レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super fin butik i Kastrup Lufthavn med et stort og flot sortiment. Vi kÞbte en af jeres flotte trÊfigurer, hvor vi senere opdagede at vi havde fÃ¥et en forkert figur i Êsken end den vi havde tiltÊnkt a... もっず芋る

䌁業が回答したした

En usÊdvanlig spÊndende butik med et overvÊldende udbud af smuk nordisk brugskunst. Det er en eventyrlig rejse at gÃ¥ gennem butikken. Bestilte to smÃ¥ adventsgaver til mine bÞrn gennem webshoppen med... もっず芋る

Varen som beskrevet! MEN Varen som beskrevet; MEN forsendelse kunne vÊre vÊsentlig bedre. Det koster stjerner, nÃ¥r det ikke er muligt at bestemme forsendelsesart, og at det ikke er muligt, (som de... もっず芋る

䌁業情報

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Flot sortiment, god service og hurtigt svar

Super fin butik i Kastrup Lufthavn med et stort og flot sortiment. Vi kÞbte en af jeres flotte trÊfigurer, hvor vi senere opdagede at vi havde fået en forkert figur i Êsken end den vi havde tiltÊnkt at kÞbe. Vi sendte jer en mail om det og fik lynhurtigt svar fra Leif, som var meget hjÊlpsom. Figuren blev ombyttet, da vi kom retur til Kastrup, og det var bare en super god service fra jer hele vejen. Vil helt klart handle hos jer igen.

2025幎5月30日

Nordic Nesting からの回答

Hej og tak for din fine anmeldelse :-)

Hurtig og god service ved 'defekt'

I Nordic Nestings buttik i Kastrup Lufthavn kÞbte jeg et juleophÊng i papir. DesvÊrre kunne jeg konstatere da jeg kom hjem at den ene side havde en flÊnge, hvilket jeg straks skrev til deres info-mail. 20 minutter senere havde jeg svar og nÊste dag var en ny sendt afsted til mig.
Fejl på produkter kan opstå, men en hurtig og effektiv reaktion derpå er hvad der virkelig tÊller.

2024幎10月17日

Varen som beskrevet, men

Varen som beskrevet! MEN

Varen som beskrevet; MEN forsendelse kunne vÊre vÊsentlig bedre.
Det koster stjerner, når det ikke er muligt at bestemme forsendelsesart, og at det ikke er muligt, (som det ellers er hos det meste nethandel,) at det er muligt at vÊlge det mest passende udleveringssted, i mit tilfÊlde ca 500 meter, og i stedet at skullebruge benzin på unÞdvendig lang kÞrsel.

2023幎7月4日

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg havde kÞbt en bÞjlestang, som alligevel ikke helt passede så jeg sendte den retur. DesvÊrre var emballagen ikke tilstrÊkkelig til at beskytte den på returen, men virksomheden kompenserede mig trods beskadiget produkt, som de jo ikke kan sÊlge til fuld pris lÊngere. Det må man sige er yderst god service.

2022幎6月14日

Nordic Nesting からの回答

Tak for den meget fine anmeldelsen :-) Vi prÞver og gÞre det rigtige ved returer fra vores kunder både i vores butik og internet.
Hilsen
Team / Nordic Nesting

Bedste anbefalinger

Har kÞbt og modtaget en fotorammer fra infinity. Jeg er virkelig positivt overrasket over kvaliteten!

Bonus info - den var meget godt pakket ind, god service og hurtig levering:)

Jeg kÞber gerne derfra igen

2022幎3月17日

Hej Jeanette :-) - tak for din meget fine anmeldelse
Team
Nordic Nesting

Super hurtig levering - absolut smertefri handel

KÞbte julegave i sidste Þjeblik. Pakken blev afsendt ualmindeligt hurtigt og var tilmed super flot pakket ind.

Super tilfreds herfra. Tak :)

2022幎1月6日

Nordic Nesting からの回答

Hej Martin :-) - og stort tak for din fine anmeldelse. Vi er glÊde for du kunde lide vores indpakning.
Team Nordic Nesting

Ualmindelig dårlig kundeservice og

Ualmindelig dÃ¥rlig kundeservice og flabet betjening i denne butik. Henvendte mig med en julegave allerede dagen efter 2 juledag altsÃ¥ d.27dec. Ønskede at bytte gaven til kontanter, men blev spist af med et tilgodebevis. Årsagen til dette var at julegaven var kÞbt for “tidligt”. Fik svaret at hvis pengene skulle have vÊret returneret skulle julegaven have vÊret kÞbt 8 dage inden d.24dec. Forklarede dem at Ã¥rsagen til julegaven var kÞbt fÞr(d.13nov) var pga Corona situationen, og at hende der har kÞbt den Þnskede ikke at stÃ¥ i et mylder sammen med andre julegave kÞbende. Igen var ekspedienten(ejeren) flÞjtende ligeglad. Total mangel pÃ¥ situationsfornemmelse i de her tider. Kan kun anbefale at fravÊlge denne butik hvis du skal kÞbe ting som skal bruges til gaver!

