レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi fÞler os virkelig snydt med kÞbet af Kalenderlyset julekalender. Troede at den stÞttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes pÃ¥ nettet hvor man sÃ¥ skal betale fragt. En kop kaff... もっず芋る

䌁業が回答したした

Som leverandÞr til Nord gennem 5+ Ã¥r, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden. Bliver behandlet bÃ¥de professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetvÊrk flere gange bÃ¥de forÃ¥r og efterÃ¥r, og glÊder mig til deltagelsen igen i dette forÃ¥r. Hvorfor: Der har altid vÊret gode arrangementer pÃ¥ gode og spÊndende golfb... もっず芋る

䌁業情報

通垞2週間以内に回答

Julekalender

Til tiden
Som aftalt
Og lever helt op til forventningerne om en julekalender med overraskelse

2025幎12月15日

nord からの回答

Super - Dejlig at du virker tilfreds med din Kalender.

Vi fÞler os virkelig snydt med kÞbet af

Vi fÞler os virkelig snydt med kÞbet af Kalenderlyset julekalender.
Troede at den stÞttede butikkerne i Kalundborg. Men flere ting skal findes på nettet hvor man så skal betale fragt.
En kop kaffe i K.P kaffe kunne vi ikke få, da butikken lukkede for 3 år siden. Og de nuvÊrende ejere af butikken Koplings kopper kender ikke noget til aftalen med Kalenderlyset.
Der er ikke mange ting vi får brugt i den julekalender.
Og vÊrdi på min. 3000 kr kan vi ikke finde, lige meget hvordan vi regner det ud.
Er glad for at vi kun kÞbte en kalender.

2025幎12月1日

nord からの回答

Vi er kede af at hÞre, at kalenderlyset ikke har levet op til jeres forventninger. Når det er sagt, er det også vigtigt for os at prÊcisere nogle forhold omkring konceptet.

Kalenderlyset er sammensat af en rÊkke forskellige tilbud fra både fysiske butikker og online samarbejdspartnere. Det vil derfor altid vÊre en del af produktet, at nogle tilbud krÊver bestilling online og eventuel betaling af fragt. Det er ikke udtryk for noget misvisende, men en naturlig del af variationen i kalenderens indhold.

I forhold til jeres oplevelse med den konkrete butik i Kalundborg, tager vi naturligvis afstand fra, hvis der er sket en fejl i forhold til en samarbejdspartner, der ikke lÊngere er relevant. Det er dog ikke reprÊsentativt for kalenderen som helhed, og vi arbejder lÞbende på at sikre, at alle aftaler er opdaterede.

Hvad angår den samlede vÊrdi, er den beregnet ud fra vejledende normalpriser på de produkter og ydelser, der indgår. Den fulde vÊrdi opnås kun, hvis man benytter en bred del af tilbuddene, og det vil naturligvis variere fra person til person, hvor meget man får ud af kalenderen.

Vi anerkender, at kalenderen ikke har vÊret relevant for jer, men vi kan samtidig ikke tilslutte os opfattelsen af, at produktet er “snyd”, da indhold og vilkÃ¥r fÞlger det beskrevne koncept.

Kalenderlyset

Når man sÞger på Kalenderlyset her på Trustpilot, så er der kun givet 1 stjerners anmeldelser, og ikke en eneste 5 stjernet. Er det kun mig som undres.

Det virker i hvert fald meget mÊrkeligt, for her på Nordnord trustpilot side, er der rigtig mange som har givet kalenderlyset 5 stjerner og rost den i hÞje skyer.
Meget underligt, når der står ingen steder på julekalenderen Kalenderlyset, står at det er firmaet Nord som står bag "Kalenderlyset", det finder man fÞrst ud af, når man skriver en klage til kalenderlyset, for så er det medarbejder eller direktÞr Brian Nordahl, som besvare fra Nord mailadresser.
Det virker som om at mange af de anmeldelser, med 5 stjerne her på siden, omkring kalenderlyset er falske. Låge indholdet bliver rost i hÞje skyer, men når man gå ind på Kalenderlyset hjemmeside, som Nord selv henviser til i deres skrivelse til alle dem, der har givet 1 stjerne, så står der at Nord fralÊgger sig alt ansvar for lågernes indhold, så hvorfor rose Nord for dette, og ikke de enkle firmaer/ steder bag lågerne, det ville vÊre mere naturligt.
Er det kun mig, som syntes det virker utrovÊrdig, med de mange 5 stjernet anmeldelser, her på Nord side omkring kalenderlyset?

