nord レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Virksomheden sender uopfordrede ulovlige henvendelserne, gennem email. For at prøve at sælge deres ydelser. Er hermed anmeldt til forbrugerombudsmanden, kan ikke anbefale at bruge et firma, der syn... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Super professionelt setup, hvor man ikke bare får medvind og nik, men hvor man bliver fagligt udfordret, får ærlig sparring og oplever et stærkt samarbejde, der virkelig rykker noget. Vi har haft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har hos Aarhus Padeltennis samarbejdet med Nord Advertising over længere tid. De hjælper os med vores Facebook kampagner, hjemmeside og hvis vi skal have lavet oplæg til tryksager. De står altid p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi kan kun give Nord 5 stjerner. Vores go-to person, Dennis Stotz, og hans team har virkelig været en stor hjælp. De har stået for vores nye hjemmeside, opsætning, visitkort, klistermærker og SEO-hån... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 70

レビューを書く

Rigtig god oplevelse!

Jeg har benyttet nord advertising i forbindelse med en grafisk opgave. Jeg sendte opgavebeskrivelse til deres dygtige mediegrafiker, Jesper, og i løbet af en time så havde Jesper løst opgaven, og tilrettet mine ønsker præcist som ønsket. Kan anbefale Jesper, han er dygtig, og meget professionel! TAK for hjælpen :)

2022年2月10日

Hej

Tak for jeres meget fine anmeldelse.

Ikke mindst tak for de flotte ord om vores dygtige grafiker Jesper – vi erklærer os fuldt enige i rosen. :-)

Vi takker for et rigtig godt samarbejde.

Anne, nord advertising

5つ星のうち4の評価

God service og tilfreds med samarbejdet. Havde kun en lille ændring til det grafiske :)

2022年2月9日

Hej Rebecca

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med samarbejdet omkring din annonce 😊

Vi bestræber os altid på at levere produkter, som vores kunder bliver glade for. Nogle gange kræver det en rettelse eller to – og det gør vi med glæde!

Mange tak for dit engagement i processen.

De bedste hilsner,
Mia, nord advertising

5つ星のうち5の評価

Godt samarbejde og flot output

Vi er meget tilfredse med samarbejdet omkring og output på IDAs Karrierehåndbog. Flot og prof tryk produktion!

2022年2月8日

Hej Lise

Tusind tak for de flotte ord 😊

Vi er stolte over, at I har betroet os opgaven med at udarbejde jeres karrierehåndbog, som er en af de største tryksager i vores portefølje.

Teamet bag produktionen lægger mange kræfter i at skabe det bedste resultat, både for jer og de mange virksomheder, som deltager i bogen. Det er vi glade for, at I kan mærke.

Vi takker også jer for det gode og effektive samarbejde 😊

De bedste hilsner,
Mia, nord advertising

god med lidt forvirende

det har været lidt svært at holde fokus da vi har fået nye kontakt personer flere gange gennem det senest år.

2022年2月7日

Hej Per / SabetoFLEX

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er også rigtig glade for samarbejdet med dig, og at vi fået æren af at markedsføre SabetoFLEX' produkter.

Med hensyn til din kommentar om de skiftende kontaktpersoner er vi opmærksomme på problematikken, og vi har fokus på at minimere antallet af kontaktpunkter. Vi vil nemlig gerne gøre samarbejdet med os til en positiv oplevelse.

Vi glæder os til det fremtidige samarbejde 😊

Kirstine Harloff Birckner, tekstansvarlig hos Nord Digital

5つ星のうち1の評価

Jeg er normalt ikke en der skriver…

Jeg er normalt ikke en der skriver dårligt om nogle. Men dette firma udnytter folk der ikke hved noget om computer eller hjemmesider!!!
Find et andet firma til at lav din hjemmeside,
De overholder ikke aftaler, Det er mega besværligt at opsige, og da Jeg enlig fik en bekræftelse på jeg havde opsagt, troede jeg det var slut, 2 mdr efter kom endnu en regning. Så var jeg på den, måtte ringe til den, og skulle diskutere om hvor vidt jeg havde opsagt eller ej,
Nu håber jeg på det er helt slut.
Håber Ikke der er ander der kommer i samme sitation .

