Raidet diverse butikker uten sÊrlig hell, betalte altfor mye for vanlige varer, og savnet noe som var litt annerledes enn vareutvalget i dagligvaren. DET var livet fÞr Normal.
Billig og produkter jeg ikke finner andre steder, bare som eksempel shampoo og div beregnet på krÞller.. produktene er alltid like gode i tillegg.
Produktene er kjempebra. Uansett hvilken kategori. Det er ogsÃ¥ kjempebillig. Beauty produktene deres er ogsÃ¥ kjempebra og billigð
Dere er et helt unikt konsept og er tilgjengelig til fleste og i tillegg så er dere veldig flinke til å komme med nye tilbud. Stå på!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NORMAL selger «normale varer til unormale priser». Vareutvalget vÃ¥rt bestÃ¥r av kjente merkevarer innen omrÃ¥der som blant annet hudpleie, hÃ¥rpleie, tannpleie, sjampo, sminke og rengjÞring. Kort sagt â vi tilbyr deg de tingene du bruker hver dag, og helst ikke vil mangle i skap og skuffer. Alle varer selges til faste, lave priser, noe som betyr at du ikke vil finne rabatterte priser og kampanjetilbud hos oss. Men det du definitivt kan finne er mange nye og spennende varer pÃ¥ hyllene.
ãã«ãŠã§ãŒ
- normal.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Alltid gode priser og fantastisk utvalg
Alltid gode priser og fantastisk utvalg
They have k-beauty products I reallyâŠ
They have k-beauty products I really like, prices are ok and people that work there are always nice and helpful.
Godt utvalg og bra priser!
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skalâŠ
Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det er helt fantastisk ð€©
Normal er en utrolig bra butikk som harâŠ
Normal er en utrolig bra butikk som har alt mulig som man trenger.
Hyggelig!
De hyggelige prisene gjÞr det enkelt Ã¥ velge Normal. Men det er ikke bare prisene som er hyggelige. Det er ogsÃ¥ betjeningen. Alltid hÞflige og hjelpsomme. ð
Fine priser
Ikke kjÞp pÃ¥ normalâŠ
Jeg kjÞpte en negl vare det sto ikke trengte lim, det trengte definitivt lim.
Billige varer gode pris
Store utvalg av produkter og god priser
Veldig bra handel
Rimelige priser og hyggelige ansatte
Det er godt vÊre og prisen ð
Billig og bra