Jeg var en smule skeptisk, da jeg bestilte (kendte ikke firmaet), men varerne blev leveret indenfor et dÞgn (DAO Hjemmelevering). Varerne er af super kvalitet, sÃ¥ min skepsis blev gjort helt til ska... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er blevet gjort opmÊrksom pÃ¥ North Lattitude af min kone der tilfÊldigvis stÞd pÃ¥ en annonce i hendes social media. Jeg besÞgte hjemmesiden og fandt flere spÊndende ting som jeg bestilte nogle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lynhurtig levering. Bukserne, jeg nu har kÞbt 3 par af, er super kvalitet. Og det er de eneste trÊningsbukser jeg har kunnet finde med extra lang benlÊngde til min 2 meter hÞje sÞnâŠ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Skulle bruge tshirt og polo. Der er ingen lÊngde pÃ¥ deres stÞrrelsesguide, sÃ¥ jeg brugte deres chat funktion. Det er uden tvivl den dummeste kunstige intelligens der svarede at den viste ikke hvad... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos NORTH LATITUDE har vi specialiseret os i plus size herretÞj siden vores start â og i dag tilbyder vi stÞrrelser fra XL op til 8XL, perfekt til stÞrre og hÞje mÊnd, der sÞger komfort og stil i én lÞsning. Vores kollektion omfatter funktionelt og stilrent tÞj, fra jakker, t-shirts og polos til jeans, sweatshirts og fritidsbukser, udviklet med respekt for kvalitet og Êstetik.
Vi ved, hvor udfordrende det kan vÊre at finde tÞj i stÞrre stÞrrelser, der bÃ¥de sidder godt og ser godt ud. Derfor har vi skabt et univers, hvor BIG & TALL-mÊnd aldrig behÞver gÃ¥ pÃ¥ kompromis. Vores designs kombinerer rene linjer med autentiske detaljer â inspireret af nordisk enkelhed og maritime referencer â uden at vores styles bliver trendstyrede. Vi prioriterer tidlÞst design, hÞj kvalitet og materialevalg, der fungerer sÊson efter sÊson.
Hos NORTH LATITUDE handler det ikke kun om tÞj â det handler om at skabe en garderobe til den moderne mand, der mÊrker forskellen i hverdagen. Med stÞrrelsesudvalget XLâ8XL (og ogsÃ¥ lÊngere modeller for store mÊnd) gÞr vi det let at finde alt fra hverdagsbasis â som chinos og skjorter â til mere uformelle styles som cargo-shorts og strik.
Vores vision er klar: at tilbyde masser af tÞjvalg med gennemtÊnkt design og kvalitet. Vi Þnsker, at vores kunder oplever tÞj, der bÊrer karakter, understÞtter deres hverdag og giver selvtillid â uanset om det er til arbejde, fritid eller rejse. Kombinationen af funktion, komfort og Êstetik er kernen i vores brand.
Vi er stolte af at vÊre én af Europas fÞrende leverandÞrer af big & tall herretÞj, og vores nordiske DNA skinner igennem i hele vores univers â minimalistisk, funktionelt og stilrent.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fantastisk produkt, super pris, hurtig og billig levering til Tyskland
Hejsa ð
Har et barnebarn der er str 5 xl og så prÞvede vi jeres skjorte. Og jeg har aldrig set midt barnebarn vÊre så glad fÞr.
Mvh Annette Heintze ð
Meget tilfreds som kunde hos jer, nem bestilling og hurtig levering ðªðªðª
Nem at bestille og hurtig levering og gode vare til en fornuftig pris. kan klart anbefale firmaet.

NORTH LATITUDE ããã®åç
Hurtig levering og t-shirt er virkelig rigtige gode. Vil bestemt handle der igen ð

NORTH LATITUDE ããã®åç
Hurtig "betjening" og jeg kunne bytte til anden stÞrrelse uden yderligere omkostninger.
Bente