Norwegianlab レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura pÃ¥ ca. 1500 kr., som jeg pÃ¥ ingen mÃ¥der havde givet samtykke til. Jeg fik hjÊlp af Google AI-assistent. Norwe... もっず芋る

Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... もっず芋る

Frygteligt Firma. Hold jer langt vÊk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, fÃ¥r en prÞve pakke til en mÃ¥nede..... og pludselig kommer der... もっず芋る

ひどい

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 103ä»¶

レビュヌを曞く

Svindelfirma

Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer.
Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til.

Jeg fik hjÊlp af Google AI-assistent.
Norwegian Lab: Send indsigelse at du er uenig i kravet, og de skal derfor bevise at aftalen er opnået på lovlig vis.

Riverty-Inkasso: Så lÊnge du har gjort skriftlig indsigelse, må inkassofirmaet ikke sende dig til RKI eller optage dig i andre skyldnerregistre. Men de skal undersÞge sagen i forbindelse med god inkassoskik.

I forhold til Riverty forsatte de deres forsÞg på at inddrive ulovlig gÊld, selvom de skulle afvente NorwegianLab bevismateriale på at gÊlden var opstået på lovlig vis.

Sendte modkrav til Riverty og NorwegianLab, varslede om at for hver mail jeg besvarede, ville jeg tage 5000 kr. i fast bod, samt 1200 kr. for hver påbegyndt time.

Havde nÊsten daglige beskeder fra dem hele juni måned 2026, men har nu ikke hÞrt fra dem i omkring 3 uger.

2026幎6月1日
自発的なレビュヌ

Mest bedrag firma der findes

Mest bedrag firma der findes.
Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden at sende retur label. De siger du selv skal stå for retur label når du ikke vil have pakken. Den stÞrste fejl du kan gÞre er at udfylde dit navn på deres hjemmeside så bider de fast.
De gider ikke slette regningen selv om du ikke har brugt deres produkt.
De skriver kolde og korte e-mails hvilket er ubrugeligt og uprofessionelt.
Et snyder firma hold jer vÊk !!!

2026幎7月7日

Scam firma

Scam firma
Hold jer langt vÊk - jeg håber du ser denne advarsel inden du kÞber noget som helst fra dem. Det handler kun om at snyde dig så de kan sende dig til inkasso firmaet riverty som så kan sÊtte absurde ektra gebyrer på din regning.

HOLD JER LANGT VÆK!

2026幎6月1日
自発的なレビュヌ

Tiltross for oppsigelse og retur av

Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gÃ¥ sammen om Ã¥ saksÞke dette firmaet. Det er sÃ¥ frekt og useriÞst firma at det er merkelig at ikke forbrukerombudet fÃ¥r stoppet slike. IKKE KJØP NOE FRA NORWEGIAN LAB.
Det kan ikke vÊre riktig at vi skal betale for noe vi ikke har fått. Når vara er sendt i retur er det grenselÞst frekt å sende faktura. Og etter mange diskusjoner og useriÞs behandling, blir det også sendt til inkasso. ADVARSEL ADVARSEL

2026幎7月6日

Frygteligt Firma

Frygteligt Firma. Hold jer langt vÊk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prÞve pakke til en månede..... og pludselig kommer der 4 pakker til en vild pris, som du Skal betale

2026幎7月6日

Svindler

NÃ¥r man vil afbestille deres ubrugelige produkter pÃ¥ mail, vil de ha at man skal betale 110kr som de kalder anbefalet brev (mail er det samme som anbefalet brev mener de🥎)

2026幎6月29日

Kan man give 0 stjerner

Kan man give 0 stjerner? Det ville svare til oplevelsen.
Man bliver bondefanget. Tror man prÞver en pakke til 79 kr og pludselig bliver man afkrÊvet 1300 kr for noget, man ikke har modtaget - og heller ikke bedt om.

2026幎6月23日
自発的なレビュヌ

når man sender vare ud til folk er det

når man sender vare ud til folk er det måske en god ide at betalingsfristen ikke allerede er overskredet når man får varen det er virkeligt uprofessionelt
jeres produkt svare på ingen måde det reklameret som da i den grad er blevet en smule overdrevet. har stort set ingen virkning og til prisen som er temmelig hÞj
jeg Þnsker ikke at modtage flere varer fra jer.

2026幎6月22日

cccc

Jeg opsagde mit abonnement for 5 måneder siden, og de bliver ved med at sende mig flere og flere. Jeg drikker dem regelmÊssigt, og jeg har 150 stykker tilbage, og i dag sendte de mig yderligere 120 stykker. Hvor meget skal jeg drikke om dagen? 3 af hver at drikke indtil den nÊste levering, som jeg ikke kan stoppe. Hvem er dum eller uhÞflig her? Det er ren svindel.

2026幎6月11日
自発的なレビュヌ

FORSIKTIG med Norwegian Lab! PrÞvepakke ankom etter at frist for kansellering av videre abonnement var utlÞpt. MedfÞrer mottak av ikke returnerbar forsendelse av 4 mndr forbruk til kr 2316.

FORSIKTIG! Opererer med 10 dager fra bestilling til siste frist for avbestilling neste forsendelse som er 4 mnd forbruk. Leveringstid 7 + 14 dager. Når prÞvepakke med faktura og info om avbestillingsfrist ankommer senere enn 10 dager etter bestilling er det UMULIG å avbestille. Resultatet er at mottar 4 mnd forbruk til over kr 2316 som ikke er returnerbar og med ca 1 ukes betalingsfrist etter mottak. Beinhard kundeservice uten fleksibilitet og forståelse. Firmaet er Þverst på klagetoppen for leverandÞrer av kosttilskudd hos Forbrukertilsynet. Bare klager på bruktbilhandel kommer hÞyere på klagestatistikken.
FORSIKTIG - FORSIKTIG - FORSIKTIG

2026幎6月5日

Bondefangeri - snyd - bedrag

Bondefangeri - snyd - bedrag
Jeg bestilte B-vitaminer til 79 kr. og forventede ikke et "skjult" abonnement på over 1500 kr..
Jeg har opsagt abonnement og er nu blevet slettet fra deres data arkiv.

Klag til Forbrugerombudsmanden:
Google: "forbrugerombudsmanden" og vÊlg "Klageformular"

2026幎5月23日
自発的なレビュヌ

det vÊret firma jeg lÊnge har mÞdt

det vÊret firma jeg lÊnge har mÞdt, deres opsigelse periode som de selv skriver er kort, passer ingen steder.
Jeg bestilte et mande produkt som skulle give mig mere energi, men der stod ingen steder det var et abonnent jeg tegnede, så da der kom en pakke mere, Þnsker jeg det ikke og sende det retur og står nu og skylder 2800 for incasso salÊr og gebyr.
hold jer langt vÊk fra sådan et svindel firma

2026幎1月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。