レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har ikke prÞvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener sÃ¥ meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage pÃ¥ Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... もっず芋る

Havde bestilt en cellusmooth massageapparat , den gik desvÊrre i stykker. Kontaktede kundeservice og de var hurtige til at svare og fik tilsendt ny maskine samme dag. Det kalder jeg for god service ᅵ... もっず芋る

Jeg har tidligere skrevet to dÃ¥rlige anmeldelser af Nordic Shapes Cellu Smooth apparat. Nordic Shape har taget action pÃ¥ mine anmeldelser - som bl.a. gik pÃ¥, at det apparat jeg havde kÞbt ikke hold... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative lÞsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og Þge lymfedrÊnagen. Vi prioriterer hÞj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri kÞbsoplevelse.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

149件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 89に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Kundeservice

Jeg vil lige slå et slag for deres kundeservice. Jeg havde levering som ikke var i orden, pga fragt firma
Jeg sender en mail ind til deres kundeservice, og de svare fÃ¥ timer efter og er virkelig sÞde og min ordre bliver behandlet samme dag og ny levering dagen efter. Tak for virkelig dejlig kundeservice!! 🫶🏻🫶🏻

2026幎1月30日

Efter at have brugt Gua Sha på mine ben

Efter at have brugt Gua Sha på mine ben i lÊngere tid, tÊnkte jeg maskinen var et godt alternativ, der arbejdede lidt dybere. Jeg var lidt skepsis, over om det bare var et hyped apparat.

Jeg har nu brugt maskinen dagligt i 7 dage, og jeg kan se EN KÆMPE forskel pÃ¥ mine ben. Min lÞse hud er allerede strammet op, min appelsinhud vÊsentligt formindsket! Har kÊmpet med vÊske i benene efter graviditeter, og man kan se blodcirkulationen i mine ben er meget bedre, som om maskinen har fjernet vÊsken jeg har kÊmpet med i 2,5 Ã¥r. PÃ¥ kun 7 dage! Havde pÃ¥ ingen mÃ¥de forventet resultater sÃ¥ hurtigt! Virkelig anbefalelsvÊrdigt.

2026幎1月21日

Jeg kÞbte CelluSmooth

Jeg kÞbte CelluSmooth. Jeg har brugt som de anbefaler og i lang tid. Nu ligger den bare i min skuffe da tiden hvor man kan sende tilbage er overskrevet. De har ret i at jo lÊngere tid man bruger den jo mindre ondt gÞr det. Men jeg har ingen effekt, overhovedet og kan derfor ikke anbefale det. Olien var dog virkelig dejlig.

2026幎1月29日

Hej Amalie.

Tak fordi du deler din oplevelse 🙏🏌

Det er faktisk netop det, man skal holde fast i. Som du selv skriver – jo lÊngere tid man bruger den, jo mindre ondt gÞr det. Det er et rigtig godt tegn 😊

Det betyder, at bindevÊvet begynder at give sig, og at huden bliver mere elastisk. Du er altsÃ¥ i den rigtige retning 💛

Resultaterne kommer typisk gradvist – ikke fra den ene dag til den anden – men langsomt, nÃ¥r vÊvet bliver mere smidigt og gennemblÞdningen forbedres.

Hvis du har lyst, kan vi ogsÃ¥ justere lidt pÃ¥ din brug, sÃ¥ du fÃ¥r mest muligt ud af den 🙏🏌

Og hvor dejligt, at du kunne lide olien 💛

Bedste Hilsner,
Line Holm, Nordic Shape

FuldstÊndig fantastisk apparat

FuldstÊndig fantastisk apparat, jeg elsker det og kan se Êndringer i huden efter lÊngere tids brug. Effektivt og massere og arbejder virkelig med appelsinhuden.

Kundeservicen er helt fantastisk og jeg har fået 2 nye apparater da jeg havde problemer med dem jeg havde.

KÞb kÞb kÞb
 du vil ikke fortryde det.

2026幎1月7日

Det gÞr ekstremt ondt

Det gÞr ekstremt ondt, selv på det laveste niveau, selv når der bruges olie, og selv om jeg er vant til meget intensive massagebehandlinger. Sugekraften er så stÊrk, at det er meget svÊrt at få den lÞsnet fra huden, selv på laveste indstilling. Jeg har derfor returneret produktet med det samme. Det får mig til at tvivle på, om produktet reelt er medicinsk anbefalet.

2026幎1月5日

Hej Beatriz 🌞

Tak fordi du deler din oplevelse. Når behandlingen kan fÞles meget intens i starten, skyldes det ofte, at bindevÊvet er stift og ikke vant til denne type vakuum-behandling. For mange aftager ubehaget, efterhånden som vÊvet bliver mere smidigt, men kroppen reagerer forskelligt fra person til person.

CelluSmooth er et wellness-/beautyprodukt og ikke et medicinsk udstyr. Oplevelsen af intensitet betyder derfor ikke, at produktet er defekt eller forkert, men at kroppen endnu ikke er tilvÊnnet behandlingen. Vi anbefaler altid at justere teknik, tempo og styrke – og mÊrke efter undervejs.

Tak for din feedback 🌞

Bedste hilsner,
Team Nordic Shape

Hvis du har den mindste tvivl så kÞb

Hvis du har den mindste tvivl så kÞb, kÞb, kÞb. Du kommer ikke til at fortryde at handle med den her webshop. Deres produkter er hÞj kvalitet og gÞr virkelig en forskel. Deres kundeservice er uden sammenligning i top-klasse. 5 stjerner er ikke for lidt og jeg elsker Nordic Shape!

