Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura pÃ¥ ca. 1500 kr., som jeg pÃ¥ ingen mÃ¥der havde givet samtykke til. Jeg fik hjÊlp af Google AI-assistent. Norwe... ãã£ãšèŠã
Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... ãã£ãšèŠã
Frygteligt Firma. Hold jer langt vÊk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, fÃ¥r en prÞve pakke til en mÃ¥nede..... og pludselig kommer der... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Svindelfirma
Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer.
Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til.
Jeg fik hjÊlp af Google AI-assistent.
Norwegian Lab: Send indsigelse at du er uenig i kravet, og de skal derfor bevise at aftalen er opnået på lovlig vis.
Riverty-Inkasso: Så lÊnge du har gjort skriftlig indsigelse, må inkassofirmaet ikke sende dig til RKI eller optage dig i andre skyldnerregistre. Men de skal undersÞge sagen i forbindelse med god inkassoskik.
I forhold til Riverty forsatte de deres forsÞg på at inddrive ulovlig gÊld, selvom de skulle afvente NorwegianLab bevismateriale på at gÊlden var opstået på lovlig vis.
Sendte modkrav til Riverty og NorwegianLab, varslede om at for hver mail jeg besvarede, ville jeg tage 5000 kr. i fast bod, samt 1200 kr. for hver påbegyndt time.
Havde nÊsten daglige beskeder fra dem hele juni måned 2026, men har nu ikke hÞrt fra dem i omkring 3 uger.
FUP OG SVINDEL bare man har kigget pÃ¥âŠ
FUP OG SVINDEL bare man har kigget pÃ¥ deres hjemmeside ender det med inkasso , desuden har deres produkter ca samme effekt som Và DT BÃLGEPAP
Mest bedrag firma der findes
Mest bedrag firma der findes.
Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden at sende retur label. De siger du selv skal stå for retur label når du ikke vil have pakken. Den stÞrste fejl du kan gÞre er at udfylde dit navn på deres hjemmeside så bider de fast.
De gider ikke slette regningen selv om du ikke har brugt deres produkt.
De skriver kolde og korte e-mails hvilket er ubrugeligt og uprofessionelt.
Et snyder firma hold jer vÊk !!!
har sagt upp min prenumeration och harâŠ
har sagt upp min prenumeration och har nu mottagit ett paket med 4 månaders förbrukning av Estrodoxin mot min vilja som måste betalas med 1966:- KÀnner mig lurad/bedragen
Scam firma
Scam firma
Hold jer langt vÊk - jeg håber du ser denne advarsel inden du kÞber noget som helst fra dem. Det handler kun om at snyde dig så de kan sende dig til inkasso firmaet riverty som så kan sÊtte absurde ektra gebyrer på din regning.
HOLD JER LANGT VÃK!
Tiltross for oppsigelse og retur avâŠ
Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gÃ¥ sammen om Ã¥ saksÞke dette firmaet. Det er sÃ¥ frekt og useriÞst firma at det er merkelig at ikke forbrukerombudet fÃ¥r stoppet slike. IKKE KJÃP NOE FRA NORWEGIAN LAB.
Det kan ikke vÊre riktig at vi skal betale for noe vi ikke har fått. Når vara er sendt i retur er det grenselÞst frekt å sende faktura. Og etter mange diskusjoner og useriÞs behandling, blir det også sendt til inkasso. ADVARSEL ADVARSEL
Frygteligt Firma
Frygteligt Firma. Hold jer langt vÊk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prÞve pakke til en månede..... og pludselig kommer der 4 pakker til en vild pris, som du Skal betale
Svindler
NÃ¥r man vil afbestille deres ubrugelige produkter pÃ¥ mail, vil de ha at man skal betale 110kr som de kalder anbefalet brev (mail er det samme som anbefalet brev mener deð¥Ž)
Elendig kundeservice
Til tross for oppsigelse for et halvt år siden så sender de inkassovarsel. Norwegian Lab har bekreftet at de har mottatt oppsigelsen.