2022年1月21日

Hej

Tak for din feedback, om end vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med samarbejdet.

Hos nord advertising og Nord Digital gør vi altid vores ypperste for at fremme vores kunders markedsføring og skabe en god kunderelation – og derfor er det selvfølgelig ærgerligt at læse, at du har oplevet det modsatte.

Vi beklager mange gange, at du ved en fejl har fået tilsendt faktura igen. Vi har dog rådet bod på fejlen og sendt en kreditnota, som vi håber, at du har set.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller ønsker at drøfte samarbejdet med os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち5の評価

Tak til Nicolai for stor hjælp med…

Tak til Nicolai for stor hjælp med vores mail/hjemmeside. Tak for din tålmodighed og ekspertise. Altid en flot og hurtig service.
Kan varmt anbefales.

2021年11月23日

Hej Bruno / Min Slagter,

Mange tak for dine flotte ord om mig.

Jeg er glad for at du er tilfreds med min ekspertise, da jeg sætter en stor dyd i at opretholde god og stabil service. Vi er alle i Nord Digital glade for at have dig som kunde.

Vi ønsker dig en dejlig tirsdag fra alle os i Nord.

Snyd og bedrag

Jeg har haft fornøjelsen af at ha dem til at lave SEO for mig..
Eller det var planen at det var det de skulle lave, men sådan gik det ikke.
eller jo de lavede lidt men langt fra det jeg har betalt for, og da jeg så forhørte mig til hvad de havde lavet og kigget i log filen på min webshop kunne jeg se at de ikke havde lavet det de sagde.
Men det fast holde de at de har. der er også et par andre ting de siger de har lavet som jeg kan se på shoppen at de ikke har lavet.
jeg ville ikke bruge mine penge her.

2021年11月14日

Kære Dan / Sadistens Toolbox

Hele teamet i Nord Digital er ærgerlige over at modtage denne anmeldelse fra dig.

Vi har gennem de sidste to måneder oplevet samarbejdet med dig som positivt og givende, og vi har været glade for at have dig som kunde. Vi vil dog gerne beklage, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

Vi dokumenterer alt vores arbejde, og gennemsigtighed er en af vores vigtigste værdier. Vi har præsenteret dig for det dokumenterede arbejde, og det matcher den kontrakt, du har indgået med os. Derfor kan vi ikke genkende din kritik af vores arbejdsgange, men vi ønsker ikke at indgå i yderligere offentlig dialog om dette. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi ønsker dig en dejlig dag – og skulle du have lyst til at vende tilbage som kunde hos os i fremtiden, er du mere end velkommen.

Kirstine Harloff Birckner, tekstansvarlig hos Nord Digital

5つ星のうち5の評価

Meget professionel og hurtig til at svare/løse problemer

Nord Digital har været yderst professionel og hurtig til at svare på vores henvendelser. Kontakten har været utrolig behagelig og problemerne er blevet løst hurtigt og effektivt. De har altid gode inputs og de får de varmeste anbefalinger herfra!

2021年10月5日

Kære Erika / Charlottenlund Privathospital

Mange tak for din anmeldelse af os som din samarbejdspartner på digitale løsninger.

Vi er alle i teamet superglade for det gode konstruktive samarbejde.

Vi ønsker dig en dejlig dag og glæder os til fremtiden sammen med dig.

5つ星のうち5の評価

Super god og professionel service fra…

Super god og professionel service fra start til slut. Har man ønsker, er de meget lydhøre og får løst alle opgaven til perfektion.
Man har sin egen kontaktperson, og når der skal laves ændringer eller man har fået en ny ide, så er der altid medvilje og samarbejde fra Nord Digital.
Bruger dem i flere sammenhænge, og er yderst tilfreds med deres produkter.

2021年9月28日

Hej Jeanette / Dalby

Vi er alle i Nord Digital glade for at have dig som kunde. Vi bestræber os altid på at levere professionel service hele vejen igennem projektets udvikling og efterfølgende support.

Mange tak for din positive respons til os.

