med jeres problem, sÃ¥ i kunne komme videre med pumpningen🌞.

Tusind tak🌞

Stor anbefaling!

Jeg er så glad for min brystpumpe fra NordicMama!
Jeg kan kun give mine stÞrste anbefalinger til dette produkt.
Den er effektiv, nem at bruge og vigtigst af alt har den givet mig lidt mere frihed i denne travle periode, hvor der sker så meget nyt :)

2024幎9月22日

Hej Marie E,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌞

Vi er sÃ¥ glade for, at du er tilfreds med vores NordicFlow Brystpumpe. Vi er meget glade for, at du har fÃ¥et lidt mere frihed, i denne nye og spÊndende tid🌞
Tusind tak for din anbefaling, det er vi meget glade for!🌞

Christian / NordicMama🌞

Fantastisk produkt og hurtig hjÊlp at

Fantastisk produkt og hurtig hjÊlp at hente fra det sÞde personale. Kan klart anbefales! Det er så nemt at have med på tur.

2024幎9月23日

Hej Mvl,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!🌞

Vi er rigtig glade for du syntes vores NordicFlow er et fantastisk produkt, samt har fundet vores hjÊlp brugbar🌞.

Tusind tak for anbefalingen🌞

Hav en dejlig dag!🌞

Christian / NordicMama🌞

Et fantastisk produkt og service

Et fantastisk produkt de har! Derudover er deres service i topklasse. Jeg oplevede at en del på min brystpumpe gik i stykker og skrev til kundeservice, om man kunne kÞbe den del. Jeg fik hurtigt svar, hjÊlp og pakken sendt afsted med det samme. Så jeg kan virkelig kun give mine stÞrste anbefalinger herfra! :)

2024幎10月8日

Hej Nanna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.

Vi er virkelig glade for du er glad for vores NordicFlow og tilfreds med vores kundeservice, og vi fik lÞst dit problem hurtigt🥳.

Tusind tak for din anbefaling🙏.

Christian / NordicMama🌞

NordicMamas brystpumpe har reddet min

NordicMamas brystpumpe har reddet min mÊlkeproduktion! :)
Den er virkelig effektiv og har gjort så det ikke fÞles som en sur pligt og sidde fast i sofaen for at pumpe.
Den har helt klart gjort min hverdag lettere. Kan klart anbefales til alle der leder efter en let, diskret og effektiv brystpumpe :)

2024幎9月14日

Hej Karen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse🌞.

Hvor er vi glade for, at have vÊret med til at redde din mÊlkeproduktion, samt fjernet den "sure pligt" som pumpning kan vÊre!🌞

Tak for anbefalingen🙏

Hav en rigtig dejlig aften🌙.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。