Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener sÃ¥ meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage pÃ¥ Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte et massageapparat hos NordicShape i februar og har vÊret meget glad for det samt resultaterne. DesvÊrre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle mÃ¥neder. Jeg kontaktede deres... ãã£ãšèŠã
Har ikke prÞvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 mÃ¥neder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative lÞsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og Þge lymfedrÊnagen. Vi prioriterer hÞj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri kÞbsoplevelse.
KompagnistrÊde 21, 1208, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- Info@nordicshape.dk
- nordicshape.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Umiddelbart er fint produkt
Umiddelbart er fint produkt, men jeg har ikke set resulter (udover blÃ¥ mÊrker) endnuâŠjeg venter spÊndt, hurtig forsendelse - og det var egentlig imponerende i denne travle tid.
God oplevelse
Fin hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering! Det spillede :-)
God service ved bestilling, fik alt jeg bestilte - let og gennemskueligt.
Godt produkt, der virker som det skal.
Dejligt
Alt fungerede upåklageligt
Hurtigt forsendelse og godt produkt
God service og mega hurtig levering ðŠ ðªð
Jeg havde håbet på et godt kÞb
Jeg havde håbet på et godt kÞb. Den sorte strÞmpebuks lever op til det meste, men den brune ser ud som en helt anden nuance end forventet og klÊder mig slet ikke. Det tog flere dage at få svar fra jer, og fÞrst efter jeg rykkede to gange, fik jeg en lÞsning. Foden på strÞmpebukserne er så bred, at jeg nÊsten ikke kan få dem ned i mine normale sko, og syningen fÞles hård. Tror faktisk kun jeg kan bruge dem, hvis jeg klipper fÞdderne af og laver dem til leggings.

Nordic Shape ApS ããã®åç
Super nem at betjene
Super nem at betjene. Har brugt den en uge nu og kan mÊrke der sker noget. Ser frem til at resultaterne bliver synlige og er sikker pÃ¥ det kommer. GlÊdelig julð
Virker super godt og passer tilâŠ
Virker super godt og passer til beskrivelsen.
Hurtig levering
Lever op til min forventninger
Har kÞbt en til min kÊreste
Har kÞbt en til min kÊreste. Hun er virkelig vild med den! God service og gode resulater. Tak for et godt produkt.
Super hurtig levering..ð€©
Super hurtig levering..ð€©
Har kun fÃ¥et den brugt lidt endnu, men den suger sig fast og kan ikk fÃ¥ den fri uden at skulle slukke for den. Da det gÞr ondt. Men regner med at det bliver bedre jo mere jeg fÃ¥r den brugt..ð
Super hurtig levering og indtil videreâŠ
Super hurtig levering og indtil videre virker det super godt ! SpÊndt på resultater men god kvalitet og nem at bruge !
Fantastisk service
Fantastisk service. fÞler helt sikkert den virker og da jeg pludselig havde problemer med at oplade blev det taget seriÞst og en ny blev sendt allerede samme dag. Super sÞd kundeservice!
Jeg får ikke brugt den flittigt nok
Jeg får ikke brugt den flittigt nok, MEN måske fÞles min hud mere jÊvn. I hvert fald er den meget sensitive/ Þmhed fra isÊr ydersiden af både lår/hofte og yderside af overarme forsvundet.
Fantastisk service
Jeg havde et problem med batteriet. Fik hjÊlp med det samme og et nyt produkt tilsendt omgående. Venlig og hurtig service. Meget glad for produktet
Ãv bÞv
Jeg får ekstremt mange blå mÊrker af at bruge apparatet og det tager ml. 3 og 4 uger fÞr mÊrkerne forsvinder.
Det er meget voldsomt at se på og det gÞr at jeg slet ikke har haft mod på at bruge apparatet jÊvnligt.
Jeg er opmÊrksom på, at det anbefales at man starter blidt og ikke skruer helt op for sugestyrken, men hvis den er under nÊsthÞjeste niveau mÊrkes der ikke noget sug overhovedet og det har nÊppe nogen effekt bare at kÞre apparatet hen over huden.
Da jeg derfor ikke har kunnet bruge det regelmÊssigt, har jeg heller ikke mulighed for at bedÞmme om det virker, men min oplevelse med det er desvÊrre udelukkende negativ.

Nordic Shape ApS ããã®åç