Kan man give 0 stjerner
Kan man give 0 stjerner? Det ville svare til oplevelsen.
Man bliver bondefanget. Tror man prÞver en pakke til 79 kr og pludselig bliver man afkrÊvet 1300 kr for noget, man ikke har modtaget - og heller ikke bedt om.
nÃ¥r man sender vare ud til folk er detâŠ
når man sender vare ud til folk er det måske en god ide at betalingsfristen ikke allerede er overskredet når man får varen det er virkeligt uprofessionelt
jeres produkt svare på ingen måde det reklameret som da i den grad er blevet en smule overdrevet. har stort set ingen virkning og til prisen som er temmelig hÞj
jeg Þnsker ikke at modtage flere varer fra jer.
Fup+svindel+bondefangeri,hold jer forâŠ
Fup+svindel+bondefangeri,hold jer for guds skyld langt vÊk,kan ikke forstå det kan vÊre tilladt
cccc
Jeg opsagde mit abonnement for 5 måneder siden, og de bliver ved med at sende mig flere og flere. Jeg drikker dem regelmÊssigt, og jeg har 150 stykker tilbage, og i dag sendte de mig yderligere 120 stykker. Hvor meget skal jeg drikke om dagen? 3 af hver at drikke indtil den nÊste levering, som jeg ikke kan stoppe. Hvem er dum eller uhÞflig her? Det er ren svindel.
FORSIKTIG med Norwegian Lab! PrÞvepakke ankom etter at frist for kansellering av videre abonnement var utlÞpt. MedfÞrer mottak av ikke returnerbar forsendelse av 4 mndr forbruk til kr 2316.
FORSIKTIG! Opererer med 10 dager fra bestilling til siste frist for avbestilling neste forsendelse som er 4 mnd forbruk. Leveringstid 7 + 14 dager. Når prÞvepakke med faktura og info om avbestillingsfrist ankommer senere enn 10 dager etter bestilling er det UMULIG å avbestille. Resultatet er at mottar 4 mnd forbruk til over kr 2316 som ikke er returnerbar og med ca 1 ukes betalingsfrist etter mottak. Beinhard kundeservice uten fleksibilitet og forståelse. Firmaet er Þverst på klagetoppen for leverandÞrer av kosttilskudd hos Forbrukertilsynet. Bare klager på bruktbilhandel kommer hÞyere på klagestatistikken.
FORSIKTIG - FORSIKTIG - FORSIKTIG
Fusker firma og bonde fanger kan ikkeâŠ
Fusker firma og bonde fanger kan ikke sige noget pÊnt om dem !!!
Snyd of bedrag
Snyd of bedrag
Lever af at bondefamge folk og sende dem til inkasso.
Trist
Bondefangeri - snyd - bedrag
Bondefangeri - snyd - bedrag
Jeg bestilte B-vitaminer til 79 kr. og forventede ikke et "skjult" abonnement på over 1500 kr..
Jeg har opsagt abonnement og er nu blevet slettet fra deres data arkiv.
Klag til Forbrugerombudsmanden:
Google: "forbrugerombudsmanden" og vÊlg "Klageformular"
Klag til forbrugerombudsmanden
Fusker firma , vil anbefales alle der fÞler sig snydt , til at oprette en sag ( udfyld blanket) ved Forbrugerombudsmanden så vi kan få stoppet det fusker firma
Har ikke bestilt deres piller
Har ikke bestilt deres piller
Rent bedrageri
det vÊret firma jeg lÊnge har mÞdt
det vÊret firma jeg lÊnge har mÞdt, deres opsigelse periode som de selv skriver er kort, passer ingen steder.
Jeg bestilte et mande produkt som skulle give mig mere energi, men der stod ingen steder det var et abonnent jeg tegnede, så da der kom en pakke mere, Þnsker jeg det ikke og sende det retur og står nu og skylder 2800 for incasso salÊr og gebyr.
hold jer langt vÊk fra sådan et svindel firma