レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg plejer aldrig og lave anbefalinger men Nordicshape fortjener sÃ¥ meget ros. Virkelig god service. De svarede hurtigt tilbage pÃ¥ Mails. Sendte en ny maskine til mig med det samme. Da den jeg havde... もっず芋る

Jeg kÞbte et massageapparat hos NordicShape i februar og har vÊret meget glad for det samt resultaterne. DesvÊrre gik apparatet i stykker under normal brug efter nogle mÃ¥neder. Jeg kontaktede deres... もっず芋る

Har ikke prÞvet deres produkter, men overvejede det, hvorfor jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Blev spammet med mails dagligt. Da jeg ville afmelde igen, fik jeg tilbuddet om, at modtage 1-2 mails om m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Nordic Shape's kundeservice. Jeg skrev til virksomheden, da jeg efter ca. 3 mÃ¥neder oplevede, at mit apparat mistede styrkede. Samme dag fik jeg svar med ros for m... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

NordicShape er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative lÞsninger til at reducere cellulite og appelsinhud. Vores hovedprodukt, CelluSmooth, kombinerer varme, gua sha og cupping for at forbedre blodcirkulationen og Þge lymfedrÊnagen. Vi prioriterer hÞj kvalitet og kundetilfredshed og sikrer en tryg og problemfri kÞbsoplevelse.

4.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 126ä»¶

レビュヌを曞く

Det tegner godt...

Egentlig kan jeg jo ikke give 5 stjerner, da jeg kun har brugt produktet i 14 dage. Men det tegner godt. Jeg kan allerede se stor forskel på min mave, og noget forskel på lår. Arme har ikke givet resultat endnu, og dog alligevel, så virker det som om, de små knuder i fedtvÊvet er ved at forsvinde. Jeg er spÊndt på, hvor langt jeg kan komme med mine (nÊsten) daglige behandlinger.

自発的なレビュヌ

Jeg har nu brugt mit cellulite apparat

Jeg har nu brugt mit cellulite apparat på lårene i 5 uger - 5 gange om ugen x 6 minutter på hvert lår og jeg ser desvÊrre ingen forbedring.

Jeg vil lige give den et par uger mere men hvis intet Êndrer sig bliver den sendt retur inden for de 60 dage som Nordic Shape lover.

Hej Birgitte.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og hvor er det godt, at du giver det et Êrligt forsÞg 🙏✚

Jeg kan sagtens forstå, at du bliver utålmodig, når du bruger den regelmÊssigt uden at se tydelige resultater endnu.

Men du gÞr faktisk prÊcis det rigtige med dine 5 x om ugen og 6 min pr. omrÃ¥de – det er super flot! 🌞

Det er vigtigt lige at vide, at:

✹ For mange sker forandringerne fÞrst efter 6–8 uger
BindevÊvet arbejder i dybden, og kroppen skal bruge lidt tid på at tilpasse sig den nye stimulering.

✹ Nogle oplever fÞrst forbedringer helt op mod de 10–12 uger
IsÊr hvis bindevÊvet er meget fast eller “trÃ¥det” i udgangspunktet.

✹ Variation kan gÞre en kÊmpe forskel
PrÞv evt. at skifte lidt mellem:
• kortere, hurtigere strÞg
• lÊngere, dybere strÞg
• heat på hver anden dag
– det vÊkker blodcirkulationen mere, og mange oplever, at det giver det sidste lille “ryk”.

✹ Massér i retning mod lysken
Det hjÊlper med at drÊne vÊske, og det er faktisk en af de ting, der visuelt gÞr stÞrst forskel.

Og du skal selvfÞlgelig stadig fÞle dig helt tryg:
Hvis du ikke ser en forbedring, får du naturligvis dine penge retur inden for 60 dage.
Men jeg hÃ¥ber virkelig, at de nÊste uger viser dig, hvorfor sÃ¥ mange bliver glade for den 🀞

Tak igen fordi du deler – det betyder meget!

Bedste hilsner,
Line Holm
Nordic Shape Kundeservice

Brugervejledning kunne vÊre bedre.

Ingen problemer med hvordan CelluSmooth skal bruges, men jeg mangler en mere klar brugervejledning, hvilket jeg også har spurgt til på Facebook-gruppen, men ikke fået svar på.
F.eks. når der oplyses, at den skal bruges ca. 2 min. pr. "område", er det så f.eks. pr. lår eller er det pr. "bane" fra knÊ til lysken???

2025幎11月1日

Hej Nina

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – det betyder virkelig meget, og jeg forstÃ¥r godt, hvorfor du spÞrger 🙏

Bare lige for at gÞre det helt tydeligt:

Et “område” = Et helt lår (forside eller bagside)
Det er altså ikke kun en bane fra knÊ til lysken, men hele området.

Det er også prÊcis sådan, vi beskriver det i e-bogen, som du meget gerne skulle have modtaget sammen med din ordre.
Hele rutinen – hvor lÊnge, hvilke bevÊgelser og hvordan man opdeler omrÃ¥der – stÃ¥r forklaret trin for trin dér.

Hvis du ikke kan finde e-bogen, sÃ¥ sig endelig til! Jeg sender den meget gerne igen 🌞

Tak igen for din feedback.

