NorgesEnergi - har nå blitt Fortum レビュー 194

TrustScore 5段階評価の1

1.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Lurer kunder , Fakturere fra eksempel 01-30 november og neste faktura fra 25 november .til 31 des. Ingen bor i huset men prisene bare stigger

5つ星のうち1の評価

At dette firmaet fortsatt får lov til å holde på er helt sykt. De finner alt som er av gråsoner i loven for å få ut mest penger. De lurer deg til å binde deg. De lurer deg til å bli, og de lurer deg m... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Oppgir ikke fulle avtalevilkår på tlf. Tilbudet som ble gitt over telefon hørtes fint og flott ut, men jeg kjøper ikke over telefon så ba om informasjon på mail. På mail står det at det er en fa... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. エネルギー提供業者
  2. グリーン エネルギー提供業者

当該企業による記述

NorgesEnergi har nå blitt Fortum. 13. mai forente vi krefter med Fortum, Nordens mest valgte strømleverandør. Sammen skal vi levere konkurransedyktige, attraktive produkter og tjenester som hjelper våre kunder i deres strømhverdag. NorgesEnergi og Fortum har tilhørt samme konsern siden 2017, og har nå slått seg sammen for å skape et best mulig tilbud til våre kunder. NorgesEnergi ble integrert under Fortum-merkevaren med virkning for kundene fra 13. mai 2024 Alle kunder beholder samme avtaler til samme pris. NorgesEnergi har en lang og stolt historie som utfordrer og innovatør i det norske strømmarkedet, og Fortum er i dag en av de ledende leverandørene i Norge i tillegg til å være Nordens mest valgte leverandør av strøm og strømrelaterte tjenester. Gjennom å samle kompetanse, tjenester og innovasjonskraft i ett Fortum-selskap står vi bedre rustet til å kunne møte kundenes behov og forventninger også i årene som kommer. Sammen kan vi fortsette å tilby og utvikle konkurransedyktige, attraktive produkter, tjenester og digitale verktøy som hjelper våre kunder i deres strømhverdag, hvor vi skal legge til rette for bruk av energi på en smartere, mer effektiv og bærekraftig måte. Fusjonen styrker vår posisjon som en solid, trygg og forutsigbar leverandør, hvor vi skal gi energi til en verden der mennesker, bedrifter og natur utvikles sammen.

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lurer kunder

2026年3月11日
5つ星のうち1の評価

Samma dårlige selskap, nytt navn. Så fint.

Min favoritt av nye tiltak av dårlige selskaper har vært å skifte navn. Så nå er Expert blitt power, NSB har blitt VY, og NORGESENERGI har blitt FORTUM. Håper dere får med alle de grusome reviewene iallefall. Så får dere skifte navn igjen, kanskje det blir bedre neste gang?

2025年6月4日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei, det stemmer at NorgesEnergi ble slått sammen med Fortum i mai 2024. NorgesEnergi og Fortum har i mange år tilhørt samme konsern, og sammenslåingen var en del av Fortums nye strategi om å samle krefter i en felles nordisk merkevare. Vi mener at dette kommer våre kunder til gode da vi nå står sterkere rustet til å møte fremtidens strømmarked.

Mvh/ Hildegunn i Fortum, tidligere NorgesEnergi

mistenkelig konkurranse?

Jeg har opplevd gjentatte ganger å motta telefoner hvor jeg blir fortalt at jeg er finalist i en gavekort-konkurranse organisert av Norgesenergi AS, hvor jeg kan vinne gavekort til en valgfri matbutikk. De ønsker å gi meg en «gave» som en del av premiepakken fordi jeg er finalist, og spør om dette vil koste meg noe. Når jeg spør om eventuelle kostnader, får jeg bekreftet at det ikke skal koste noe – men det føles veldig uklart og mistenkelig.

Når jeg deretter velger en premie, mumler telefonselgeren raskt at det kanskje vil komme et portogebyr, og går videre i samtalen i et forsøk på å unngå at jeg legger merke til det. Jeg sier tydelig at jeg ikke er interessert, men blir likevel presset til å akseptere premien.

Basert på opplevelsen min, virker dette som en form for svindel eller uærlig praksis. Det føles manipulerende og uærlig, og jeg vil derfor advare andre mot å bli involvert i slike telefonkampanjer. Styr unna Norgesenergi i denne sammenhengen – det virker ikke til å være en seriøs eller pålitelig aktør i dette tilfellet.

2025年4月28日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Marthe, tusen takk for at du tok deg tid til å fortelle oss dette. Det høres virkelig suspekt ut, særlig med tanke på at NorgesEnergi ble fusjonert med Fortum Strøm for nesten et år siden. Vi mistenker at du har blitt oppringt av noen som enten misbruker navnet eller har et likelydende navn. Slike svindeloppringninger blir dessverre bare mer og mer vanlig.

