Nok den mest fair behandling jeg nogensinde har fået. Startede med en lidt høj pris over telefonen, da en "låsekasse" skulle udskiftes. Så dukkede Dan op, og efter at have undersøgt låsen endte han... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Al strømmen gik Nytårsaften, da vi netop var på vej ud af døren. Norh sendte en elektriker, som var på matriklen indenfor 20 min. og havde løst problemet 7 min. senere. Så dejligt! Vi blev forskræk... もっと見る
Min mor havde desværre et strømafbrud i sit hus forrige uge. Da hun ringede til Norh enterprise, var de hurtige og hjælpsomme, til at finde en akuttid til hende på trods af, at de havde travlt. V... もっと見る
God kundeservice Havde akut brug for en elektriker. Jeg ringede til Nohrentreprise.dk som på trods af travlhed fik skabt et hul i kalenderen og fik hjulpet mig samme dag. Der kom to unge elektrikere,... もっと見る
Norh entreprise er et byg-entreprise som tilbyder alt fra tømrearbejde til elektriker København, uanset om du søger hjælp til en enkelt opgave eller måske en totalentreprise, kan vores håndværkere og elektrikere hjælpe med udførelsen heraf. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder også gerne et nemt uforpligtende tilbud gratis via telefon og mail, så du kan komme godt i gang med dit projekt inden for nærmeste fremtid. Hos Norh entreprise er du er i centrum gennem hele forløbet, fra start til slut. Og du kan forvente at det er dine ønsker og dit behov der er i centrum når du skal bruge f.eks en elinstallatør eller elektriker København eller en anden håndværker på Sjælland. Gennem at udfylde kontaktformular på vores hjemmeside så tager vi kontakt til dig for at føre en god dialog om, hvad du kunne bruge en av vores håndværkere eller elektriker i København til. Du finder som tidligere nævnt Norh entreprise i hele København, og herfra kører vi til kunder i blandt andet Amager, Østerbro, Frederiksberg, Nørrebro, Lyngby og Køge. Vi på Norh entreprise udfører bland andet følgende opgaver; El-installationer til privat og erhverv Autoriseret elinstallatør arbejde Låsesmed Sikring Tømrerarbejde Maler
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kanon rådgivning om et potentielt projekt. Flink mand i telefonen :)
Vi fik en rigtig god, hurtig og kompetent service og vejledning samt en lås der nu virker upåklageligt igen.
Strømmen var gået og elektrikeren fik mig hjulpet igennem telefonisk, så problemet hurtigt blev løst
Jeg havde brug for rådgivning i forhold til mit projekt og her stødte jeg på Norh Entreprise og jeg må bare sige, de har været en kæmpe hjælp hele vejen igennem!
Kæmpe anbefaling herfra.
Professionel, effektiv og enormt behagelig service. Jeg vil uden tvivl anbefale Norh Entreprise.
Vi blev forskrækkede over fakturaen, men oplevede fin velvilje ift. en dialog omkring den. Så alt i alt en rigtig fin oplevelse for noget, der kunne have ødelagt vores aften.
Hvis man læser grundigt på deres hjemmeside, kan man læse sig frem til, at de tager et opstartsgebyr på 1.280 kr. + at man betaler for minimum 2 timer uanset opgavens længde. Det vil sige, at en meget standard og simpel opgave, som den jeg fik løst på 10 minutter, endte med at koste mig 3.200 kr. Ren tyveri at tage 3.200 kroner for en opgave på 10 minutter i nærområdet. Utrolig forretningsmodel, som tydeligvis virker.
Det er selvfølgelig min egen fejl, at jeg ikke læser priserne først, så denne anmeldelse er lavet som en advarsel til andre, der lader sig forføre af de fine anmeldelser her på siden.
Vi skulle bruge en elektriker inden for en uge og Norh ApS leverede et hurtigt og veludført arbejde. Resultatet lever klart op til vores forventninger. Vi fik en minde overraskelse, da vi modtog fakturaen, men Norh ApS var oplysende, imødekommende og reagerede hurtigt, da vi kontaktede dem.