2025幎12月1日

Vi kÞbte desvÊrre 2 kalenderlys

Vi kÞbte desvÊrre 2 kalenderlys julekalender i Brande.
Vi er flere steder lÞbet ind i problemer - et sted var der lukkedag eller man skulle kÞbe andre ting fra cafeen for at få gaven som stod på lågen. Flere steder var de ikke ordentligt informeret fra kalenderlyset (nord) og et sted var de ikke klar over at det blev til noget, da de ikke havde hÞrt mere fra Nord. Alle de steder, hvor man skal på nettet for at få en gave og betale porto, har jeg slet ikke prÞvet og ingen jeg har spurgt om de vil have mine låger var interesseret i dem. Flere ting var mange km fra Ikast/Brande, så det prÞvede vi heller ikke. Jeg kender en , som smed begge hendes kalendere i affaldsspanden. Et par steder hvor vi fik en gave i nÊrområdet, nÊvnte de at de ikke var klar over der kunne komme så mange - så det var virkelig mange udgifter for dem. Jeg kender flere som har kÞbt kalenderlyset i Ikast/Brande og alle er desvÊrre meget skuffede. Den ene stjerne jeg har givet er til de forretninger, som har givet mange gaver, selvom de ikke var klar over, at de kunne risikere der kom 1000 og indlÞse lågerne - de var fÞrt bag "kalender" lyset!

2026幎3月17日

nord からの回答

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi vil gerne starte med at sige, at vi naturligvis beklager, hvis kalenderlyset ikke har levet op til dine forventninger. Når det er sagt, er det også vigtigt for os at nuancere nogle af de pointer, du fremhÊver.

Kalenderlyset er baseret på frivillige samarbejder med lokale virksomheder, som hver isÊr selv fastsÊtter vilkårene for deres tilbud. Det kan fx indebÊre, at nogle steder krÊver et kÞb, har begrÊnsninger, eller at tilbuddet kun gÊlder på bestemte dage. Disse vilkår fremgår af de enkelte låger, og det er en del af konceptet, at tilbuddene varierer fra sted til sted.

Derudover er kalenderen sammensat med en bred vifte af tilbud – bÃ¥de lokale og i nÊrliggende omrÃ¥der samt online. Det vil derfor vÊre naturligt, at ikke alle tilbud er relevante eller attraktive for alle brugere. Kalenderen skal ses som et samlet vÊrdiprodukt, hvor man som kunde selv vÊlger, hvilke lÃ¥ger man Þnsker at benytte.

I forhold til antallet af indlÞsninger er det også en prÊmis i konceptet, at virksomhederne er bekendt med, at der kan vÊre mange deltagere. Samtidig er deltagelsen en markedsfÞringsmulighed for dem, og langt de fleste håndterer dette uden udfordringer.

Vi anerkender, at din oplevelse ikke har vÊret tilfredsstillende, men vi kan samtidig ikke genkende billedet af, at samarbejdspartnere generelt skulle vÊre uinformerede eller “fÞrt bag lyset”.

Tak igen for din feedback

Jeg har haft en dejlig oplevelse med

Jeg har haft en dejlig oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. En gave der har overraskelser af hÞj kvalitet, og man mÊrker tydeligt, at der er lagt kÊrlighed i produkterne.

2026幎3月1日

nord からの回答

Tusind tak for din dejlige besked! Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har vÊret så tilfreds med din julekalender og med alle tingene bag lågerne. Vi har lagt rigtig meget omtanke i at sammensÊtte kalenderen, så det er altid en stor glÊde at hÞre, når det kan mÊrkes hos dem, der åbner den dag for dag.

Netop det med at skabe smÃ¥ Þjeblikke af glÊde og overraskelse i lÞbet af december er noget af det vigtigste for os. Derfor prÞver vi at finde ting, der bÃ¥de er hyggelige, brugbare og lidt sÊrlige – sÃ¥ hver lÃ¥ge fÞles som en lille gave i sig selv. Det er skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem og har kunnet glÊde dig til at Ã¥bne en ny lÃ¥ge hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive og dele din oplevelse. Det er sådan nogle beskeder, der gÞr arbejdet ekstra givende, og som motiverer os til at gÞre os endnu mere umage fremover. Vi håber, at julekalenderen har vÊret med til at gÞre december lidt hyggeligere for dig, og at du måske har fundet nogle favoritter blandt tingene undervejs.

Julekalenderen Kalenderlyset var en

Julekalenderen Kalenderlyset var en stor succes. Bedste anbefalinger herfra.

2026幎3月1日

nord からの回答

Har kÞbt en julekalender og jeg er

Har kÞbt en julekalender og jeg er utrolig glad for den. Det har virkelig vÊret en god investering og en fornÞjelse.

