Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prøve at sælge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super professionelt setup, hvor man ikke bare får medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, får ærlig sparring og oplever et stærkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... もっと見る
企業が回答しました
Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over længere tid. De hjælper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplæg til tryksager. De står altid p... もっと見る
企業が回答しました
Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig været en stor hjælp. De har stået for vores nye hjemmeside, opsætning, visitkort, klistermærker og SEO-hån... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 72%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rigtig god oplevelse!
Jeg har benyttet nord advertising i forbindelse med en grafisk opgave. Jeg sendte opgavebeskrivelse til deres dygtige mediegrafiker, Jesper, og i løbet af en time så havde Jesper løst opgaven, og tilrettet mine ønsker præcist som ønsket. Kan anbefale Jesper, han er dygtig, og meget professionel! TAK for hjælpen :)

nord からの回答
God service og tilfreds med samarbejdet. Havde kun en lille ændring til det grafiske :)

nord からの回答
Godt samarbejde og flot output
Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring og output på IDAs Karrierehåndbog. Flot og prof tryk produktion!

god med lidt forvirende
det har været lidt svært at holde fokus da vi har fået nye kontakt personer flere gange gennem det senest år.

nord からの回答
Jeg er normalt ikke en der skriver…
Jeg er normalt ikke en der skriver dårligt om nogle. Men dette firma udnytter folk der ikke hved noget om computer eller hjemmesider!!!
Find et andet firma til at lav din hjemmeside,
De overholder ikke aftaler, Det er mega besværligt at opsige, og da Jeg enlig fik en bekræftelse på jeg havde opsagt, troede jeg det var slut, 2 mdr efter kom endnu en regning. Så var jeg på den, måtte ringe til den, og skulle diskutere om hvor vidt jeg havde opsagt eller ej,
Nu håber jeg på det er helt slut.
Håber Ikke der er ander der kommer i samme sitation .

nord からの回答
Tak til Nicolai for stor hjælp med…
Tak til Nicolai for stor hjælp med vores mail/hjemmeside. Tak for din tålmodighed og ekspertise. Altid en flot og hurtig service.
Kan varmt anbefales.

Snyd og bedrag
Jeg har haft fornøjelsen af at ha dem til at lave SEO for mig..
Eller det var planen at det var det de skulle lave, men sådan gik det ikke.
eller jo de lavede lidt men langt fra det jeg har betalt for, og da jeg så forhørte mig til hvad de havde lavet og kigget i log filen på min webshop kunne jeg se at de ikke havde lavet det de sagde.
Men det fast holde de at de har. der er også et par andre ting de siger de har lavet som jeg kan se på shoppen at de ikke har lavet.
jeg ville ikke bruge mine penge her.

nord からの回答
Meget professionel og hurtig til at svare/løse problemer
Nord Digital har været yderst professionel og hurtig til at svare på vores henvendelser. Kontakten har været utrolig behagelig og problemerne er blevet løst hurtigt og effektivt. De har altid gode inputs og de får de varmeste anbefalinger herfra!

nord からの回答
Super god og professionel service fra…
Super god og professionel service fra start til slut. Har man ønsker, er de meget lydhøre og får løst alle opgaven til perfektion.
Man har sin egen kontaktperson, og når der skal laves ændringer eller man har fået en ny ide, så er der altid medvilje og samarbejde fra Nord Digital.
Bruger dem i flere sammenhænge, og er yderst tilfreds med deres produkter.

Spammer firma,
Spammer firma,, send deres reklamer mail trods det at man har frabedt sig den hold jer væk. Firmaet indrømmer jeg ikke er kunden hos dem , men alligevel send de spammer mail salgs tilbud til min mail adresse

nord からの回答
Tillid og tryghed er nøgleord
Tillid og tryghed betyder meget for mig i et samarbejde. lige fra starte har det været godt. God chemie med Vibeke og resten af teamet. Profesionel, hurtige at udføre opgaverne og god indput.
Jeg vil helt klar anbefale Nord digital til andre og ser frem til fremtidig samarbejde :-)
Paul Loichtl - Torve-Hallen i Sønderborg