Mvh/ Hildegunn i Fortum Strøm (tidligere NorgesEnergi)

Bare luring firma

Bare luring firma . De krevde meg til å betale 20000 kr da byttet jeg anen strøm leverandør . Denne gangen fikk jeg ikke noe strøm støtte og de hevde at det er strøm kreditt . Bare tull og tøys , vennligst gå unna fra dem som er luring !!!

2024年8月15日
5つ星のうち1の評価

Veldig irriterende når dere reklamerer…

Veldig irriterende når dere reklamerer for produktet deres om og om igjen på podcasten. Det får meg overhodet ikke til å ville laste ned noen app ifra dere.

2024年12月17日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Nina, takk for tilbakemeldingen din. NorgesEnergi har ingen aktive reklamer ute da vi ble fusjonert med Fortum Strøm i mai. Dersom det er opptak av gamle podcast-episoder, så kan det være at det henger igjen noe fra tidligere. Kommenter gjerne hvilken podcast det er i tilfelle, så vi kan sjekke det ut. Mvh/ Hildegunn, Fortum

NORGES ENERGI SVINDEL

Fikk plutselig brev fra Namsmannen at jeg var skyldig Norges Energi over 20 000 fra regninger i 2005 når jeg bodde i Oslo. Problemet er jeg leide ingen leilighet da. Bodde i bofellesskap der en annen person satt med husleiekontrakt vi andre betalte husleie med Strøm. Å så kommer de 20 år etterpå å begynner å kreve. Må være de største svindlere som finnes

2024年10月13日

Ble som privatperson

Ble som privatperson, lurt av telefonselger til å velge en bedriftsløsning for sma as. Det skulle bli så billig å oversiktelig var lovnaden. Da jeg får faktura, tror jeg først det er feil måler, har aldri betalt så mye for strøm. Fult av skjulte kostnader og påslag. Skiftet til tibber i ren sinne. Styr unna.

Ole

2024年3月4日

Bruddgebyr. Kjeltringer

Fikk den siste regning fra NorgesEnergi
Inkl. Bruddgebyr - 3000,- kjeltringer på høyt nivå.

SVINDEL Planlagt svindel. Ikke gå for Norges Energi. Hold dere langt unna. Bare lureri

2024年5月23日
5つ星のうち1の評価

Elendig på kundebehandling og lurer deg trill rundt.

Elendig kundebehandling. Legger til tjenester på avtalen din uten samtykke. Øker prisen på grønn energi som jeg aldri har bestillt med 300% uten å meddele dette. Under tvist kjører de saken videre til inkasso, noe som ikke er lovlig. Svarer som politikere på klagen. Styr unne dette selskapet!!!

2024年5月1日
5つ星のうち1の評価

"INGEN avtaletid eller oppsigelsestid"…

"INGEN avtaletid eller oppsigelsestid" stod det med klar tekst i avtalen med NorgesEnergi.

I dag kom siste regning fra NorgesEnergi
Inkl. Bruddgebyr - 3000,-

SVINDEL kalles dette! Tilsynelatende organisert og planlagt svindel. "Du får sende inn en skriftlig klage", var det NorgesEnergi's kundeservice hadde å si om saken.
Jeg tar det for gitt at NorgesEnergi håver inn svære summer på at folk enten ikke dobbeltsjekker fakturaene eller ikke orker å ta opp kampen.

*********************************************

Etter mye frem og tilbake og etter at jeg sendte NorgesEnergi kopi/bilder av avtalen innrømmet de feil og droppet kravet. Jeg lurer på hvor mye NorgesEnergi tjener årlig på at folk ikke orker å ta opp kampen.... Jeg regner med at det er god butikk.

2024年5月3日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Ola, takk for din tilbakemelding. Det er vanskelig å skulle skrive et svar uten å ha alle fakta foran meg, men jeg regner med at det er snakk om en bedriftsavtale, da det kun er NorgesEnergi Bedrift som har hatt avtaler med bruddgebyr de siste årene. All informasjon om oppsigelsestid og bruddgebyr skal gis til deg som kunde ved avtaleinngåelse. Dersom du mener det er avvik her, vil vi veldig gjerne få sjekket dette.

Jeg håper du tar oppfordringen og sender oss en klage med alle opplysninger, slik at vi kan se på saken din på nytt.

Mange ukjente kostnader+bruddegebyr

Mange ukjente kostnader+bruddegebyr på 3000

2024年5月1日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Mahboobeh, takk for din tilbakemelding. Siden du omtaler bruddgebyr antar jeg at du har hatt en bedriftsavtale hos oss, siden ingen av våre privatavtaler har bruddgebyr. Bruddgebyr er noe vi har på våre forvaltningsavtaler og ved kjøp skal du opplyses om dette. I tillegg skal du også ha fått opplysninger om enhver tilleggstjeneste som du har bestilt sammen med strømavtalen din. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt dersom du har spørsmål: 38 10 00 81

De lurer kunder

Kundeservice er veldig flink til å overtale for billigere pris på strømregningen., men uten å vite det var bindende avtale. Fra min første fakturering var den så dyr enn Fjorkraften. Jeg var fornøyd med fjorkraft men Norges Energi var bare et falskt håp for kundene, jeg ender opp og Norges energi fakturerte meg for 4171 kroner i April 2024.

