Hej, Jag köpte tvÃ¥ madrasser frÃ¥n NorrfjÀll och de var verkligen sÃ¥ bra som de lovade. Enkla och lÀtta att hantera, och ha med sig pÃ¥ resa. Perfekt pÃ¥ resan genom Kroatien som liggunderlag, solat och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
JÀttebra madrasser som Àr perfekta i kombination med tillhörande madrass i vÃ¥rt taktÀlt. Det Àr lite besvÀrligt att pumpa upp dem med hÀnderna dÃ¥ vi inte kan stÃ¥ upp och göra det, sÃ¥ vi hade gÀrna set... ãã£ãšèŠã
Jag anvÀnde madrassen pÃ¥ min semester och dÃ¥ den tog liten plats, var enkel att fylla med luft och att packa ihop Àr jag supernöjd och önskar nu en till min dotter. Vi kan dÃ¥ sÀtta ihop dem nÀr vi t e... ãã£ãšèŠã
En hÀndig liten madrass med stor anvÀndning. LÀtt att ta med i resvÀskan, tar vÀldigt liten plats och vÀger lite mindre Àn ett kilo. Jag har anvÀnt madrassen Àven i sÀngen nÀr hotellsÀngens dyna har... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UppblÃ¥sbara liggunderlag som kom fram iâŠ
Uppblåsbara liggunderlag som kom fram i tid, inga problem med betalning. De Àr okej men inte sÀrskilt tjocka. Okej komfort. Smidiga att blåsa upp.
Enkel att blåsa upp
Enkel att blåsa upp, genialiskt med pump i kudden. Smidigt format att ta med på stranden men funkar Àven att ligga på hårda underlag.
BÀsta sommarupplevelsen fick jag medâŠ
BÀsta sommarupplevelsen fick jag med denna lÀttuppblåsta och sköna madrass under en vecka i Italien. LÀtt att packa var den också!
Köpte
Fick tips om dessa liggunderlag. Köpte för att anvÀnda pÃ¥ fjÀlltur. Fick förhinder att resa sjÀlv men lÃ¥nade istÀllet ut till vÀnner som tackade och hÀlsade att liggunderlagen var lÀtta att bÀra, lÀtta att blÃ¥sa upp och sköna att sova pÃ¥! Ser fram emot nÀsta egna Àventyr med dem! ð€©
Seriöst företag med snabba leveranserâŠ
Seriöst företag med snabba leveranser och produkter av god kvsllitet
Bra kvalitet och snabb leverans.
HopfÀllbar stol
Varan var som den beskrevs.
TyvÀrr så var det svårt att veta om den kommit. Fick inget sms eller mail
Dropshipping-och priser ex moms!!
Dropshipping-och priserna Àr exklusive moms⊠I deras betalningsvillkor står detta: Priser
Alla priser i butiken anges i SEK och moms Àr inte inkluderat i priset. Eventuell moms och tullavgift kan tillkomma, det står du som kund för att betala.
NorrfjÀll - Temu
NorrfjÀll verkar köpa dessa luftmadrasser från Temu dÀr det kostar 189kr. SÀljer dem sedan för 999:- med 30% rabatt. Så du "tjÀnar" 300:-
Suck!
Betalt genom klarna