Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gå sammen om å saksøke dette firmaet. Det er så frekt og useriøst firma at det er merkelig at ik... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til. Jeg fik hjælp af Google AI-assistent. Norwe... もっと見る
Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... もっと見る
Frygteligt Firma. Hold jer langt væk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prøve pakke til en månede..... og pludselig kommer der... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Svindel og humbug
Svindel og humbug. Pludselig kommer der et brev fra et inkassofirma om en gæld til Norwegianlab. Har ingen aftale med dem, har ingen vare set, aner ikke hvad de sælger og har ikke tidligere set en regning.
Ud af det blå modtager jeg en pakke
Ud af det blå modtager jeg en pakke, jeg har aldrig bestilt deres produkt og jeg er slet ikke interesseret i det. Jeg returnere pakken, men de bliver ved med at sige, at det er en almindelig forsendelse og derfor ikke kan returneres. De er håbløse at kommunikere med til trods for, at der tydeligvis må være sket en fejl siden jeg modtager nogle piller på et abonnement som jeg aldrig har bestilt. Jeg overvejer kraftigt at politianmelde det for det tangerer til chikane.
Modtog også tilbud på prøvepakke og…
Modtog også tilbud på prøvepakke og ifølge Norveigen, har de sendt en ny forsyning, næsten inden den første med rimelighed kunne afprøves. Har aldrig modtaget pakken ( sandsynlig Post Nords fejl) men firmaet fastholder deres krav ( som er gået til inkasso). Har afmeldt yderligere forsendelse, men for sent ifølge N L.
En uge efter prøvepakke. Hold jer væk er mit råd. Havde ingen effekt på mig heller.
Firmaet påstår de ikke har modtaget opsigelse trods mail som dok modtagelse.
Jeg reagerede på et tilbud om en…
Jeg reagerede på et tilbud om en prøvepakke til vist 79 kr. Produktet var uden virkning. Senere dukke en række uopfordrede forsendelser op, hvis modtagelse alle blev nægtet og de gik retur. Jeg skrev mange gange ti sælger, Nowegian Lab A/S/ Riverty, men modtog blot en del trusselsbreve. At kræve betaling på det grundlag, nærmer sig det kriminelle. Enhver advarsel bør udsendes mod denne trafik
Svindel og mere svindel
HOLD JER LANG LANG VÆK FOR DETTE "FIRMA" deres eneste agenda er, at tager fusen på en.
Norwegian Lab lever ikke op til de aftaler man indgår med dem. De fører en virkelig forkvaklet forretning, som kun har et formål at true kunder og tjene så meget som muligt, med deres mafias metoder, føj det er så grimt.
Har sendt mine produkter tilbage, fordi da jeg modtog pillerne, var prisen en helt andet end lovet.
Jeg forsørget at skrive til Norwegian Lab i over 14 dage, men uden gad svare mig retur. Jeg har nu fået et brev fra Riverty som rykker for pengene. de holder hårdnakket fast på deres kræv, at jeg skal betale. ( ved godt de blot arbejder Norwegian Lab ). Riverty burde vurdere om Norwegian Lab burde være deres kunde
Når man spørger ind til den lovhjeml de agerer inden under, får man et vag svar, at de kun kan forholde sig til deres abonnements vilkår, om de er lovlige, må tiden vise.
Jeg har taget kontakt til pressen, og har fortalt min historie, de syntes det er interessant. De kender faktisk allerede til Norwegian Lab, og dens metode at drive virksomhed på, så der bliver ”kigget” på det.
Jeg er rystet i min grundvold over hvordan Norwegian Lab kan tillade sig at agere sådan som virksomhed.
Må håber der snart kan blive sat en stopper for Norwegian Lab’s lyssky forretningsmetoder.
Norwegian Lab kan slet ikke leve op til deres egne værdier som de ellers så flot bryster sig af på deres hjemmeside.
Jeg har ikke i sinde at gi op - 0 stjerner herfra
Jeg har for noget tidspunkt modtaget et…
Jeg har for noget tidspunkt modtaget et produkt fra jer, hvilket jeg ellers havde bedt om at få annulleret. Det er en ting. En anden ting er at jeg så gør brug af min lovpligtige returneringsret og har dermed brugt 90kr på at sende produktet retur. Derefter har jeg modtaget en rykker fra jer vedrørende et produkt jeg ikke ville have og ikke har mere fordi jeg har returneret det til jer!