SVAR til Nordics svar d.29dec2021
Mange tak for jeres svar. Imponerende at I kan skrive så langt et svar og så ikke forholde jer til den egentlige problemstilling.
Jeg har lÊst bonen, og der er tale om en julegave hvilket kÞber også gjorde opmÊrksom på. En julegave der er kÞbt 44 dage fÞr juleaften og årsagen er pga situationen vedr Corona, og at kÞber gerne ville vÊre i god tid og undgå mylder. Jeg kan bare konstatere at I som butik Þnskede at have alle jeres kunder inde i butikken 8 dage fÞr d.24dec for at kunne opfylde gÊldende kriterier - Ualmindelig dårlig situations fornemmelse i det her tider. Bonen var 44 dage gammel konstater I bare og forholder jer ikke til hvorfor? Beklager men jeg synes virkelig det er mangel på situationsfornemmelse.

I konstaterer også at der ikke var byttemÊrke på? Jeg ville mene at god kundeservice ville vÊre når en kÞber fortÊller at det er en julegave, at I som butik sÊtter byttemÊrke på eller? Jeg vil mene at det er mere end normal kotume at forretninger spÞrger om der skal byttemÊrke på.

Det er muligt I konstaterer at blandt andet Illums bolighus ikke returnerer penge ved forvisning af bon. Jeg kan så nÊvne et hav af andre butikker som giver penge retur, men igen så forholder I jer ikke til at det er en julegave og klynger jer til at fordi den er kÞbt 44 dage fÞr, så er det ikke en julegave. Det er meget sort hvidt i min verden og ualmindelig dårlig kundeservice hvilket 2 andre kunder også konstaterede over for mig den dag jeg var i jeres butik. Jeg kan slutteligt oplyse jer om at jeg dags dato har vÊret nede og returnere en julegave hos Spejder Sport på et betydeligt hÞjere belÞb og der var ingen problemer at få penge retur. Ingen mÊrkelige specielle regler med at gaven skal kÞbes 8 dage inden juleaften osv.
FortsÊt endelig med jeres mÊrkvÊrdige selvopfundne regler - jeg tror ikke at I vinder på det på den lange bane.

2021幎12月27日

KÊre Harry Emil

Tak fordi du tog dig tid til at få delt din frustration ud både i butikken og på nettet.

Hvis du havde taget dig lidt tid til at lÊse bonen du havde med, inden du kom ind i butikken, står det ret klart og tydeligt at penge gives retur indenfor 8 dage fra varen er kÞbt mod forevisning af bon samt at vi bytter varer indenfor 14 dage. Nu til jul har vi forlÊnget bytteret frem til den 10 jan. Din bon var 44 dage gammel.

Vi gÞr dig opmÊrksom på at det formelt heller ikke var noget byttemÊrke på gaven som forlÊnget bytteperioden, og derfor havde vi i princippet heller ingen forpligtelse til at give dig et tilgodebevis eller tage backgammon spillet tilbage. Hvilket vi gjorde uden problem.

Jeg ved ikke helt hvor du har den ide fra at det er din rettighed at gaver bare helt uden videre kan ombyttes til kontanter. Vi har forhÞrt os med andre lignende butikkers om deres byttepolitik og det er ingen som giver penge retur efter en så lang periode. Ikke engang illum Bolighus giver penge retur efter så lang tid - tjek selv.

I Danmark er det faktisk sådan at alle fysiske butikker selv bestemmer deres bytteregler. Der findes ingen lovmÊssig pligt på at give penge retur, men som en god gestus giver vi penge retur på kÞb indenfor bestemt periode fra varen er kÞbt, og vi beklager at du desvÊrre ikke opfyldte kriterierne for at opnå dette.

Lynhurtig ekspedition

Lynhurtig ekspedition. Super kundeservice.

2021幎12月5日

Hej og tak for din fine anmeldelse - :-) Mvh Team Nordic Nesting

Jer er super tilfreds med den hjÊlp jeg

Jer er super tilfreds med den hjÊlp jeg fik af Snurre og co. både i butikken, med retur og kÞb og vejledning.
Jeg fÞlte personlig interesse for mine Þnsker. Det er sjÊldent.