2026幎2月19日

nord からの回答

Med reference til svaret fra Nord

Med reference til svaret fra Nord - Julekanderen pÃ¥ min tidligere anmeldelse, vil jeg gerne anmelde, at jeg som privat person kan dokumentere at det er ulovlig og vildledende markedsfÞring, at der ingen steder stÃ¥r informeret eller oplyst om, at der kan vÊre forbundne omkostninger til transport og porto ved brug af flere af lÃ¥gerne. Samtidig med, at der skulle vÊre en lokal kalender. Som jeg kÞbte for at stÞtte lokalt. Men mange af lÃ¥gerne var til andre byer, Århus, Fyn mf. og nogle online. Samt at kalenderen skulle have en vÊrdi pÃ¥ godt kr. 3.000,- som er meget langt fra.
Ved rettet henvendelse til nogle af leverandÞrerne af lågerne, har jeg også kun modtaget negativt omtale.Der bliver på ingen måde informeret om at transport og fragtomkostninger er for egen regning. For kalenderen skulle vÊre vore for vores by, så hvordan kan det vÊre at der pludselig kommer transport og fragtomkostninger i spil. Alt skulle jo have vÊret lokal.

nord からの回答

Omkostninger til transport er for egen regning og portoudgifterne er helt i tråd med gÊldende regler på området. Omkostningerne er de reelle portoudgifter fra de eksterne web-shops. VÊrdi på kr. 3.000,- er en akkumuleret vÊrdi oplyst af vores ekstern partnere. VÊrdien er selvfÞlgelig også kontrolleret og opgjort som en del af vores interne kontrol..

God julekalender

Jeg var glad for deres julekalender:))

2025幎12月24日

Som leverandÞr til Nord gennem 5+ Ã¥r

Som leverandÞr til Nord gennem 5+ år, har jeg kun positive ting at sige om virksomheden.

Bliver behandlet både professionelt og som en del af holdet - og derudover, bliver min regninger altid betalt til tiden og til fulde.

Det er et godt sted at arbejde, fokus på vÊrdisÊttet og fokus på at levere kvalitet til deres kunder.

Derudover har de Århus’ bedste kontorkaffe ;-)

nord からの回答

Tak for den positive feedback.

nord.’s bÞger om herregÃ¥rde og

nord.’s bÞger om herregÃ¥rde og badehoteller kan anbefales - de har givet ideer til oplevelser rundt i Danmark, vi har vÊret pÃ¥ Hjorts hotel, Dyvig badehotel, TranekÊr slot, NÞrre Vosborg og Stella Maris - alle steder oplevede vi at bÞgerne svarede til oplevelserne
Tak for bÞgerne NORD og ideer til oplevelser
Annette Christensen

2025幎8月4日

nord からの回答

1000 tak for den positive feedback.

Jeg har benyttet Nord flere gange

Jeg har benyttet Nord flere gange gennem min karriere, og deres serviceniveau har hver gang vÊret i top. De er dygtige til at afdÊkke mine Þnsker og behov og går altid den ekstra mil for at sikre, at resultatet lever fuldt op til forventningerne.

Senest har de udarbejdet en showcase for mig og Nespresso Professional, som vi anvender på messer og kundebesÞg. LÞsningen har et stÊrkt visuelt udtryk og understÞtter på professionel vis vores vÊrdier, mål og forretningsmuligheder.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af deres service.

2026幎2月13日

nord からの回答

1000 tak, din feedback er vi meget glade for.

Et professionelt og vÊrdiskabende

Et professionelt og vÊrdiskabende golfnetvÊrk, hvor relationer og forretning går hånd i hånd. Stemningen er uformel og rammerne giver plads til Êrlig dialog og stÊrke forbindelser.
Jeg har både fået nye samarbejder og gode relationer med hjem. Kan varmt anbefales.

Dejlig tilbagemelding og 1000 tak for din positive feedback.

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetvÊrk

Jeg har deltaget i Nord`s golfnetvÊrk flere gange både forår og efterår, og glÊder mig til deltagelsen igen i dette forår.
Hvorfor: Der har altid vÊret gode arrangementer på gode og spÊndende golfbaner og sidst men ikke mindst i hyggeligt og godt selskab.
SÃ¥ stor anbefaling herfra.

2025幎6月11日

Super god julekalender

Vi har haft deres julekalender, og den var virkelig en positiv oplevelse. Der var super gode og fede ting i lågerne, og man kunne mÊrke, at der var gjort noget ud af indholdet. Helt klart en julekalender vi vil kÞbe igen - klar anbefaling herfra!

2026幎2月24日

Dejlig tilbagemelding og 1000 tak for din positive feedback.

Jeg har haft en fantastisk oplevelse

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med julekalenderen fra NORDNORD. Hver dag var der overraskelser af hÞj kvalitet, og man mÊrker tydeligt, at der er lagt kÊrlighed i produkterne. Servicen var ogsÃ¥ i top – jeg fik virkelig en god fÞlelse fra start til slut. Kan varmt anbefales til andre, der vil have en hyggelig og kvalitetsfyldt december!"

2025幎12月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。