Norwegianlab レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gå sammen om å saksøke dette firmaet. Det er så frekt og useriøst firma at det er merkelig at ik... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til. Jeg fik hjælp af Google AI-assistent. Norwe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Frygteligt Firma. Hold jer langt væk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prøve pakke til en månede..... og pludselig kommer der... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 103

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Jeg så ikke at det var et abonnement…

Jeg så ikke at det var et abonnement side, jeg ville bestil produktet og så det først på mailen som jeg annulleret med det samme.
Har også opsige mit abonnement med det samme.
Jeg håber ikke at de har nået at sende produktet på 5 min

2025年12月6日

SLEEPMORE "30-Tage" Testangebot

Irreführendes "30-Tage" Testangebot, verstecktes Abo & automatische Lieferung von 4 Packungen

Anfang November hatte ich über Instagram bei NORWEGIAN LAB ein angebliches 30-Tage-Testangebot (SLEEPMORE) bestellt.

Wichtig: Bei der Bestellung via Instagram war für mich nicht erkennbar, dass ich damit ein kostenpflichtiges Abonnement abschließe. Es gab kein Häkchen, keine ausdrückliche Zustimmung und auch keinen deutlichen Hinweis, wie es bei seriösen Anbietern üblich wäre.

1. Bestellung über Instagram – kein Hinweis auf ein Abo

-Die Anzeige bei Instagram wirkte wie ein ganz normales Testangebot für ca. 7.90 €.
-Ein klarer Hinweis auf ein Abo mit Folgelieferungen war nicht sichtbar.
-Der Hinweis tauchte erst später in der Bestellbestätigungs-E-Mail auf – allerdings im unteren Textteil, den ich nicht gelesen habe, weil ich nur die Bestätigung „Bestellung eingegangen“ zur Kenntnis nahm.

2. Irreführendes „30 Tage Testen“

-Das Angebot versprach „30 Tage testen“.
-Tatsächlich stand im Kleingedruckten, dass man innerhalb von 14 Tagen widersprechen müsse, sonst wird automatisch ein Abo mit Folgelieferungen aktiviert.
-Das ist irreführend, weil ein 30-Tage-Test suggeriert, dass man 30 Tage Zeit hat – faktisch hatte man aber nur 14.

3. Automatische Abo-Lieferung ohne Vorwarnung

-Am letzten Freitag erhielt ich plötzlich die Information, dass die nächste Lieferung bereits unterwegs sei.
-Es gab keine rechtzeitige Vorab-Mitteilung, dass das Abo in wenigen Tagen erneut auslöst und man jetzt aktiv werden müsse – so wie es seriöse Firmen machen (Amazon-Abos mit Verschieben/Anpassen).

4. Statt 1 Monatsvorrat direkt 4 Packungen

-Besonders unseriös ist die Tatsache, dass das Unternehmen ohne jede Rücksprache vier(!) Monatspackungen versendet hat.
-Eine einzelne Packung wäre nachvollziehbar, aber vier auf einmal dienen offensichtlich nur dazu, den Rechnungsbetrag künstlich zu maximieren.
-Ich hatte zudem zuvor bereits mitgeteilt, dass das Produkt keinerlei Wirkung hatte – das macht die Menge erst recht unlogisch.

5. Annahme verweigert – KEIN Schaden für das Unternehmen

-Da ich keine aktive Bestellung ausgelöst habe, habe ich die Sendung beim Zusteller berechtigterweise abgelehnt.
-Somit entsteht dem Unternehmen kein Schaden.
-Dennoch halten diese an der Lieferung und selbstverständlich an der Barzahlung fest, auch trotz meines Hinweis, dass das Präparat keine Wirkung zeigt und trotzdem ich innerhalb der 30-Tage diese Probepackung zurückgeschickte.

Fazit: Verschleierung, Irreführung, Abo-Falle

-Testangebot wirkt fair – ist es aber nicht.
30 Tage Test stimmen so nicht, weil die Frist in Wahrheit 14 Tage beträgt.
-Abo wird nicht transparent kommuniziert.
-Keine Vorwarnung vor erneuter Abbuchung/Lieferung.
-Unverhältnismäßige Lieferung von vier Monatspackungen.

Meiner Ansicht nach handelt es sich um eine klassische Abo-Falle, die durch unklare Kommunikation und versteckte Vertragsklauseln funktioniert.

2025年11月6日
5つ星のうち1の評価

SVINDEL AF GROV KARAKTÉR 🚫STOP !!

SVINDEL AF GROV KARAKTÉR 🚫STOP !!
Lad være med at besøge deres side, klikke ind på noget, bestille noget osv. så klapper fælden. De sender dig en masse piller, samt en regning på over 1000kr og de påstår der IKKE er returret.
Kort efter ryger sagen videre til opkrævning igennem RIVERTY.
Betal ikke!!!
Istedet anmeld både Norwegian lab og RIVERTY til politi, Forbrugereuropa.dk, samt TV2 operation X.