Bedste hilsner,
Line Holm
Nordic Shape Kundeservice

Jeg er fan

Jeg har brugt produktet on/off i 2 måneder (2-3 gange om ugen) på mine lår, og jeg kan se en forskel. Jeg vil helt klart forsÊtte med at brug den. Jeg har kun styrken på 3 men laver blot bevÊgelserne lidt langsommere og fÞler det suger nok til at jeg kan holde det ud. Varmen har jeg på 5, men synes nu ikke det kan mÊrkes, så ved ikke helt om varmen gÞr den store forskel. Ja, det gÞr lidt ondt, men det bliver langsomt bedre over tid - man bestemmer jo helt selv hvor meget man den skal suge, hvor hårdt man trykker og hvor langsomt man laver bevÊgelserne. Jeg har ikke haft blå mÊrker og det rÞde forsvinder meget hurtigt. Jeg er fan.

Defekt maskine erstattet prompte

Defekt maskine erstattet prompte
Det er bare overordentlig god og fin kundeservice.
Havde brugt min CelluSmooth i et par uger, da den pludselig stoppede, når jeg brugte varmefunktionen.
Jeg skrev til kundeservice ... og vupti, så var der en ny maskine klar til afhentning dagen efter.
DET ER BARE SÅ MEGET I ORDEN:-)))

2025幎11月18日
自発的なレビュヌ

Vildt hurtig og ubesvÊret levering 🀩

Vildt hurtig og ubesvÊret levering 🀩 Har kort prÞvet produktet og det er SÅ lÊkkert! Man kan naturligvis mÊrke maskinen tager fat men det fÞles ikke ubehageligt eller smertefuldt overhovedet 😊 Varmeprogrammet i maskinen er derudover vildt dejligt ogsÃ¥ 😃 GlÊder mig til at se resultaterne pÃ¥ den lange bane

Blandet oplevelse

Jeg er tilfreds med sorte strÞmpebukser. Ser fede ud. Men den brune er grim i farven, og jeg brugte 1 uge på at få kontakt til jer fÞr I responderede. Truede jer med trustpilot fÞr jeg fik min returlabel. Det var trÊls. Og så er fÞdderne i strÞmpebukserne meget brede og ikke gennemtÊnkt. SÞmmen skarver, og kan kun komme ned i bamsesko. Det er ikke smart. Jeg har jo ikke Hobbit fÞdder. Min planner at klippe fÞdder af, bruge dem som gamacher

2025幎11月5日

KÊre Ditte 🌞

Jeg tror faktisk, der er sket en forveksling af virksomheder 🙏
Vi hos Nordic Shape sÊlger nemlig ikke strÞmpebukser overhovedet.
Vi forhandler kun vores skÞnhedsprodukt "CelluSmooth" mod cellulite og til bindevÊvsbehandling.

Så det lyder som om, du har vÊret i kontakt med en helt anden webshop, der sÊlger strÞmpebukserne du omtaler.

Jeg hÃ¥ber, du fÃ¥r lÞst sagen hos den rigtige virksomhed – og hvis du pÃ¥ noget tidspunkt har spÞrgsmÃ¥l til CelluSmooth, sÃ¥ hjÊlper vi dig selvfÞlgelig altid med glÊde

De bedste hilsner
Line – Nordic Shape

Fantastisk apperat

Jeg kÞbte det lille apparat med den enorme kraft for et par måneder siden. Det er virkelig en lille vidundermaskine. Jeg havde hÊvede ben og appelsinhud på begge ben. Jeg bruger maskinen ca 10-15 min 3 gange om ugen ved middel hastighed og kan virkelig se- og mÊrke en stor forskel. Og så er den ovenikÞbet mega nem at oplade så der er hverken behov for batterier eller ledninger der hÊnger i vejen.
5 store stjerner fra mig.

自発的なレビュヌ

jeg fÞler ikke man kan bruge den ret

jeg fÞler ikke man kan bruge den ret lÊnge (minutter) af gangen fÞr varmen og suget forsvinder, sÃ¥ skal man skrue op hele tiden - det er ikke stabilt trods produktet er helt opladt. SÃ¥ det skal lade efter hvert eneste brug

Men nemt at bruge og hurtig levering af produktet.

自発的なレビュヌ

Den er sandsynligvis rigtig effektiv

Den er sandsynligvis rigtig effektiv, men jeg har opgivet at bruge den for den suger sig fast på min hud og det gÞr afsindigt ondt, selvom man slukker den.

KÊre Ulla 🌞

Tusind tak fordi du deler din oplevelse — det betyder virkelig meget for os!

Det skal selvfÞlgelig ikke gÞre afsindigt ondt, og slet ikke vÊre sådan, at du ikke kan få den af. Når det sker, skyldes det nÊsten altid én af to ting, som heldigvis er lette at rette:

1. For lidt olie
CelluSmooth krÊver rigeligt olie for at kunne glide ordentligt. Hvis der ikke er nok, ”hÊnger” huden fast, og sÃ¥ fÞles suget meget stÊrkere end det er.

2. Teknikken med at vippe af
Som vi beskriver i vores e-bog, skal maskinen ikke hives af.
Du skal blot vippe den let til siden, så slipper vakuummet med det samme — helt uden smerte. Mange misser lige den detalje i starten.

Når det bliver gjort på den rigtige måde, oplever langt de fleste, at det slet ikke gÞr ondt efter de fÞrste par gange, når huden og bindevÊvet er blevet vant til stimuleringen.

Vi vil sÃ¥ gerne hjÊlpe dig godt i gang, Ulla — for du har helt ret: Den er meget effektiv, nÃ¥r teknikken lige sidder der!!

Hvis du har lyst, så send endelig en mail til os, så guider vi dig mere end gerne personligt.

De varmeste hilsner
Line – Nordic Shape

Det virker

FÞrste produkt jeg prÞver der virkelig hjÊlper på cellulite.
Der var fejl på det fÞrste CelluSmooth jeg modtog. Dagen efter jeg kontaktede firmaet var der sendt en ny til mig.
5 kÊmpe store stjerner herfra.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。