Norne レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fine materialer i god kvalitet og til en fornuftig pris. Afsendelsen fra firmaet var hurtig. Desværre ikke lige så hurtig hos PostNord.

5つ星のうち5の評価

Jeg fik ingen bekræftelse på at jeg havde bestilt og skrev i min forvirring til Sara som sagde alt okay. For derefter at blive ekstra besværlig og lagde en tillægsordre, så de to ordrer kunne blive... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Service i særklasse. Jeg havde en meget skarp deadline, og Sara ikke bare leverede, hun gik også langt længere, end jeg kunne have håbet på, for at hjælpe. Jeg kan ikke huske, jeg har fået så fin og i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er så tilfreds med norne.dk! Bestil inden 10:30 og din vare sendes samme dag. Oven i hatten, er det fantastisk kvalitet! Tusinde tak for denne fantastiske mulighed for lækkert macrame reb🙏🏻

企業が回答しました

企業情報

1. 手芸用品店
  2. DIY用品店
  3. 手工芸品
  4. 小間物屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Materialer i den rigtige kvalitet gør din hobby sjovere. Hos norne finder du tilbehør til boligen, vægdekorationer, plantehængere, DIY- sæt og macrame reb og tilbehør.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 3

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Har ikke mottat en bestillingen etter…

Har ikke mottat en bestillingen etter en uke. En annen bestilling av rep var 25 m delt opp i tre lengder. Den fikk jeg ny ettersendt. Ved tlf kontakt får jeg kun "leave a message" after ....Det er for dårlig.

2021年8月2日
自発的なレビュー

Hej Per
Jeg er ked af at det er den oplevelse, du har haft hos norne.
Da du skrev, at der var en fejl på et af produkterne sendte jeg et nyt afsted samme dag for at levere bedst mulig service - og uden krav om dokumentation eller tilbagesendelse.
Jeg kan se, at der har været et opkald fra et norsk nummer på min telefon og jeg har forsøgt at ringe tilbage uden at få fat i dig. Da du ringer fra et udenlandsk nummer hører du ikke min indtalte telefonsvarer - det kan jeg desværre ikke ændre. Man kan dog stadig lægge en besked, så jeg ved hvad opkaldet drejer sig om.
Angående pakken med hampereb, så kan jeg se på track and trace at den er leveret til din adresse samtidig med den anden pakke. Det er derfor DAO du skal have fat i, hvis du er i tvivl om, hvor de har stillet den.
Jeg gør altid mit bedste for at at alle får en femstjernet oplevelse hos norne, så jeg er meget ked af, at det ikke er lykkedes her.
De beste hilsner
Sara fra norne

Super god service

Super god service, da jeg ringede og var i tvivl om, hvilket garn jeg skulle vælge. Det er bestemt ikke sidste gang jeg vælger at handle hos norne.dk

2021年3月9日
自発的なレビュー

Hej Charlotte
Tak for den fine anmeldelse - jeg er glad for at jeg kunne hjælpe over telefon og at vi fandt det rigtige til dig :-) Sig til, hvis der er mere jeg kan hjælpe med.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, skønne varer, hurtig levering og jeg er i gang med mit hjemme nørder tak

2021年3月5日

Hej Anne
Mange tak for den gode anmeldelse og for stjernerne!

5つ星のうち5の評価

Har bestilt herfra to ganger nu og er…

Har bestilt herfra to ganger nu og er lige fornøjet hver gang! God kvalitet og varen bliver leveret med det samme! Kommer til at handle her flere gange.

2021年2月24日

Hej Ingelill
Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de fem stjerner! ⭐️
Jeg er rigtig glad for at høre, du kan lide min webshop og at du har lyst til at komme igen. TAK!

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, gode instrukser og lækre materialer😃

2021年2月17日

Hej Trine
Tusind tak for anmeldelsen og for stjernerne! ⭐️

Fin lille webshop

Fin lille webshop. Ærgerligt at fragt ikke annulleres når man er i en nedlukningssituation og alle varer skal købes online.
Men hurtig levering og fint udvalg.

2021年2月2日

Hej Anne
Tusind tak for anmeldelsen og for de fem stjerner. ✨
Jeg har, i forbindelse med nedlukningen valgt at fri fragt over 995 ikke kun skal gælde pakkeshops, men også hjemmelevering, så man ikke behøver tage unødigt i en butik og hente sin pakke.
Samtidig har jeg sat fragtprisen på hjemmelevering ned, så den er det samme som til pakkeshop :-)
- Helt fjerne fragten kan jeg desværre ikke.
Jeg er glad for, at du fik din levering hurtigt og jeg håber, at se dig i min lille webshop igen!
/ Norne ApS, Sara

Sikke en dejlig webshop

Sikke en dejlig webshop, inspiration til ens kreativitet.
Første gang jeg handler på Norne hjemmeside. Behagelig hjemmeside at navigere rundt i. Utrolig hurtig levering, jeg modtog min ordre dagen efter!

2021年1月17日

Hej V. Boolsen.
Tusind tak for de fine ord. Jeg er rigtig glad for, at du er blevet inspireret! 🙌
/ Norne ApS, Sara

Trustpilot エクスペリエンス