2025年10月3日

BESTIL IKKE

BESTIL IKKE - KOSTER DIG FLERE TUSIND KRONER! Man ved bare det er snyd og bedrag og et farligt produkt, når prisen går fra 79 til 1316. Så det ikke nogen der går op i et ordentligt produkt, men kun i at fange kunder i uretfærdige vilkår. Mængden af gang de i deres fremsendte vilkår, skriver at alt kun gælder første sending (jeg opgave at tælle). Så ved man bare man er fanget i et økonomisk spil når man modtageren deres anden sending.

2025年11月16日
5つ星のうち1の評価

Køb ikke fra Norwegian Lab…

Jeg kan nu læse de øvrige bekymrende anbefalinger og ville sådan ønske at jeg havde gjort det noget før. Køb aldrig deres prøve pakker af alverdens piller. Det bliver dyrt.

Jeg er rystet over etikken i det her firma. Det er det vildeste bondefangeri og når man snakker med deres bogholderi Riverty forholder de sig slet ikke til at de servicerer en virksomhed der bedriver uetisk virksomheds metoder.

2025年9月10日
5つ星のうち1の評価

Jeg har bestilt en prøve pakker som jeg…

Jeg har bestilt en prøve pakker som jeg prøver og jeg herefter afmelder, alt er godt til jeg pludselig får først en regning på 179 kroner som jeg betaler, jeg tænker der måske er sket en fejl så min betaling ikke var gået igennem ved prøve pakken.
Her efter får jeg en rykker på 100 kr da jeg ikke har betalt en regning på 1596 kr på en pakke jeg aldrig har modtaget. Jeg ringer op til kundeservice og de første 2 opkald bliver afbrudt det 3. Opkald siger han at han ligger på hvis jeg ikke vil modtage en erstatnings pakke, men da prøve pakken ingen virkning havde har jeg ingen interesse i flere produkter. Det er meget dårlig service, og om det er et abonnement eller ej så kan de da ikke forvente at få betaling når de ikke levere varen.
SÅ HOLD JER FRA DEM

2025年11月10日

Fallen Sie nicht auf diese Firma herein

Fallen Sie nicht auf diese Firma herein, sonst erleiden Sie wie ich einen finanziellen Schaden.
Ich habe bei der Firma Craveless ein Medikament zum Preis von 8 Euro gekauft und über Klarna bezahlt, was problemlos verlief.
Doch die Firma Craveless hat meine Adress- und E-Mail-Daten an die Firma Norwegian Lab weitergegeben. Diese hat mir dasselbe Medikament zum Preis von 198 Euro zugeschickt. Obwohl ich die Ware zurückgeschickt habe, versucht Norwegian Lab jetzt über ein Inkassounternehmen, 279 Euro von mir einzutreiben.

2025年10月27日

SVINDEL OG FUSK

Jeg kan desværre ikke give nul stjerner, så de får en stjerne fra mig af.
jeg modtog pludselig en pakke som jeg ikke anede hvor kom fra udover at der 2x pakker med piller og en opkrævning på 1494 kr. som skulle betales inden d. 28/10-25. jeg ringede til deres kundeservice og aldrig har jeg talt med så en arrogant stodder i telefonen, magen til ubehøvlet skal man lede længe efter. der var absolut ingen hjælp at hente fra deres kunde service. Jeg har politianmeldt virksomheden, da jeg ikke har bestilt vare hos dem og aldrig nogensinde kommer til det. Da jeg sendte kvitteringen fra anmeldelse til deres kundeservice med Riverty i CC, bad jeg dem oplyse hvilken IP adresse samt kort nr. og mail adresse der var brugt til køb af den prøvepakke de påstod jeg havde bestilt i sep. I dag får jeg så en mail at sagen er krediteret og jeg kan se bort fra fakturaen. sjovt at de lige pludselig kan det, eftersom de på ingen måde var behjælpelige i telefonen. Det er et kæmpe fusker firma så hold jer langt væk, det er rocker metoder de bruger. Så hvis i ligesom mig oplever dette. Meld til Politiet, så vi kan få sat en stopper for firmaet.

2025年10月17日
5つ星のうち3の評価

Svindel og bedrageri ift køb og abonnement

Opdatering:
I dag har min svigerdatter modtaget kreditnota, så det er fint. 3 stjerner pga. uigennemsigtige abonnementsforhold og deres kundeservice hos Riverty, som var usandsynlige flabede og smækkede røret på overfor min svigerdatter.
Tak for at I har anerkendt vores krav om ikke at skulle betale for abonnement.

På vegne af min søn og svigerdatter:
Min kone og jeg køber en prøvepakke til 79kr på Norwegian Lab, men så kommer man på siden Collagen Vital og så betaler man til Riverty! Vi bestilte den 2 september og ringer og sender mail samme dag at vi kun vil have prøvepakken og afmelder abonnement. Og nu får vi rykker fra jer på DKK 1418,00.
Chokeret at et dansk firma Riverty samarbejder med svindel firma, Norwegian Lab.

