dere bare lurer folk tar penger og leverer ikke ting som blir bestilt i avtalt tid. dere svindler en varer ble bestilt den 8juli skulle leveres lÞpet av to dager og den er ikke kommet frem 17.7. 2026... ãã£ãšèŠã
Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og mÃ¥lte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis Ã¥ fÃ¥ i posten..! Bestilte ogsÃ¥ noen sokker, de virker ok... ãã£ãšèŠã
Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. LÞp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... ãã£ãšèŠã
Bestilte Icon summerdress som pÃ¥ produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter stÞrrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 Ã¥r gamle datterdatter, er i st... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 13ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Ikke bruk Norlenka.no
Ikke bruk Norlenka.no!
Jeg bestilte et endoskopkamera, og da jeg mottok og testet produktet, viste det seg at kvaliteten var mye dårligere enn det som ble oppgitt i produktbeskrivelsen på nettsiden deres. Leveringen tok omtrent en måned.
Jeg kontaktet kundeservice for å returnere varen, og da fikk jeg vite at den må sendes tilbake til Kina. Returkostnaden vil vÊre like hÞy som, eller til og med hÞyere enn, selve produktets pris.
På nettsiden deres står det at produktet har en vurdering på 4,8 av 5,0. Dette er åpenbart misvisende, fordi et produkt med så lav kvalitet ikke kan ha en så hÞy vurdering. Dette bekreftes også av anmeldelsene på Trustpilot.no.
ANBEFALES IKKE PÃ
DET STERKESTE.
KjÞpte 3 overlevels lightere som jeg erâŠ
KjÞpte 3 overlevels lightere som jeg er fornÞd med.
Elendig nettside & kundeservice
Norlenka leverer ikke produkt ihht til hva som ligger ute på nettsiden. Og ved klage/reklamasjon er det umulig å komme gjennom hos kundeservice. - Produkter ligger ute med bilder/lÞsninger som ikke stemmer med hva som blir levert.
IKKE BRUK NORLENKA!!!!
JEG SIER DET IGJEN: IKKE BRUK NORLENKA!
Jeg bestilte en vare, men ombestemte meg kanskje raskt. Typ under en time etter bestilling var sendt. Sendt en mail om avbestilling. Noe som er enkel sak å kansellere bestilling, om firmaet hadde vÊrt i Norge. da de ugir seg for å vÊre norske!! Men nei!!!
Fikk så mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem. Dette systemet har de for at forsendingen skal gå raskt... men det tok fremdeles 2 uker fÞr vare kom... fra Kina.
Ville så sende varen i retur, men...
Retur skjemaet er på FRANSK! og returen skal da sendes (tilbake) til Kina...
Og ikke nok med det...Retur betales av kunden, og det er jo ikke billig.. Som (vel) da tvinger kunden til å la vÊre...
SÃ
HOLD DEG LANGT UNNA Ã
BESTILL NOE FRA NORLENKA!! Hadde det vÊrt vÊrt mulig for ingen stjerner, hadde det blitt det!
Bestilte en pakke med ting som folkâŠ
Bestilte en pakke med ting som folk ikke hadde hentet ðmen det det var bare driften i pakka ð€šingen ting som var vÊrt noe.
Hold dere unna dette firmaet!!
Dette er dropshipping fra Kina
Norlenka.no utgjÞr seg for å vÊre ein norsk butikk, det er den dessverre ikkje.
Eg bestillte ei jakke til hunden 25. januar, denne vart ikkje mottatt fÞr 9. februar.
PÃ¥ sida deiras stod det 6-9 dagar.
Eg trudde den vart sendt frå Oslo der dei har adressa si, men det er dropshipping frå Kina.
Jakka var for stor for hunden.
Skal den sendast tilbake må eg sende den til Kina.
Total bullshit side
Total bullshit side. They are advertising high quality products and you get some s**t from China. I ordered a vest that will help with the posture and I got some smelly looks like used belt that is horrible and with terible quality. Stay away from this place if you dont want to throw away your money. O yes i tired to make a retur and was told i have to send and pay for the retur to China myself. No thank..never again.