Spammer firma,

Spammer firma,, send deres reklamer mail trods det at man har frabedt sig den hold jer væk. Firmaet indrømmer jeg ikke er kunden hos dem , men alligevel send de spammer mail salgs tilbud til min mail adresse

2021年7月12日

Hej Karsten

Vi er kede af at modtage din feedback – især når du ikke har købt et produkt hos os.

nord advertising ønsker ikke at blive associeret med spam. Vi sætter en ære i at skabe produkter, der kan fremme vores kunders markedsføring og kommunikaton. Desværre fik vi ikke lov at hjælpe dig i denne omgang. :-)

God sommer!

5つ星のうち5の評価

Tillid og tryghed er nøgleord

Tillid og tryghed betyder meget for mig i et samarbejde. lige fra starte har det været godt. God chemie med Vibeke og resten af teamet. Profesionel, hurtige at udføre opgaverne og god indput.
Jeg vil helt klar anbefale Nord digital til andre og ser frem til fremtidig samarbejde :-)
Paul Loichtl - Torve-Hallen i Sønderborg

2021年7月2日

Kære Paul / Torve-Hallen

Mange tak for den positive anmeldelse af os i Nord Digital.

Dejligt, at du oplever os som hurtige og professionelle - vi gør os også umage for at levere til vores kunder.

Tak for din anbefaling, og vi glæder os over den!

Smukkest Hjemmeside. Kan klart anbefale

Smukkest Hjemmeside. Klart anbefale
De har Designet vores nye hjemmeside.
og vi gav dem frit spil og kunne ikke ønske mere den er bare blevet helt igennem Perfekt. og endda så flot at samme Design er kopiret over på Firmas Bil

Mvh OlympiaDesign

2021年5月26日

Hej Daniel / OlympiaDesign

Mange tak for din anmeldelse af os som din samarbejdspartner til udvikling af ny hjemmeside. Vi er glade for at have dig som kunde.

Personligt og professionelt samarbejde

Jeg vil gerne give Nord - digital en god anmeldelse. Jeg har virkelig oplevet en rigtig god støtte, vejledning og sparring i forhold til at skulle have lavet ny hjemmeside og i det hele taget i forhold til at skulle markedsføre sig, som en lille forholdsvis ny enkeltmandsvirksomhed. De ændringer og udfordringer der naturligt kan komme undervejs er blevet løst virkelig hurtigt og meget professionelt. Det har været et særdeles godt samarbejde. I særdeleshed fordi jeg har oplevet det meget personligt. Jeg har på intet tidspunkt følt mig som "bare" en kunde i rækken, men mere haft oplevelsen af at være prioriteret. Det gør at jeg som kunde kan føle mig tryg. Jeg glæder mig over at fortsætte samarbejdet fremover. Jeg vil klart anbefale Nord - digital til andre, der skal have udarbejdet digital markedsføring. Man kan trygt overlade det i deres hænder.

Med de bedste tanker
Christina Michelsen
Shanti IndreRo

2021年5月8日

Hej Christina,

Mange tak for din positive anmeldelse af os. Vi bestræber os på at have dig med hele vejen i projektet fra start til slut. Det er dejligt at mærke, hvor glad du er for vores samarbejde.

Vi er i hvert fald stolte af at have dig som kunde.

5つ星のうち5の評価

Nord digital har været og er stadig en…

Nord digital har været og er stadig en stor hjælp for os, god service og hurtig respons. Det kan jeg godt anbefale.

2021年4月26日

Hej Niels / Nordisk NHL

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er alle glade for at have dig som kunde, og at vi kan hjælpe dig med vejledning, supportering og vedligeholdelse af din hjemmeside.

5つ星のうち4の評価

God service, flink personale, men også hurtig med fakturaen, kommer før du næsten har set resultatet.

2021年3月17日

Hej Orla,

Tusinde tak for din anmeldelse og positive feedback. :-)

Hvis du har spørgsmål eller kritik til faktureringsprocessen, er du velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち5の評価

Var der 10 stjerner havde de fået det.

Jeg kan kun sige alt godt her. 😀
Nord digital har været mega professionel fra start og deres service er mere end i top.! De lever skarpe priser og så har de utrolig dygtige ansatte. 😀
Vibeke og Nikolaj er kniv skarp til deres arbejde. !

2021年1月27日

Kære Kasper / TL Service

Mange tak for din fine anmeldelse, som vi er rigtig glade for.