Det er trygt at handle hos Nordic Nesting

2021幎11月17日

Nordic Nesting からの回答

Hej Rakel og tak for din fine anmeldelse - den er vi rigtigt glade for :-) Mvh Leif & Snorre

Super service, både ved bestilling af varer og returnering. De har mine varmeste anbefalinger

2021幎9月10日

Nordic Nesting からの回答

Tak for dine fine stjerner vi fået :-). Og vi håber du bliver rigtigt glÊd for den lampen du beholdte.
Leif og Snorre

Kan varmt anbefale denne smukke butik

Kan varmt anbefale denne smukke butik , jeg har oplevet en meget behagelig betjening med masser af smil😄 bÃ¥de ved kÞb og byt 👍🏻 Vil helt sikkert handle der igen dejligt der stadig findes denne slags butikker med en sÃ¥ professionel betjening.😜

2021幎7月25日
自発的なレビュヌ

Service i top - og hurtig levering til super pris!

Jeg nåede at bruge både hjemmeside, besÞge butikken, tale i telefon og skrive mails via kontaktformularen - mest fordi jeg var besvÊrlig :-)

Jeg kiggede fÞrst på deres hjemmeside og tÊnkte at det nÊsten var for godt til at vÊre sandt. Deres pris lå vÊsentlig under hvad jeg ellers har set - og jeg har gået og fulgt prisen siden oktober 2020. Så som kritisk forbruger fandt jeg en dag, hvor jeg skulle til KÞbenhavn og besÞgte butikken på Vesterbrogade. Det er ikke en stor butik, men super betjening og de havde en model af den Chaiselong fra Broste Copenhagen, som jeg Þnskede at kÞbe. Jeg fik vist stofprÞver og efter debat med min mand ville jeg bestille den i grå og tilkÞbe lyseben i stedet for de mÞrke der fulgte med.

Jeg ringede for at hÞre hvordan jeg praktisk kunne gÞre det og fik vejledning. Da jeg så ikke kunne finde ud af at vÊlge den gratis fragt hjemmesiden lovede, så skrev jeg på kontaktformularen og fik hurtigt svar. Så efter en lang beslutningsproces med husbond :-) gik det pludselig stÊrkt. Jeg bestilte tirsdag og fik leveret mandag ugen efter. MÞbel med fragtmand og de ekstra ben med pakkepost. Undervejs fik jeg god information og servicen var bare i top!

2021幎5月11日

Nordic Nesting からの回答

Hej Hanne - Tak for den fine bedÞmmelse - vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os både i butikken og på hjemmesiden. Håber du får mange års glÊde af din fine Broste Wind chaislong :-) Snorre, Nordic Nesting

Firmaet kom til at sende den forkerte vare. Jeg ringede til dem og dagen efter modtog jeg den korrekte vare. Super god service. Mvh. Pia

2021幎4月9日

Hej Pia
Tak for din fine review - men glÊd over at din nye pakke kom så hurtigt frem :-) - nu når du ville bruge den som en gave.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening også selv om det hele var online. Blev leveret hjem til indenfor 48 timer.

2021幎2月24日

Hej Patricia
Tak for dine fine anmeldelse :-)

Ekstremt tilfreds

Ekstremt tilfreds! Jeg bestilte en lampe på nettet og dagen efter blev den personligt leveret lige til dÞren! Vil til hver en tid anbefale og handle hos Nordic Nesting.

2021幎2月9日

Hej Kathrine
Tak for den fine anmeldelse - vi håber du bliver rigtigt glÊd for din lampe. Håber vi ser dig tilbage på shoppen snart.
Leif / Nordic Nesting

God service og hurtig betjening!

Hurtigt og nemt. Har kun haft gode oplevelser hos Nordic Nesting!

2021幎2月7日

Nordic Nesting からの回答

Hej Tina - tak for din fine anmeldelse. Vi glÊder os til at se dig tilbage på webbshoppen og i butikken når vi åbner op igen
Leif / Nordic Nesting

Nordic Nesting is one of my favorite

Nordic Nesting is one of my favorite stores to both visit in Copenhagen and shop online. The pricing and service are excellent. The products are unique and top quality. Packaging and shipping across the globe has been seamless.

2021幎2月6日

Dear Megan

Thank you for your nice review - we are glad you like our products and service. Looking forward
to se you soon again on our webshop or in our physical stor when you visit Copenhagen

Brgds

Fantastisk service :-)

2021幎2月2日

Tak Sofie

Godt at du kan li' vores service - håber du bliver rigtig glad for dine varer

Beste hilsner

Super god service

Super god service. Ringede for rådgivning og fik kompetent sparring. Bestilte og fik sofaen leveret til tiden og i pefekt stand. Glad for stof og farven, som jeg valgte.

2021幎1月19日

Nordic Nesting からの回答

Tak for din fine bedÞmmelse - dejligt du er tilfreds med vores service og din sofa :-)
Nordic Nesting / Snorre

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。