Jeg nægter at skulle betale for et produkt, returnering og en rykker på et produkt jeg ikke vil have og ikke har! Og i skal IKKE sende mig andet.
Har sendt mine produkter tilbage
Har sendt mine produkter tilbage, som jeg i øvrigt ikke har bestilt. Både Norwegian Lab og Riverty holder hårdnakket fast på, at jeg skal betale kr. 1.350.
Jeg er rystet. Hvordan kan man tillade sig at agere sådan som virksomhed?
De er ikke Tcomplextil at komme i kontakt med
De er ikke til at komme i kontakt med. Hverken telefon eller mail. Kundenr og telf nr ved log in: kunden er ukendt. Hvad i alverden gør man så. Vil ikke ha mere af deres produkt men kan altså ikke komme til at opsige det
Køb ikke noget af norwegianlab
Køb ikke noget af norwegianlab. De er ikke til at komme i kontakt med og deres regninger er så dårlige så man kun kan se det halve af hvad der står.
Og da jeg ikke kan komme i kontakt med dem kan jeg jo ikke opsige de piller jeg har fået .og der står de bare sender igen i april. Det vil jeg gerne havde mig frabedt.
Svinde 😡😡😡
Svindel!! Kæmpe frustration over Norwegian Lab! Køb aldrig deres møg-produkt. Er endt i samme situation som mange andre hvor man pludselig står med en regning på over 1396,- kr.
Kæmpe svindelfirma og virkelig dårlig service!
De burde ikke engang få én stjerne!
De burde ikke engang få én stjerne!
Har været ude for samme bondefangeri som alle andre.
Har tænkt mig at sprede deres ry om dårlig forretningsmoral hvor jeg kan komme til det!!!
Advarsel til alle samfundsborger
Advarsel til alle samfundsborger
Er dybt rystet over dette svindel firma!!
Håber I er klogere end mig.
Jeg kan ikke sende mail til jer
Man kan ikke sende mail når man ikke vil have jeres produkter mere
Og hvordan skal jeg sende min vare tilbage
Med venlig hilsen jane kone
Prøvede at bestille ved dem da vi…
Prøvede at bestille ved dem da vi ønsker at prøve deres produkter. Men da vi er flere med navne & adressebeskyttelse ( med god grund ) .. ja så kan man bare ikke bestille ved dem var svaret på mail 🙄 det er meget dårlig kundeservice.
Svindel!
Svindel!! Kæmpe frustration over Norwegian Lab! Køb aldrig deres møg-produkt. Er endt i samme situation som mange andre hvor man pludselig står med en regning på over 1300,- kr.
Kæmpe svindelfirma og virkelig dårlig service!
SVINDEL!!
SVINDEL!!! KØB ALDRIG! BONDEFANGERI.
HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DÉT HER SVINDELFIRMA!
Bondefangeri
Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet
Køber en prøve pakke for at modvirke søvnløshed det er ok, at de absolut ikke har nogen virkning er hvad det vil. Så får jeg tilsendt den første pakke. Iden er der så pludseligt til 4 måneders forbrug. Der står så i medfølgende brev at den første forsendelse kan returneres
Men pludselig er DET min prøvepakke
Maget til svindel skal man lede længe efter
Havde bestilt en prøve pakke som jeg…
Havde bestilt en prøve pakke som jeg desværre ikke har haft nogen effekt af, derfor opsiger jeg mit abonnement, derefter jeg 2 nye pakke til en pris på over 1300kr, jeg skriver så at jeg gerne vil returnere det kan jeg så ikke få lov til da jeg ikke kan fremvise mailen som jeg skrev. Jeg handler aldrig mere hos den og anbefaler dem dem absolut ikke til andre, ved mindre du ikke ved hvad du skal bruge dine penge på
Fup & Svindel.
Jeg har som mange andre modtaget en pakke med 4 måneders forbrug samt opkrævning på 1316,00 kr. efter at have opsagt abonnement. Stop dette svindel.
skickar ut piller via riverty till…
skickar ut piller via riverty till personer som aldrig beställt något från dem! bedrägeri företag!!
mvh michael ljungström
Trustpilot エクスペリエンス