Banner for NORTH LATITUDE

NORTH LATITUDE レビュヌ 482

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var en smule skeptisk, da jeg bestilte (kendte ikke firmaet), men varerne blev leveret indenfor et dÞgn (DAO Hjemmelevering). Varerne er af super kvalitet, sÃ¥ min skepsis blev gjort helt til ska... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er blevet gjort opmÊrksom pÃ¥ North Lattitude af min kone der tilfÊldigvis stÞd pÃ¥ en annonce i hendes social media. Jeg besÞgte hjemmesiden og fandt flere spÊndende ting som jeg bestilte nogle... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lynhurtig levering. Bukserne, jeg nu har kÞbt 3 par af, er super kvalitet. Og det er de eneste trÊningsbukser jeg har kunnet finde med extra lang benlÊngde til min 2 meter hÞje sÞn

䌁業が回答したした

Skulle bruge tshirt og polo. Der er ingen lÊngde pÃ¥ deres stÞrrelsesguide, sÃ¥ jeg brugte deres chat funktion. Det er uden tvivl den dummeste kunstige intelligens der svarede at den viste ikke hvad... もっず芋る

䌁業情報

1. 倧きいサむズの服専門店

NORTH LATITUDE に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos NORTH LATITUDE har vi specialiseret os i plus size herretÞj siden vores start – og i dag tilbyder vi stÞrrelser fra XL op til 8XL, perfekt til stÞrre og hÞje mÊnd, der sÞger komfort og stil i én lÞsning. Vores kollektion omfatter funktionelt og stilrent tÞj, fra jakker, t-shirts og polos til jeans, sweatshirts og fritidsbukser, udviklet med respekt for kvalitet og Êstetik.

Vi ved, hvor udfordrende det kan vÊre at finde tÞj i stÞrre stÞrrelser, der bÃ¥de sidder godt og ser godt ud. Derfor har vi skabt et univers, hvor BIG & TALL-mÊnd aldrig behÞver gÃ¥ pÃ¥ kompromis. Vores designs kombinerer rene linjer med autentiske detaljer – inspireret af nordisk enkelhed og maritime referencer – uden at vores styles bliver trendstyrede. Vi prioriterer tidlÞst design, hÞj kvalitet og materialevalg, der fungerer sÊson efter sÊson.

Hos NORTH LATITUDE handler det ikke kun om tÞj – det handler om at skabe en garderobe til den moderne mand, der mÊrker forskellen i hverdagen. Med stÞrrelsesudvalget XL–8XL (og ogsÃ¥ lÊngere modeller for store mÊnd) gÞr vi det let at finde alt fra hverdagsbasis – som chinos og skjorter – til mere uformelle styles som cargo-shorts og strik.

Vores vision er klar: at tilbyde masser af tÞjvalg med gennemtÊnkt design og kvalitet. Vi Þnsker, at vores kunder oplever tÞj, der bÊrer karakter, understÞtter deres hverdag og giver selvtillid – uanset om det er til arbejde, fritid eller rejse. Kombinationen af funktion, komfort og Êstetik er kernen i vores brand.

Vi er stolte af at vÊre én af Europas fÞrende leverandÞrer af big & tall herretÞj, og vores nordiske DNA skinner igennem i hele vores univers – minimalistisk, funktionelt og stilrent.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

482件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 37に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

Super

Rigtig fine priser, god kvalitet og hurtig ekspeditionstid.

2026幎3月27日

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord ⭐
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både priser, kvalitet og den hurtige ekspeditionstid.

Vi håber at se dig igen snart!

Eskild
northlatitude.dk

Hej SÞren,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Vi håber at se dig igen!

Eskild, northlatitude.dk

Super lÊkker kvalitet og sindssyg

Super lÊkker kvalitet og sindssyg hurtig levering!

2026幎3月25日

Hej Karoline,

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Det betyder meget for os, at du er glad for både kvaliteten og den hurtige levering.

Vi håber at se dig igen snart.

Eskild, northlatitude.dk

Fint udvalg og fine tilbud og

Fint udvalg og fine tilbud og priser...et godt sted at handle, når man som jeg skal bruge store stÞrrelser

2026幎3月15日

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både udvalg, priser og vores sortiment i stÞrre stÞrrelser.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at se dig igen!