Smukkest Hjemmeside. Kan klart anbefale
Smukkest Hjemmeside. Klart anbefale
De har Designet vores nye hjemmeside.
og vi gav dem frit spil og kunne ikke ønske mere den er bare blevet helt igennem Perfekt. og endda så flot at samme Design er kopiret over på Firmas Bil
Mvh OlympiaDesign

Personligt og professionelt samarbejde
Jeg vil gerne give Nord - digital en god anmeldelse. Jeg har virkelig oplevet en rigtig god støtte, vejledning og sparring i forhold til at skulle have lavet ny hjemmeside og i det hele taget i forhold til at skulle markedsføre sig, som en lille forholdsvis ny enkeltmandsvirksomhed. De ændringer og udfordringer der naturligt kan komme undervejs er blevet løst virkelig hurtigt og meget professionelt. Det har været et særdeles godt samarbejde. I særdeleshed fordi jeg har oplevet det meget personligt. Jeg har på intet tidspunkt følt mig som "bare" en kunde i rækken, men mere haft oplevelsen af at være prioriteret. Det gør at jeg som kunde kan føle mig tryg. Jeg glæder mig over at fortsætte samarbejdet fremover. Jeg vil klart anbefale Nord - digital til andre, der skal have udarbejdet digital markedsføring. Man kan trygt overlade det i deres hænder.
Med de bedste tanker
Christina Michelsen
Shanti IndreRo

nord からの回答
Nord digital har været og er stadig en…
Nord digital har været og er stadig en stor hjælp for os, god service og hurtig respons. Det kan jeg godt anbefale.

nord からの回答
God service, flink personale, men også hurtig med fakturaen, kommer før du næsten har set resultatet.

nord からの回答
Var der 10 stjerner havde de fået det.
Jeg kan kun sige alt godt her. 😀
Nord digital har været mega professionel fra start og deres service er mere end i top.! De lever skarpe priser og så har de utrolig dygtige ansatte. 😀
Vibeke og Nikolaj er kniv skarp til deres arbejde. !

Hold Jer væk!
Jeg må også erkende, som tidligere kunde, at Nordadvertising lover en del, som jeg ikke kan se lever op til det oplyste. Indrykkede en annonce i magasinet i lufthavnen hvor der ville være et bredt udvalg af annoncører - 14 sider ud af 64 sider - Alt andet var "reklame" og positiv omtale for de omkringliggende kommuner som ejer lufthavnen - Bestem ikke 9.500 værd. De aftaler der blev indgået blev ikke overholdt. Vi modregnede et lille forholdsmæssig beløb, da de ikke reagerede på vores reklamationer.
Det grafikerarbejde der blev udført kunne en 1. års studerende lave pænere - Det var under alt kritik. På ingen tidspunkt blev vi mødt - Ligesom de andre der giver dårlig anmeldelse oplevede jeg også, at direktøren ringede og var truende. Vi blev mødt med en stævning, men fastholdt - Vi skulle give fremmøde til hovedforhandling i retten den anden dag - Vi kom, men gjorde Nordadvertising? - Nope, hold Jer langt væk fra dette firma. Det er absolut ikke pengene værd. Der er mange andre mindre og væsentligt bedre selskaber, som kan finde ud af at lave et ordentligt produkt og til billigere penge.

nord からの回答
Henvendelser er uopfordret og har…
Henvendelser er uopfordret og har tidliger skrevet vi ikke ønsker kontakt med dette fup og snyd firma

Godt at jeg valgte Nord Digital
Jeg er så glad for, at have valgt Nord Digital til at hjælpe mig med min online markedsføring. Det startede med SEO-optimering, men blev hurtigt tydeligt, at min hjemmeside også skulle gennemgås, så det hele hænger sammen. Så dejligt, at have kompetente mennesker til dette arbejde, når jeg selv ved så lidt:-). Allerede efter få måneder, har jeg fået betydelig flere henvendelser via min hjemmeside.

nord からの回答
Jeg kan varmt anbefale Nord Digital som…
Jeg kan varmt anbefale Nord Digital som samarbejdspartner. Lige fra starten af var deres budskab klart og tydeligt og resultatet af vores nye hjemmeside taler for sig selv:-) Altid søde og imødekommende og man kan altid forvente hurtig action, når der er brug for det, skønt.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。