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Norh entreprise. Jeg skulle ha til koblet min vaskemaskine, de kom med det samme og var så flinke og effektive. Er så glad for jeg valgte at bruge dem. Så kan kun sige god service herfra. Vil bruge dem fremover igen, 100 %
God kundeservice
Havde akut brug for en elektriker. Jeg ringede til Nohrentreprise.dk som på trods af travlhed fik skabt et hul i kalenderen og fik hjulpet mig samme dag. Der kom to unge elektrikere, der var rigtig søde og kompetente og fik afhjulpet vores problemer. Tusind tak for fleksibiliteten. Winnie
Havde stikkontakter som drillede i min lejlighed i Valby. Ringede fredag og de kom mandag og fiksede det. Kom til tiden og var helt professionelle. Stikkontakterne blev fikset uden problemer :)
En hel himmel af stjerner til Norh. Efter en virkelig dårlig oplevelse med en anden enterprise overtog Norh opgaven med at renovere vores lejlighed. Opgaven inkluderede malerarbejde, elarbejde og tømrerarbejde - samt at rette fejl lavet af den tidligere enterprise. Kommunikationen var fra begyndelsen god og Nicolai fra Norh, og hans håndværkere var både dygtige og hundrede procent pålidelige. De udførte renovationen til tiden og ligeså flot som havde det været deres egen hjem, de arbejdede i. Dertil hjalp Nicolai og Norh os efterfølgende som vidne i en civilretsag med den tidligere enterprise - af ren stolthed af håndværkerfaget - uden at kræve vidnevederlag. Så hvis du vil være sikker på god kvalitet og en tryg proces, så vil jeg anbefale at hyre Norh.
I recently had an unfortunate experience of contacting this company to ask for their help in resolving power cut in our house. The interaction began with an SMS from the electrician, requesting my address. The catch was, they mentioned it was an emergency case and directed me to their website for a price list. Not suspecting anything, I didn't check the prices, assuming it might mean a slightly higher fee. Big mistake!
In a nutshell, the electrician arrived, spent a mere 15 minutes resetting our fuse box and disconnecting our water pump, and then left. A few days later, I received an invoice that left me in disbelief – a staggering 4,712.50 DKK!
The worst part? When I tried to reach out to discuss these outrageous fees, they conveniently ignored my calls and emails. It seems they have a legal advantage, as they can claim they mentioned it was an emergency in the SMS. However, it would have been far more fair and informative to specify that the term "emergency" meant an automatic charge of around 2500 DKK, regardless of the actual work done, and a minimum 2-hour charge at 1280 DKK, irrespective of the time spent.
In conclusion, I wouldn't recommend this company to anyone. If you find yourself with no other option but to use their services, be sure to demand a clear explanation of the expected fees before proceeding with any work. This way, you won't fall into the same trap that I did. Beware and stay cautious!
Al strømmen gik, da mit relæ slog fra pga en kortslutning en sen lørdag eftermiddag!
Heldigvis fandt jeg Norh Entreprise på min telefon, hvor jeg fik fat på elektriker Nicolai.
Selvom han havde lukket ned for dagen, hjalp han mig ved at jeg sendte et billede af mit relæ og herfra fik gratis vejledning. Det var GOD SERVICE!!
Jeg takker :)
Jeg startede et større renoveringsprojekt i august sidste år i min lejlighed, hvor Nohrentreprise lavede el-arbejdet (indfræsning samt færdiggørelse af elinstallationer og montering af eltavle).
Jeg er utrolig glad for resultatet og samarbejdet undervejs.
1) Behagelige og professionelle at snakke med.
Jeg var i kontakt med flere af deres elektrikere undervejs, som var flinke og professionelle. Jeg havde en del spørgsmål undervejs, som alle blev addresseret og de kom med et par gode ideer ex. stik til en højtaler i et hjørne tæt ved loftet og stikkontakt på altanen.
2) Fleksible og tilpasser arbejdet efter mine behov. Jeg renoverede selv lejligheden, og derfor var tidsplanen noget længere, hvilket de var meget forstående overfor. De kom og færdiggjorde installationerne, som min renovering skred frem, og de var fleksible til at komme forbi.
3) Nemme at komme i kontakt med.
Jeg har skrevet og ringet med flere af deres elektrikere, som alle var hurtige til at svare og imødekomme mine forespørgsler.
Det bliver en varm anbefaling herfra, og vil helt sikkert bruge dem igen, når jeg kaster mig over næste renoveringsprojekt i køkken og bad.
Fantastisk god service. De var fleksible, ordentlige og effektive - samtidig god pris. Jeg ringer igen næste gang, jeg har noget med låsen.
Min mor havde desværre et strømafbrud i sit hus forrige uge.
Vi fandt dog ud af, hvad der forudsagede strømafbrydelsen og havde derfor ikke behov for deres service alligevel, hvilket de igen var venlige forstående overfor.
Jeg kunne godt selv finde på, at vælge dem til et andet projekt grundet servicen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。