Hurtig levering o god hjÊlp

Hurtig levering o god hjÊlp

2026幎3月18日

Hej Liss,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Kryber 10 cm i lÊngden, og flimset kvalitet

Skulle bruge tshirt og polo. Der er ingen lÊngde på deres stÞrrelsesguide, så jeg brugte deres chat funktion. Det er uden tvivl den dummeste kunstige intelligens der svarede at den viste ikke hvad lÊngden var, men de havde en linje der hed tall ( som der heller ikke var lÊngde på stÞrrelsesguide )
Linjen "TALL" bestod af en type tshirt i acryl ( ingen bomuld) og ikke i 6xl
jeg bestilte en polo og tshirt i almindelig. Polo var ok kvalitet, mens tshirt var noget flimset. TilgengÊld var jeg positivt overasket over lÊngden. Så jeg bestilte 3 tshirt til.
Det viste sig dog at efter fÞrste tur i tÞrretumbleren krÞb de 10 cn

2026幎3月9日

Hej Jesper.

Mange tak for din anmeldelse og de 2 stjerner ⭐
Tak for at gÞre os opmÊrksom på det, tall afdelingen er noget som vi er fokuseret på, og prÞver at forbedre. Angående vasken og tÞrretumbleren, det skal selvfÞlgelig ikke krympe på den måde, så hvis du synes det er så galt, kan du kontakte vores kundeservice og få en refundering. :)

Jeg giver 4 flotte stjerner

Jeg giver 4 flotte stjerner. For lille et udvalg i stÞrrelse Tall og ingen skjorter.
Hurtig levering og god retursystem.

2026幎3月10日

Hej Mikael.

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐
Det er vi glade for. Angående Tall afdelingen, så er det noget vi kigger nÊrmere på og prÞver at forbedre. :)

Allt på topp

Allt på topp. SuverÀn kundservice och smidigt . Kommer definitivt att köpa dÀr igen. Rekommenderas starkt

2026幎3月12日

Hej Jan Magnus.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er utrolig glad for du fik en god oplevelse. :)

Godt

God behandling

2026幎3月10日

Hej Henning.

Det er vi glade for.

Bestilte 2 af Jeres t-shirts

Bestilte 2 af Jeres t-shirts, som i har kÞrt tilbud på til 80kr stykket. De er så lÊkre og dejlige, og kommer i gode stÞrrelser.
KÞber bestemt hos Jer igen, uden tvivl.
Kan klart anbefales herfra.

2026幎3月2日

Hej Morten.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Kom endelig ind og kÞb igen :)

Kristoffer, northlatitude.dk

Positiv

Positiv: Einfache Bestellung ÃŒber die Internetseite - durchsichtiger Bezahlprozess - schnelle Lieferung

Negativ: Internetseite in einer "Fremdsprache" (nicht DÀnisch) optimierungsbedÌrftig

2026幎3月6日

Hallo Michael,

vielen Dank fÌr deine Bewertung und die 5 Sterne ⭐
Danke fÃŒr deine ehrliche Meinung, wir schauen uns das an.

Mit freundlichen GrÌßen

Alles bestens.

2026幎3月4日

Hej Peter.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Godt at hÞre du er glad for varene.

Mooie kleding

Mooie kleding, past perfect . Je moet alleen wel iets meer geduld hebben voor het in huis is de 2 tot 4 dagen op de website werd een week en dat was best even spannend vor een eerste bestelling. Maar toen het binnen kwam was mijn man enorm blij met de kleding, de kwaliteit en de pasvorm.

2026幎3月2日

Hoi Soof,

Bedankt voor je review en de 4 sterren. We vinden het jammer dat de levering iets langer duurde. Dat kan in sommige gevallen gebeuren wanneer we naar het buitenland verzenden. Fijn om te horen dat hij er blij mee was toen het aankwam. 😊

Hurtigste levering

Varerne er af super kvalitet, så min skepsis blev gjort helt til skamme. Jeg handler snart igen.

2026幎2月27日

Hej Tommy.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Sådan kan vÊre når man ikke kender brandet, men vi er glade for du havde en god oplevelse.

Leveret hurtigt

Leveret hurtigt, god kvalitet. Indtil videre går det godt

2026幎2月26日

Hej Olga.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Vi er glad for du har haft en god oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。