Bestilte et Þrekamera
Bestilte et Þrekamera , fikk varen levert uten eske ,pakke inn i bobleplast og pose. Ingen bruksanvisning . Ubrukelig
Moppesytem
Bestillte en liten mopp som ved et trykk fester kluten selv og også slipper den etter bruk. Altså: moppens funksjon fungerer ikke. Tok kontakt og etter mange mailer fikk jeg beskjed om at jeg brukte den feil. Fikk tilsendt en video fra de om rett bruk. Det som er så rart med dette var at de sa jeg ikke måtte stÞtte den mot benken eller gulvet for å bruke den men feste den i lufta. Videoen fra de viser tydelig av de bruker gulvet for å feste moppen. Når det er sagt så er det ikke bruken men selve festeteknikken som ikke virker hos meg. Nå sendt jeg de ny mail med video som de bruker for å selge den, venter spent på svar.
Norlenka utgir seg for Ã¥ vÊre et norskâŠ
Norlenka utgir seg for å vÊre et norsk firma og krever likevel at kunden betaler alle importavgifter så vÊr OBS!
Jeg kansellerte bestillingen min ved å sende mail til firmaet til oppgitt mailadresse innen få minutter etter bestilling og fikk mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem.
Retur må i så fall betales fullt ut av meg som kunde og varene sendes fra Asia.
Scam å bruke .no adresse og ikke fÞlge norsk forbrukerlov
Urimelig returpolicy
Jeg mottok en varmebukse mange uker etter bestilling. Da jeg skulle prÞve den viste det deg at den er altfor kort i bena
Jeg vil returnere men får beskjed om å sende den til Kina!
Dette kan jo ikke vÊre lovlig for en norsk butikk.
Styr unna jalla nettbutikken Norlenka
Bestilte noen som ikke var som beskrevet i annonsen. Da jeg fikk de klaget jeg og sa de ikke virket som de skulle. Jeg kunne få retur og betale frakten til Kina selv eller 20% på neste bestilling. Som om jeg noen gang kommer til å kjÞpe noe fra Norlenka mer. Det er jo svindel så det holder. De vet at ingen gidder å sende ting til Kina som koster mer enn verdien på varen. De gir seg ut for å vÊre norske helt til det blir spÞrsmål om retur. Da blir alt plutselig vanskelig i forhold til returpolicy. Styr unna dette, jeg melder ifra til Klarna også for dette har jeg ikke tenkt å finne meg i. Så håper jeg de kan hjelpe å få stoppet fakturaen og at selskaper skal få lov å svindle folk på denne måten
Isolerende vinterbukser
Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..!
Bestilte også noen sokker, de virker ok.
Men styr unna, om du ikke er utstyrt med ekstra god tålmodighet og vet eksakt str på denne nettsiden..
Styr unna Norlenka!!!!!
Jeg skulle absolutt ha sjekket her inne fÞr jeg bestilte da jeg ser at flere skriver det samme som meg, denne 'votten' til å ta dyrehår fungerer absolutt IKKE og den såkalte 'klemme moppen' fungerer heller IKKE!! Til advarsel for alle, IKKE bestill noe herfra, du kan like godt brenne penger i peisen! Og, hvordan skal vi få returnere denne dritten? Der er ingen returlapp i pakken!
Produktet som vises i annonsen og detâŠ
Produktet som vises i annonsen og det som er mottatt i posten er ikke det samme.
Produktbildet viser t det skal inneholde oppladbart batteri men produktet kom uten batteri.
Kontakt med kundeservice gir ingen lÞsning.
De sier jeg kan returnere varen, men da må det sendes til Kina, noe som koster mer enn varen koster.
Nettbutikken fremstår som Norsk men det er den ikke.
Rask og effektiv levering.
FY!!!!
FY!!!!
Mottok noe som skulle ta dyrehår.
Så helt supert ut på reklamen, men det fester seg ikke et eneste hårstrå.
At det går ann å selge sånt drit.
De gjÞr det selvfÞlgelig nesten umulig å returnere og opererer med 14 dagers returrett.
Styr unna!!!
Bare dritt ,oppladbare lame r varerâŠ
Bare dritt ,oppladbare lame r varer ikke lenge ð¡