Dejligt, at du oplever os som professionelle og er glade for vores service.

Vi er rigtig glade for dig som kunde og ønsker dig en dejlig dag.

Hold Jer væk!

Jeg må også erkende, som tidligere kunde, at Nordadvertising lover en del, som jeg ikke kan se lever op til det oplyste. Indrykkede en annonce i magasinet i lufthavnen hvor der ville være et bredt udvalg af annoncører - 14 sider ud af 64 sider - Alt andet var "reklame" og positiv omtale for de omkringliggende kommuner som ejer lufthavnen - Bestem ikke 9.500 værd. De aftaler der blev indgået blev ikke overholdt. Vi modregnede et lille forholdsmæssig beløb, da de ikke reagerede på vores reklamationer.

Det grafikerarbejde der blev udført kunne en 1. års studerende lave pænere - Det var under alt kritik. På ingen tidspunkt blev vi mødt - Ligesom de andre der giver dårlig anmeldelse oplevede jeg også, at direktøren ringede og var truende. Vi blev mødt med en stævning, men fastholdt - Vi skulle give fremmøde til hovedforhandling i retten den anden dag - Vi kom, men gjorde Nordadvertising? - Nope, hold Jer langt væk fra dette firma. Det er absolut ikke pengene værd. Der er mange andre mindre og væsentligt bedre selskaber, som kan finde ud af at lave et ordentligt produkt og til billigere penge.

2020年11月14日

Hej,

Vi er ærgerlige over at modtage denne anmeldelse, særligt fordi du ikke ønsker at tilkendegive, hvem du er. Din anonymitet gør det samtidig sværere for os at respondere - vi har nemlig meget svært ved at genkende det forløb, du beskriver i din anmeldelse.

Det er gældende for ethvert produkt, vi udarbejder hos nord advertising, at kunden altid modtager materialet til korrektur og godkendelse. Er kunden ikke tilfreds, er det altid vigtigt at ytre dette, så vi kan skabe et materiale, som kunden er tilfreds med. Har man først godkendt sin annonce, antager vi, at denne er som ønsket.

Du er mere end velkommen til at tilkendegive, hvem du er, så vi kan få afsluttet ovenstående på en ordentlig måde.

5つ星のうち1の評価

Henvendelser er uopfordret og har…

Henvendelser er uopfordret og har tidliger skrevet vi ikke ønsker kontakt med dette fup og snyd firma

2020年11月2日

Hej Karsten,

Vi undrer os meget over din anmeldelse, da vi ikke kan se, at du nogensinde har købt et produkt hos os. Forveksler du os mon med en anden virksomhed?

Vi kan forsikre dig om, at vi ikke falder i kategorien "fup og snyde"-firma – tværtimod lægger vi en stor ære i at udarbejde gode produkter til vores kunders store tilfredshed.

Hvis du vil uddybe din feedback, er du velkommen til at kontakte os.

Godt at jeg valgte Nord Digital

Jeg er så glad for, at have valgt Nord Digital til at hjælpe mig med min online markedsføring. Det startede med SEO-optimering, men blev hurtigt tydeligt, at min hjemmeside også skulle gennemgås, så det hele hænger sammen. Så dejligt, at have kompetente mennesker til dette arbejde, når jeg selv ved så lidt:-). Allerede efter få måneder, har jeg fået betydelig flere henvendelser via min hjemmeside.

2020年9月13日

Kære Annette / Storm Møbler

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er superstolte af dig som kunde og glæder os over det gode, konstruktive samarbejde, som giver værdi og resultater for dig og din virksomhed.

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Nord Digital som…

Jeg kan varmt anbefale Nord Digital som samarbejdspartner. Lige fra starten af var deres budskab klart og tydeligt og resultatet af vores nye hjemmeside taler for sig selv:-) Altid søde og imødekommende og man kan altid forvente hurtig action, når der er brug for det, skønt.

2020年9月10日

Kære Louise / Ilve

Mange tak for din fine anbefaling, den er vi rigtig glade for.

Dejligt, at du er glad for din nye hjemmeside, SEO-optimering og vores service generelt.

Vi sætter stor pris på at have dig som kunde!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。