2025年9月2日
5つ星のうち1の評価

De skickade en vara till mig med en…

De skickade en vara till mig med en faktura.
Och abonnemang på produkten.
Och påstår att man har beställt .
Jag förstod direkt att de var ett bluff- företag pga följande:
1. Jag har inte beställt något från dem.

2. Jag har inte ingått något juridikt bindande avtal (med Bank id på)

3. Jag har inte fått någon order på beställningen

4. Ånger datumet var får kort. Det var satt till dagen efter jag fick paketet i brevlådan

Jag har bestridit fakturan hos företaget.
Jag bestred även fakturan hos bolaget som har hand om deras fakturor.
Och bett dem bevisa att jag har beställt varan. På paketet strök jag mitt namn och adress. Sedan skrev jag "refuserad att ta emot" och lämnade paketet på posten.

Sedan skrev jag till dem att skicka aldrig ett paket till mig som jag inte har beställt. Om det händer igen debiterar jag er för all tid det tar att ställa allt till rätta.

2025年10月16日

Fup og grove metoder

Fup og grove metode.

Min 86-årige mor er desværre havnet i problemer med Norwegian Lab og deres inkassopartner Riverty, som ifølge offentlige kilder samarbejder med KPMG.

Hun har modtaget regninger og rykkere for produkter, som Norwegian Lab selv har bekræftet er returneret – og som aldrig blev bestilt. Når vi kontakter dem, går der ofte måneder uden svar - om nogen, hvorefter der pludselig dukker nye inkassovarsler op.

Det er en ubehagelig og utryg oplevelse, især for ældre mennesker. Man burde kunne forvente langt mere ansvarlighed – særligt fra et selskab med KPMG i kulissen.

Opdateret 2025-11-17

KPMG har efter lang tids venten svaret på min henvendelse. De oplyser, at de har bedt Trustpilot om at fjerne min anmeldelse, hvilket Trustpilot ikke har fundet grundlag for.

For god ordens skyld skal jeg præcisere, at KPMG, efter det oplyste - ikke er revisor for Norwegian Lab. Min omtale af KPMG skyldes, at Riverty – som håndterer Norwegian Labs inddrivelse – indgår i en koncern, hvor KPMG udfører revisions- og rådgivningsarbejde. Det var alene dette koncernmæssige tilknytningsforhold, der lå til grund for min bemærkning.

Jeg står fortsat ved min kritik af forløbet med Norwegian Lab og Riverty, idet alle mine henvendelser til Riverty fortsat er ubesvarede, og min 86-årige mor modtager opkrævninger for varer, som Norwegian Lab selv har bekræftet var returneret.

2025年5月9日
5つ星のうち1の評価

Vilseledande försäljning – varning till äldre och personer som inte kan svenska

Min 70-åriga mamma, som knappt kan svenska, trodde att hon beställde vitaminer för 99 kr. I stället fick hon en produkt vid namn Cravless mot sötsug, och utan att hon förstått det hade hon bundit sig till ett abonnemang. Kort därefter kom en faktura på 2 056 kr.

När jag kontaktade kundtjänst fick jag ett mycket otrevligt bemötande. Abonnemanget sades visserligen upp, men fakturan kvarstår trots att det är uppenbart att hon inte förstått villkoren.

Jag vill varna andra – särskilt äldre eller personer som inte talar svenska flytande – för att handla från detta företag. Informationen är otydlig och försäljningsmetoden upplevs som vilseledande.

2025年10月6日

Advarsel

Advarsel: Spild af penge og helbredsrisiko
Norwegianlab er uden sammenligning den værste virksomhed, jeg nogensinde har haft med at gøre. Ikke nok med at kundeservicen er ubrugelig og arrogant – deres produkter er direkte skadelige.

De reklamerer højlydt med, at deres kosttilskud er “helt naturlige” og uden bivirkninger. Lad mig sige det, som det er: det er ren løgn. Jeg oplevede ubehagelige bivirkninger efter kort tid, og da jeg forsøgte at få hjælp eller svar, blev jeg mødt med tavshed og undvigelser. At sælge noget, der giver folk helbredsproblemer, og samtidig påstå det modsatte, er både uetisk og uansvarligt.

Kvaliteten er elendig, og det føles mere som billigt fup end et seriøst kosttilskud. Det eneste Norwegianlab har givet mig, er spildte penge, dårlige oplevelser og en bitter smag i munden – både bogstaveligt og billedligt.

⭐️ 0/5 – dette burde forbydes at sælge.

2025年9月1日

Ingen stjerner herfra

Ingen stjerner herfra. Skolet kundeservice der bare afviser......
første kundeservice smider røret på, næste person siger "at jeg ikke skal sige han skal skamme sig over sit job" - det sagde jeg IKKE, men det har en i røret før mig nok gjort.

2025年9月30日

Trustpilot エクスペリエンス