Nordicwell レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

企業情報

当該企業による記述

NordicWell er et dansk brand bygget på kvalitet, gennemsigtighed og ansvar. Vi udvikler kosttilskud med fokus på dokumenterede ingredienser og gennemtænkte doseringer, så hvert produkt har et klart formål og en reel værdi i din hverdag. Hvad adskiller os? Hos NordicWell starter hvert produkt med et behov, ikke en trend. Vi bruger kun ingredienser med et klart formål og en dokumenteret funktion – ingen overfyldte labels eller unødvendige tilsætningsstoffer. Vi prioriterer indhold og effekt over hurtig skalering, fordi kvalitet kommer før volumen. Vores kosttilskud er skabt til hverdagen: nemme at forstå, enkle at bruge og lette at stole på. Beslutninger tages langsigtet, med ansvar for både krop og tillid. Hvordan det hele begyndte? NordicWell blev skabt ud fra et ønske om at gøre tingene anderledes i en branche fyldt med støj og tomme løfter. Vi manglede kosttilskud, der var enkle, gennemtænkte og ærlige i både indhold og formål. Derfor valgte vi at bygge et brand, hvor kvalitet, ansvar og tillid kommer før hurtige trends. Menneskene bag NordicWell Bag NordicWell står et dedikeret team og nøje udvalgte specialister, som deler vores høje krav til kvalitet og ansvar. Vi samarbejder med erfarne producenter og fagfolk for at sikre, at hvert produkt lever op til vores standarder. For os handler det om tillid, gennemsigtighed og langsigtede relationer – fordi stærke resultater skabes gennem samarbejde og fælles ambitioner.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

レビューの確認を行います

Godt produkt

Godt produkt! Har hjulpet mig specielt meget med fokus og energien hen over eksamenstiden. Derudover har jeg også mere overskud når jeg træner.
5 stjerner herfra, pengene værd!

2026年6月8日

Nordicwell からの回答

Tak Patrick, det var skønt at høre! Eksamenstiden er hård, så fedt at du kunne mærke en forskel på både fokus og energien - og at det fulgte med over i træningen. God fornemmelse at høre pengene er godt givet ud! 💪

— Team NordicWell 🤍

5つ星のうち1の評価

No results and no documented effect…

No results and no documented effect found in science,

2026年6月8日

Nordicwell からの回答

Hej Jan, tak for din feedback. Vi forstår at kosttilskud ikke virker ens for alle, og det respekterer vi fuldt ud.

Ingredienserne i Performance Complex er alle valgt på baggrund af eksisterende forskning - bl.a. B6, Zink og guarana som har dokumenterede effekter godkendt af EU’s fødevaremyndighed (EFSA).

Hvis du vil have en snak om produktet eller din oplevelse, er du altid velkommen til at skrive til os direkte på support@nordicwell.dk

— Team NordicWell 🤍

5つ星のうち5の評価

Fantastisk produkt, som bare virker

Jeg har prøvet perfomance complex fra NordicWell i en måned, og jeg kan klart anbefale det til alle, der ønsker mere energi og bedre fokus i hverdagen.
NordicWell har haft en positiv indflydelse på både mine arbejdsdage og min generelle hverdag. Jeg oplever mere energi, skarpere fokus og et bedre humør, hvilket har gjort en mærkbar forskel for mig.
Jeg startede med et engangskøb for at prøve produktet af, men efter mine gode erfaringer har jeg netop oprettet et abonnement. Jeg synes, det er fantastisk, at man kan spare penge gennem abonnementsordningen, samtidig med at produkterne automatisk bliver leveret hver måned. Det gør det både nemt og bekvemt.
Sidst, men bestemt ikke mindst, fortjener NordicWells kundeservice stor ros. De svarer hurtigt, er hjælpsomme og yder en service, der virkelig er i top.
Alt i alt har min oplevelse været utrolig positiv, og jeg glæder mig til at fortsætte som kunde hos NordicWell.

2026年5月16日

Nordicwell からの回答

Wow, Hassan - det her satte virkelig et smil på læben! 😊 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er præcis det, vi håber på, når folk prøver Performance Complex, at det rent faktisk gør en forskel i hverdagen. Mere energi, skarpere fokus og bedre humør... det er derfor vi laver det.
Og mega fedt at du er hoppet på abonnementet! Du har helt ret, det er den nemmeste måde at sikre sig, at man aldrig løber tør, og så er besparelsen jo en god bonus oveni. 💪
Glæder os til at følge dig videre på rejsen, Hassan. Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har spørgsmål!

- Team NordicWell🤍

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig levering 👍🏼

2026年5月21日

Nordicwell からの回答

Tusind tak for de fine ord, reem! 🙏 Det betyder virkelig meget at høre, at både servicen og leveringen faldt i god jord. Vi gør vores bedste for at sikre en god oplevelse fra start til slut. Det er dejligt at se det bliver lagt mærke til. Håber du får stort udbytte af produktet! 😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。