レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fine materialer i god kvalitet og til en fornuftig pris. Afsendelsen fra firmaet var hurtig. DesvÊrre ikke lige så hurtig hos PostNord.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik ingen bekrÊftelse pÃ¥ at jeg havde bestilt og skrev i min forvirring til Sara som sagde alt okay. For derefter at blive ekstra besvÊrlig og lagde en tillÊgsordre, sÃ¥ de to ordrer kunne blive... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Service i sÊrklasse. Jeg havde en meget skarp deadline, og Sara ikke bare leverede, hun gik ogsÃ¥ langt lÊngere, end jeg kunne have hÃ¥bet pÃ¥, for at hjÊlpe. Jeg kan ikke huske, jeg har fÃ¥et sÃ¥ fin og i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er sÃ¥ tilfreds med norne.dk! Bestil inden 10:30 og din vare sendes samme dag. Oven i hatten, er det fantastisk kvalitet! Tusinde tak for denne fantastiske mulighed for lÊkkert macrame reb🙏🏻

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 手芞甚品店
  2. DIY甚品店
  3. 手工芞品
  4. 小間物屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Materialer i den rigtige kvalitet gÞr din hobby sjovere. Hos norne finder du tilbehÞr til boligen, vÊgdekorationer, plantehÊngere, DIY- sÊt og macrame reb og tilbehÞr.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk kundeservice

Jeg fik ingen bekrÊftelse på at jeg havde bestilt og skrev i min forvirring til Sara som sagde alt okay. For derefter at blive ekstra besvÊrlig og lagde en tillÊgsordre, så de to ordrer kunne blive sendt sammen, det var intet problem heller.
Fragten var hurtig og tingene var pakket godt ind og var beskyttede.
Så fantastisk kundeservice med hurtig svar og enormt hjÊlpsom, så satser på at få lagt en ordre igen, når jeg er kommet i mål med de projekter jeg skal i gang med. Tusind tak Sara!

2025幎8月4日

Service i sÊrklasse

Service i sÊrklasse. Jeg havde en meget skarp deadline, og Sara ikke bare leverede, hun gik også langt lÊngere, end jeg kunne have håbet på, for at hjÊlpe. Jeg kan ikke huske, jeg har fået så fin og imÞdekommende service nogen steder fÞr. Min ubetingede anbefaling er selvskrevet. Tak!

2025幎2月3日
5぀星のうち5の評䟡

Hurtig levering og venligt indpakket

Hurtig levering og venligt pakket ind med hilsen og lille tillÊgsgave. Ydermere er de hurtige og venlige pÃ¥ mail ogsÃ¥! Mange tak for de fine produkter👏

2024幎6月12日
Norne ロゎ

Norne からの回答

Hej Terese
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Godt, det nåede frem til weekenden! :-)
/ Sara

Hurtig levering

Hurtig levering. Produkt som forventet. Alt i alt en fin oplevelse!

2023幎10月10日
Norne ロゎ

Norne からの回答

Hej Nadia. Tusind tak for din anmeldelse. / Sara fra norne.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。