企業情報
当該企業による記述
Välkommen till NordicNikotin – Din expert på vapes och nikotinpåsar NordicNikotin.se är en svensk e-handelsbutik som specialiserar sig på att erbjuda marknadens bästa utbud av engångsvapes och tobaksfritt snus (nikotinpåsar). Med en stark lokal förankring i Uppsala, där vi även driver den välkända butiken Tunabackar Spel & Tobak, har vi sedan starten 2018 arbetat för att leverera kvalitetsprodukter med fokus på kundnöjdhet och expertis. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att möta behoven hos både nya användare och erfarna entusiaster. Vi samarbetar endast med marknadsledande varumärken för att garantera att alla våra produkter är 100 % äkta och säkra att använda. Hos oss hittar du populära märken som Vozol, Blu Bar, N One, Frunk Bar och SKE Crystal, samt ett brett utbud av nikotinpåsar från innovativa varumärken som FIX, LOOP, VELO och Greatest. Varför välja NordicNikotin? Prisvärda paketlösningar: Vi tror på att ge våra kunder mervärde. Därför erbjuder vi alltid kraftiga mängdrabatter vid köp av 10-pack (stockar), vilket gör oss till ett av de mest prisvärda alternativen på den svenska marknaden. Snabb leverans från Uppsala: Vi skickar alla beställningar direkt från vårt eget lager i Uppsala. Det innebär att du som kund kan räkna med blixtsnabb hantering och korta leveranstider över hela Sverige. Hållbarhet och innovation: Vi prioriterar varumärken som ligger i framkant, oavsett om det gäller miljövänliga lösningar som LOOP:s PlantCan™ eller den senaste keramiska coil-teknologin i Vozols vapes. Trygg e-handel: För oss är säkerhet högsta prioritet. Vi erbjuder säkra betalningar via marknadens mest betrodda leverantörer och tillämpar en strikt 18-årsgräns på alla våra produkter. Vårt mål är att vara det självklara valet för dig som söker en modern och rökfri nikotinupplevelse. Genom att kombinera den personliga servicen från vår fysiska butik med enkelheten i att handla online, skapar vi en trygg och smidig köpresa för alla våra kunder. Välkommen att upptäcka vårt sortiment och uppleva skillnaden med NordicNikotin!
Torbjörnsgatan 3, 75335, Uppsala, スウェーデン
- info@nordicnikotin.se
- nordicnikotin.se
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans, fick min order redan dagen efter 👍🏼

Nordic Nikotin からの回答
Trustpilot エクスペリエンス