2024年4月19日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Gabriella, takk for din tilbakemelding. Utfra det du skriver er det vanskelig å vite hva som har skjedd, men i og med at du skriver at du har fått en bindende avtale antar jeg at dette er en bedriftsavtale. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt på 38 10 00 81 eller bedrift@norgesenergi.no slik at våre bedriftsrådgivere kan hjelpe deg.

5つ星のうち1の評価

Må være profesjonell drittsekk for å få…

Må være profesjonell drittsekk for å få jobb i det firmaet her…1500kr for rett under 500kw er jo helt sinnsykt

2024年4月12日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Sivert, strømprisene får vi dessverre ikke gjort noe med. Dersom du har spørsmål om strømavtalen din, ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt, 38 10 00 80.

5つ星のうち1の評価

Sender urettmessige krav og trenerer…

Sender urettmessige krav og trenerer når du klager.

Redigert: Ser at NorgesEnergi (v/«Hildegunn») anbefaler meg å kontakte kundesenteret. Men det har jeg gjort. Og de kom bare med bortforklaringer og utmattingstaktikker. De spekulerer åpenbart i at kunden skal gå lei og gi opp, og ikke har energi og ressurser til å ta saken videre til Forliksrådet eller retten. Da kundesenteret etter mye uthaling til slutt måtte innrømme at de ikke hadde noen avtalemessig rett på kravet, påstod de at «dette var vanlig praksis i bransjen», uten noen videre begrunnelse eller dokumentasjon. Håpløst og fullstendig useriøst.

Redigert igjen: Jippi! Leser nå at «Hildegunn» skal «følge opp internt». Da får sikkert saken en rask og rettferdig løsning. Hvordan kan det være at dette foretaket kun får 1,3 av 5 stjerner? For leser jeg ikke med mine egne øyne at «Hildegunn» følger opp saken internt? Denne formuleringen er neppe et spill for galleriet og et desperat forsøk på å skape et inntrykk utad av at man tar misfornøyde kunder seriøst. Nei, her snus sikkert alle steiner.

2024年2月9日

Hei Bjørn,
takk for din tilbakemelding og takk for utdypende kommentarer. Vi pleier alltid å anbefale å kontakte kundesenteret da det er de som sitter med mest innsikt. Jeg skjønner nå at du allerede har vært i kontakt med dem og følger opp dette internt hos oss.

5つ星のうち5の評価

Er fornøyd med NorgesEnergi.

Jeg har ingenting negativt å si om NorgesEnergi til nå. Har vært kunde i 3 mnd allerede. Synes det fungere helt supert. Helt enkel oversikt over strømforbruket i appen samt kostnader.

2024年3月26日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Mvh/ Hildegunn, NorgesEnergi

Har blokkert 6 nummer nå

Har blokkert 6 nummer nå, de slutter ikke å ringe.

2024年3月20日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Erik, takk for tilbakemelding. Våre selgere ønsker å komme i kontakt med deg for å gi deg et tilbud på strømavtale. Husk at du kan reservere deg for telefonsalg i reservasjonsregisteret (Brønnøysund). Dette gjelder privatpersoner. Du kan også ta kontakt med kundesenteret vårt dersom du ønsker at vi sletter deg fra våre interne lister.

5つ星のうち1の評価

NorgesEnergi sender meg en faktura ut av…

NorgesEnergi sender meg en faktura ut av proporsjoner, og viser ingen vilje til rydde opp. Feilen ligger trolig hos BKK med en nettleie som ikke ligner grisen, men litt vilje til å rydde opp hadde vært greit siden det er NorgesEnergi som har sendt meg denne fakturaen. Heldigvis har jeg en annen strømleverandør om noen dager.

2024年3月15日

Oppgir ikke fulle avtalevilkår

Oppgir ikke fulle avtalevilkår på tlf.

Tilbudet som ble gitt over telefon hørtes fint og flott ut, men jeg kjøper ikke over telefon så ba om informasjon på mail. På mail står det at det er en fast månedsgebyr, samt bindingstid. Dette ble ikke formidlet på telefon.

Telefonsalg er sinnsykt usexy og veldig gammeldags. Huskeregel til andre: hvis en bedrift må pushe sine produkter over telefon er ikke deres tjenester gode nok som de er.

2024年2月23日

NorgesEnergi - har nå blitt Fortum からの回答

Hei Einer, først og fremst beklager for sent svar. Selger skal alltid opplyse om alle relevante opplysninger på telefon, både fastbeløp per måned og bindingstid er regnet som dette.

Send oss gjerne en tilbakemelding med litt flere opplysninger som samtalen, slik at vi kan få fulgt opp dette med selger som har vært i kontakt med deg. Du kan bruke dette skjemaet: https://norgesenergi.no/innhold/skjema-for-klage/

Mvh/
Hildegunn, NorgesEnergi