2026幎1月4日
自発的なレビュヌ

Ingen effekt på min cellulite

Har brugt CelluSmooth pÃ¥ mine lÃ¥r i knap et halvt Ã¥r uden at se resultater, desvÊrre. Ville gerne give det en Êgte chance, da jeg ved, at sÃ¥dan noget kan tage tid, og det synes jeg, at jeg har gjort. Jeg har dog desvÊrre givet op nu, da det virker som spild af min tid
 Dog kan den vÊre fin at bruge, hvis man f.eks. har nogle spÊndinger, som man vil have lÞsnet lidt.

2026幎1月2日

Hej Rikke 🌞

Tak fordi du deler din Êrlige oplevelse – og fordi du gav produktet en reel chance over lÊngere tid.

NÃ¥r det gÊlder cellulite, er det vigtigt at nÊvne, at resultater ofte fÞrst viser sig over lÊngere tid, og at udviklingen kan vÊre meget gradvis. Samtidig spiller faktorer som bindevÊvets struktur, hormoner, genetik og cirkulation en stor rolle, og derfor reagerer kroppen forskelligt fra person til person. For nogle ses Êndringer tydeligt, mens andre – selv ved vedholdende brug – ikke oplever den Þnskede effekt.

Det betyder ikke, at du har gjort noget forkert. Cellulite er komplekst, og ingen behandling virker ens for alle.

Du har helt ret i, at mange oplever CelluSmooth som gavnlig til at lÞsne spÊndinger og Þge cirkulationen, også selvom cellulite-delen ikke Êndrer sig markant i starten.

Tak for din feedback – den er vigtig og hjÊlper med at skabe realistiske forventninger 🌞

Bedste Hilsner,
Team Nordic Shape

smertefyldt tryk på knoen, når jeg holder maskinen

Jeg har lige fået Cellusmooth, og jeg er ret så rådvild. Man skal ordentligt tage fat om håndtaget for at kunne styre den, men maskinens design gÞr, at den presser på knoen ved pegefingerens base, hvilket gÞr meget ondt og er uudholdeligt i lÊngden. Jeg har prÞvet at lÊgge en tyk sok imellem, men det er superbÞvlet samt forhindrer, at man opnår et godt greb om maskinens "hals". Er der nogen, der har et godt råd? Mange tak!

2025幎12月30日

Hej Alexandra🌞

Tak fordi du deler din oplevelse – og det giver rigtig god mening, det du beskriver. Grebet og komforten er vigtigt, og hvis det giver smertefyldt tryk pÃ¥ knoen, er det selvfÞlgelig ikke optimalt.

Vi har hÞrt lignende feedback fra enkelte brugere med mindre hÊnder eller mere fÞlsomme led, og der er et par ting, du kan prÞve i mellemtiden:
• Hold maskinen lidt mere lÞst og lad underarmen gÞre arbejdet i stedet for et fast klem-greb
• PrÞv at skifte greb undervejs (kortere strÞg)
• Nogle har haft gavn af en tynd trÊningshandske i stedet for sok – giver beskyttelse uden at miste greb

Det er også vigtigt for os at sige: Vi tager denne feedback med videre. Komfort og ergonomi er noget, vi aktivt arbejder på at forbedre, og input som dit er meget vÊrdifuldt for produktudviklingen.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og sig endelig til, hvis du har flere spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp

Bedste hilsner,

Alt godt

Nem bestilling, pakken kom hurtigt. God e-bog med forklaringer. FÞrste gang jeg brugte maskinen gjorde det megaondt, og begge mine lår var blå, men allerede her 3. gang er det bedre og nemmere, så noget af det handler nok også om teknik. Om det kan hjÊlpe på mit knudrede vÊv, ved jeg ikke endnu, men ellers må den retur, og jeg har i hvert fald indtil nu vÊret 100% tryg ved at handle med jer. Er ellers altid lidt skeptisk anlagt og hopper sjÊldent op facebook-reklamer :-) Heldigvis er I helt Êgte :-)

2025幎12月18日

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering.
Det er stadig lidt for tidligt at sige, om produktet lever op til det beskrevne. Det krÊver lidt Þvelse, at matche varme og styrken til de forskellige områder af kroppen, men det lykkedes bedre og bedre for hver dags brug.

2025幎12月20日
自発的なレビュヌ

Hold jer langt vÊk fra dem her Jeg har

Hold jer langt vÊk fra dem her Jeg har bestilt et produkt fra deres hjemmeside, jeg har hverken fået ordrebekrÊftelse eller noget som helst
I 3 dage har jeg skrevet til dem, men ingen retur svar nu har jeg lavet en indsigelse i min bank for de har trukket pengene men jeg har intet fået eller hÞrt fra dem

2025幎12月12日

Hej Jesper

Tak fordi du tog dig tid til at skrive — og vi er virkelig kede af, at du har fÃ¥et denne oplevelse. Det er bestemt ikke den fornemmelse, vi Þnsker at give 💛

Vi vil gerne nÊvne, at vi har svaret på alle dine mails, men kan desvÊrre se, at nogle svar muligvis er havnet i spam/uÞnsket post. Det beklager vi meget, hvis det har skabt usikkerhed.

Vi kan se, at din ordre er afsendt og er på vej, men den er desvÊrre blevet forsinket ca. 2 dage hos DAO, som i Þjeblikket har ekstra travlt pga. juleperioden. Det er selvfÞlgelig frustrerende, og det er vi oprigtigt kede af.

Din pakke er altså undervejs, og vi holder Þje med den. Skulle du hellere Þnske at annullere og få pengene retur, hjÊlper vi dig selvfÞlgelig gerne med det samme.

Vi Þnsker dig en rigtig god dag.

Nordic Shape Kundeservice

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。