Hej, Jag köpte tvÃ¥ madrasser frÃ¥n NorrfjÀll och de var verkligen sÃ¥ bra som de lovade. Enkla och lÀtta att hantera, och ha med sig pÃ¥ resa. Perfekt pÃ¥ resan genom Kroatien som liggunderlag, solat och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
JÀttebra madrasser som Àr perfekta i kombination med tillhörande madrass i vÃ¥rt taktÀlt. Det Àr lite besvÀrligt att pumpa upp dem med hÀnderna dÃ¥ vi inte kan stÃ¥ upp och göra det, sÃ¥ vi hade gÀrna set... ãã£ãšèŠã
Jag anvÀnde madrassen pÃ¥ min semester och dÃ¥ den tog liten plats, var enkel att fylla med luft och att packa ihop Àr jag supernöjd och önskar nu en till min dotter. Vi kan dÃ¥ sÀtta ihop dem nÀr vi t e... ãã£ãšèŠã
En hÀndig liten madrass med stor anvÀndning. LÀtt att ta med i resvÀskan, tar vÀldigt liten plats och vÀger lite mindre Àn ett kilo. Jag har anvÀnt madrassen Àven i sÀngen nÀr hotellsÀngens dyna har... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super nöjd med kvaliteten ochâŠ
Super nöjd med kvaliteten och komforten. LÀtt att med sig överallt. BÀsta produkt som jag har köpt på nÀtet.
AnvÀnde dom i Mongoliet pÃ¥âŠ
AnvÀnde dom i Mongoliet på frilufssemester! Riktigt sköna att sova på och smidiga.
Ett riktigt behagligt liggunderlag
Ett riktigt behagligt liggunderlag! Tunt men smidigt och vÀldigt skönt att sova på!
Toppenmadrasser
Toppenmadrasser. Barnbarnen har dem som underlag vid gymnastiska övningar. Har haft med dem på stranden och i tÀltet. Fungerar mkt bra.
Leveransen var snabb!
Provat dessa liggunderlag pÃ¥ strandenâŠ
Provat dessa liggunderlag på stranden och i tÀltet i Spanien,passade oss perfekt lÀtt att anvÀnda och lagom storlek på dem.
Snabb leverans och vÀldigt prisvÀrd
JÀttebra madrasser
JÀttebra madrasser som Àr perfekta i kombination med tillhörande madrass i vårt taktÀlt. Det Àr lite besvÀrligt att pumpa upp dem med hÀnderna då vi inte kan stå upp och göra det, så vi hade gÀrna sett att det funnits ett alternativ att fylla luft med pump kopplad till bilens 12v-utag. Men annars superbra!
Det bÀsta liggunderlaget âeverâ
Det bÀsta liggunderlaget âeverâ. LÀtt och snabb att pumpa upp & slÀppa ur luften & tar inte stor plats pÃ¥ cykel eller ryggsÀck. Haft den pÃ¥ bÃ¥de grÀsytor och sand men gör sig bÀst pÃ¥ klippor, om min rygg fÃ¥r bestÀmma ð/Maria
Fick madrasserna i god tid
Fick madrasserna i god tid. Mycket prisvÀrda
Snabb leverans och nöjd med mitt köp ++
Otroligt nöjd med mina två madrasser
Otroligt nöjd med mina tvÃ¥ madrasser. Tar ingen plats i bÃ¥ten och lÀtt att ta med pÃ¥ strand och ofta för oss pÃ¥ klippor. VÀldigt enkelt att bÃ¥de âtrampaâ upp och slÀppa ut luften. SuverÀna. Nu skall dom med jorden runtâµïž
HÀnger alltid med till badet
HÀnger alltid med till badet. LÀtt, tar liten plats och skön att ligga på
Ãven den tunnaste Àr bra att ligga pÃ¥
LÀtt att fylla med luft. FastÀn jag valt den tunnaste madrassen så avlastar den kroppen utan att jag blir stel, och utan att jag kÀnner marken under. LÀtt att ta med.
LÀtt och smidig att hantera
Otroligt bra kvalitet på materialet
Otroligt bra kvalitet på materialet. Köpte 3 st och har tagit med dom på semester till Thailand. Otroligt lÀtta att blåsa upp och slÀppa ut luften. Tar inte så stor plats i steand vÀskan. Funkar bra att lÀgga i solstolen som på stranden eller grÀset. Dessutom så Àr den skön att flyta på i havet. Rekommenderar denna 100%. Johnny
Fantastiskt bra madrass förutom locketâŠ
Fantastiskt bra madrass förutom locket somnlossnade!
Men fick snabbt ett nytt lock!ðð»
Fantastisk bra luftmadrass med mÃ¥ngaâŠ
Fantastisk bra luftmadrass med många anvÀndningsområden. LÀtt att blåsa upp och skön att ligga på. LÀtt att ha som en stol och skön att guppa på vattnet med. Liten och smidig att ha med sig på resan och du sparar mycket pengar. Behöver inte hyra solstolar. VÀldigt nöjd. Kan varmt rekommendera den.
Skulle tas med till stranden
Skulle tas med till stranden, men varje gång jag var ledig så regnade det. Så får prova i sommar istÀllet. Tog någon vecka innan man fick den. Men liten och behÀndig så det Àr vÀl ett plus.
BestÀllde 3st luftmadrasser
BestÀllde 3st luftmadrasser. 1st höll luft. 1 var tydligt frakt skadad. Jag skickade bilder men inget hÀnder.
Bra till kortare turer.
Skön att ligga på men lite stor och tung
BÀsta madrassen enkel att blåsa upp
BÀsta madrassen, tar liten plats, enkel att blÃ¥sa upp och tömma pÃ¥ luft. Vi hade med oss dom till Teneriffa och flera kom fram och frÃ¥gade vart vi köpt domð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