Norlenka レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

dere bare lurer folk tar penger og leverer ikke ting som blir bestilt i avtalt tid. dere svindler en varer ble bestilt den 8juli skulle leveres lÞpet av to dager og den er ikke kommet frem 17.7. 2026... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og mÃ¥lte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis Ã¥ fÃ¥ i posten..! Bestilte ogsÃ¥ noen sokker, de virker ok... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. LÞp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte Icon summerdress som pÃ¥ produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter stÞrrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 Ã¥r gamle datterdatter, er i st... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 129ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Angrer på at jeg kom over denne

Angrer på at jeg kom over denne nettsiden. Bestilte noe som så ganske kjekt ut, men da jeg fikk det passet det ikke. Bortkasta kjÞp og veldig irriterende.

Når det gjelder selve nettsiden så skulle jeg nok sjekket nÊrmere, men når det sto .no etter norlenka på nettsiden, trodde jeg de hadde et kontor eller noe lokale etc i Norge (eller i hvert fall i Europa), men ved retur så må det sendes til Kina og det koster nesten like mye som pakka jeg fikk tilsendt, så det er ikke verdt det.

Kundeservice syntes det var "leit" at jeg ikke fikk bruk for det jeg hadde kjÞpt og at jeg kan få 20% rabatt på neste vare. SÊrlig jeg går på den smellen en gang til.

2026幎1月19日

Svindel og elendig kvalitet

Svindel og elendig kvalitet – styr unna

Jeg bestilte fra Norlenka og dette var en ekstremt dårlig opplevelse. Produktet jeg mottok hadde veldig lav kvalitet og samsvarte ikke i det hele tatt med beskrivelsen på nettsiden. Prisene deres er altfor hÞye i forhold til det man faktisk får.

Kundeservice var lite hjelpsom, og i stedet for en ordentlig lÞsning prÞver de Ã¥ “kompensere” med en rabattkode. Jeg kommer aldri til Ã¥ handle her igjen, og jeg anbefaler alle Ã¥ styre unna.

2025幎12月18日

Legger til ekstra kostnad

Legger til ekstra kostnad, skulle bestille en vare, men da jeg kom til kassen såg jeg at det var lagt til en ekstra vare, forsikring, jeg har ikke lagt til den så dette er faktisk svindelforsÞk

Ser og at det er mange som her som gir opp på grunn av at det koster så mye å returnere, men husk at hvis det er feil med varen er butikken ansvarlig for å betale frakten hvis dem Þnsker å få produktet tilbake, og at dem.har .no domene, noe som binder dem til norsk forbrukerlov

2026幎1月16日

Juks og fanteri

SkjÞnner godt at Norlenka skårer så lavt, og jeg har akkurat samme erfaring. Burde ikke hatt så mye heller.

PrÞvde å få returnert et produkt, men da viste det seg at det måtte sendes til Kina.
Jeg tok opp mangelfull informasjon, og fikk dette svaret:
« Vi streber etter å gi klar og nÞyaktig informasjon, og jeg forstår dine bekymringer rundt frakt- og returprosessen
Vennligst merk at produktdetaljer og returpolicy kan variere avhengig av leverandÞr og hvilket produkt du bestiller.

Vi burde ha gjort dette tydeligere på nettsiden vår og under bestillingsprosessen, og jeg beklager oppriktig at dette ikke ble kommunisert ordentlig.»

Det vises absolutt ingen vilje til konstruktiv lÞsning.

STYR UNNA!!!

2026幎1月11日

Kostbar retur

Bestilte og mottok et produkt som skulle koste 550 kroner. Da jeg mottok det viste det seg at det ikke virket. Meldte retur og fikk ikke svar fÞr jeg kontaktet Klarna da belÞpet sto til forfall. FÞrst da Klarna henvendte seg kom Norlenka på banen. Det viser seg at retur med sporing som påkrevet koster 420 kroner, altså nesten like mye som produktet. Dette kan vÊre nyttig å vite for andre

2026幎1月3日

FÞrste og siste bestilling

Bestilte julegave, 2. Desember.
Varen kom fram dagen fÞr nyttår. PrÞvde sporing, pakken fantes ikke der. Mailen kundeservice, venter fremdeles på svar.
Pakken kom til slutt, og det viser seg at den er elendig kvalitet og alldeles ikke verd hverken pris eller alle venting.
Bestiller aldri igjen.

2025幎12月30日

Dropshipping direkte fra Kina

Dropshipping direkte fra Kina, bare Ã¥ styre rett unna. Stolte pÃ¥ Trustpilot anmeldelsene pÃ¥ nettsiden, viser seg jo at den er falsk og man skjÞnner jo fort hvorfor nÃ¥r man leser de ordentlige anmeldelsene her inne 🚩 aldri igjen, bare overprisa temuprodukter

2025幎12月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス