Norwegianlab レビュー

TrustScore 5段階評価の1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tiltross for oppsigelse og retur av varene, har det blitt sendt krav om inkasso. Ja, vi burde virkelig gå sammen om å saksøke dette firmaet. Det er så frekt og useriøst firma at det er merkelig at ik... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Svindelfirma der opretter uigennemskuelig abonnementer. Fik tilsendt faktura på ca. 1500 kr., som jeg på ingen måder havde givet samtykke til. Jeg fik hjælp af Google AI-assistent. Norwe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mest bedrag firma der findes. Deres hjemmeside er snyd, de sender pakker uden man vil have dem. Sender faktura uden selv om man har gjort brug af fortrydelses retten!! De sender en pakke uden a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Frygteligt Firma. Hold jer langt væk. Man bliver taget med bukserne nede, kan ikke komme ud af en handle, De sender og du betaler kassen, får en prøve pakke til en månede..... og pludselig kommer der... もっと見る

ひどい

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 103

レビューを書く

Bestilte en prøvepakke til 79 kr

Bestilte en prøvepakke til 79 kr. Det viste sig ikke at være en prøvepakke, men et abonnement. Det står bestemt ikke tydeligt, men under det med småt. Har været igennem deres inkasso cirkus, både med Riverty og Gothia. Men kontaktede "Forbruger Europa" som på fineste vis hjalp med at fjernet kravet fra NorwegianLab. Så betal jeres prøvepakke, men betal intet andet, kontakt derimod Forbruger Europa, hvis NorwegianLab kræver mere.

2024年2月27日

Svindel

Hold dig langt væk - total svindel. Hiver dig ind med et tilbud om at prøve deres produkt i 30 dage for 79kr. Hvad du ikke ved er, at du åbenbart tilmelder dig et abonnement hvortil du skal betale en urimelig regning. Skriver man til deres kundeservice får man bare en sviner tilbage - i sådan grad, at det var tydeligt for mig at de fik mange henvendelser fra folk, der følte sig snydt. Kemdy A. fra kundeservice; som du allerede ved - jeg er IKKE imponeret over dig eller dit skraldefirma.

2024年7月17日

Svindelfirma

Jeg har skrevet følgende til Norwegian Lab's inkasso firma Gothia.

Til rette vedkommende fra Gothia.                                                                      28 Juli 2024

Som så mange andre har jeg nu betalt en helt urimelig stor regning til svindelfirmaet Norwegian Lab, hvis eneste formål er at kradse penge ud af naive godtroende mennesker som mig. En overraskende bindende abonnementsordning (skjult godt) gør at folk køber en prøvepakke piller til 79 kr, og hvis du ikke reagerer indenfor 14 dage klapper fælden. Jeg kan knap få tingene til at løbe rundt men en tålelig indkomst og 3 børn, og det er simpelthen så grænseoverskridende at blive svindlet på denne her måde.
Måske skulle I være lidt mere selektive med hvem I arbejder for. Gå ind og check Norwegian Lab på Trustpilot og se hvordan folk i hobetal er blevet snydt, og af frygt for at ende i kartotek for dårlige betalere indfrier de (som mig) alligevel
de absurde regninger.

I er formodenlig fuldstændig  ligeglade med ovenstående.
Jeg har dog ikke tænkt mig at finde mig i det - det er skandaløst at Firmaet i årevis kan slippe afsted med deres bondefangeri.
Jeg agter at melde Norwegian Lab til Forbrugerrådet og Politiet.

2024年6月20日

Pass på Svindle som Norwegian Lab

Pass på Svindler firmaet some Norwegian Lab og Riverty Denmark .
Aldrig bestille produkter fra firmaet. De sender vare uden at blive bestilt. Riverty Denmark A/S sender regningen .

Gebyr blive send uden advarsel og kundeservice er ekstremt dårligt og snakker meget respektløs.

2024年7月23日

Ugler i mosen!

Både jeg og mannen fikk hver sin telefon hvor det ble sagt at vi var en av fem finalister til å vinne 10000kr på valgfri matbutikk. Hva er sannsynligheten for at to fra samme husstand er trukket ut til 2/5 finalister…? De ønsket i tillegg å sende oss et gratis kostholdstilskudd som takk for deltakelsen, og dette kostet «kun 79kr i porto, ingen kjøpsforpliktelser, deretter var det løpende abonnement på 399kr/mnd og ble sendt ut hver 4.mnd». Jeg er skeptisk av natur og stilte derfor flere spørsmål, det virket som om vedkommende leste opp en tekst og ble «forstyrret» da jeg avbrøt og spurte spørsmål. Blant annet hvor og når jeg hadde meldt meg på denne konkurransen. Etter samtalen, mottok vi en melding vi måtte svare JA på. Dette gjorde vi ikke. Jeg sjekket opp firmaet på nett, og fikk opp en uendelig lang rekke med negative anmeldelser med regninger og purringer og vanskelig å komme i kontakt med kundeservice. Jeg sjekket også opp med Rema 1000 som avkreftet samarbeid med Norwegian Lab. Etter 10 min kom en ny melding som jeg heller ikke besvarte. Så begynte de å ringe. Tok telefonen tredje gang, og spurte spørsmål ift konkurransen, samarbeid og de dårlige anmeldelsene. Fikk lite svar og damen i den andre enden virket mer og mer irritert. Da jeg sa at jeg hadde vært i kontakt med politiet for å sjekke, ble samtalen raskt avbrutt. Samme skjedde da mannen tok telefonen og avslo både tilbudet og konkurransen, telefonsamtalen ble brått avsluttet. Et tydelig tegn på ugler i mosen! Lurest å holde seg unna dette tullet!!

2024年7月18日

Svindler firma

Svindler firma
Har fået tilsendt deres produkter uden og har bestilt det ,fik en regning på 1300 og de er ikke til at kommunikere med
Hold jer langt væk med at købe noget fra dem

2024年7月18日
5つ星のうち1の評価

Ekstrem dårlig metode/behandling af kunder

De skal da bestemt ingen stjerne have!!!
Har også modtaget kæmpe regning og kan ikke engang afmelde mig!!
Jeg har betalt det der er leveret og ikke det beløb det står på fakturaen!
Vil bestemt IKKE anbefale til andre.
De leverer 2 pakker ( som jeg har betalt 658,00) Og de forlanger 1316,00. Skrev til dem og fik bare at vide jeg havde købt et abonnement . Men jeg vil kun betale det jeg får!!

2024年7月7日

No go - af højeste rang

Fik dog mine craveles - en kæmpe regning jeg med det samme betalte - afmeldte mig fra deres side og abonnementet samtidigt! Har derefter modtaget en rykker der på papiret siger at jeg har misset to betalinger, og at de har skrevet til mig? Det har de IKKE. Og nu vil de sende mig til inkasso?

Jeg har meldt dem alle vegne.

KØB ALDRIG deres produkter.

Det er svindel på højeste plan - til trods for at man modtager en vare.

Hvor pokker er det nethandel politi henne? Os naive mennesker har behov for det.

Idioter, altså.

2024年7月10日

Fup med fup firma

Fup med fup firma, hold Jer langt væk. Jeg fik nogle piller der fra og en regning på 1326kr , for noget jeg aldrig har bestilt. Jeg skulle efter sigende også ha modtaget en prøve pakke på 79kr. Problemet er det har jeg ikke, så ville jeg ha regeret straks, som jeg gjorde da jeg modtog pakken, som åbentbart er nr 2 i følge dem. Jeg kan kun tilslutte mig at anmelde dette og havde man kunne give minus stjerner var der ikke nok stjerner. Service findes ikke i dette firma, de sender det samme standart svar uanset hvad man skriver de prøver i gen gang på at forholde sig til de spørgsmål eller tvivl man der kunne være.Det handler om st de skal ha kradset penge ind ved folk, hvordan eller hvorfor det betyder ikke noget. Men det viser jo seriøst hvad firmaet indeholder og består af Fup , fup og at bundefange folk, det er det de gør. Med de dårlige anmeldelser , som jeg kan se og læse de får, tænker jeg at de ikke læser dem. Så ville et hver andet firma med god moral og etik , ha taget kritikken til sig. De har tydeligvis ikke ønsket at lytte eller at tage ved lærer. Der er ikke en eneste positiv anmeldelse på dem. I skulle skamme Jer og være bedre😡 Helle

2024年6月24日
5つ星のうち1の評価

Norwegian Lab har fremsendt et produkt…

Norwegian Lab har fremsendt et produkt ("MEDINIGHT"), som jeg ikke har ønsket. Jeg har rettidigt anvendt vedlagte fortrydelsesformular, som er fremsendt til Kundeservice, med info om opsigelse af abonnement (og produktet er returneret). Alt dette er sket per email den 9. juni, idet det ikke har været muligt at komme i kontakt per telefon. Jeg sendte en reminder til samme mail-adresse den 11. juni for at bede om bekræftelse af abonnementsopsigelse. Intet svar på begge mails. Jeg har nu modtaget pakke nr. 2 med samme produkt, hvilket er voldsomt frusterende, idet jeg nu skal bruge DKK 140,- igen på at returnere produktet til Norwegian Lab i Halle/Tyskland. Afsender vil ikke gå i dialog med mig, fortsætter med at sende produkter...

2024年6月9日

SVINDEL!

SVINDEL!
Min kone bestilte en prøvepakke og glemte å returnere den som meningen var. Så kommer et krav på nesten 1600 kr. som hun har betalt. I dag kom ennå en pakke og et nytt krav på nesten 1600 kr. Det viser seg at det kun er tillatt å returnere første pakke, så hun sitter i saksa. For oppsigelse av 'abonnementet' måtte hun logge inn på kundeportalen. Men det viste seg å vøre umulig, da de påsto at de ikke kunne finne henne som kunde, selv om hun hadde fått et kundenummer. De opererer også med tidsfrist for oppsigelse, men prøver du å ringe dem får du ti minutter med unnskyldninger før forbindelsen brytes.Så gis du valget om å bli ringt tilbake, hvilket ikke skjer! En stjerne er etter min mening altfor generøst! -Og det er "for sent" å avbestille en forsendelse som er to-tre mnd i framtiden! De gjemmer seg bak et inkassofirma for innkreving av fakturaene.
Min oppfordring: Sky dette firmaet!

2024年6月25日

Svindel firma

Svindel firma
Jeg bestilte en prøvepakke hos dem og efter 4 dage opsagde jeg mit abonement hos dem da jeg ikke kunne tåle produktet der kom ingen tilbage melding de sendte bare 14 efter en ny pakke til 1600 kr og jeg har nu skrevet til kundeservice 3 gange for at få en oplysning hvordan man sender varene retur og ikke fået noget svar så det er et rent svindel firma hold jer langt væk fra dem

2024年5月20日

Det er et fup firma

Det er et fup firma. Trods navnet, som lyder legit er Norwegian lab involve3et i salgsmetoder der er ren og skær lovlig fup. Man kan ikke opsige abbonementer man ikke ved man har bestilt, og bliver sent rundt i et spindelvæv af fup firmaer og inkasso virksomheder, der udmærket er klar over den tvivlsomme virksomheds praksis. Advarsel: Norwegian Lab ER FUP.

2024年6月14日
5つ星のうち1の評価

An online purchase trap and it should…

An online purchase trap and it should be stopped by police
frauded 1395 DKK
in their advertise asked for only 79 dkk to test their pills and 2 weeks to cancel subscription .
when you click to pay 79dkk it means you already subscribed! then first test package arrived at the end of trial period , then they don't accept to stop subscription and charge you 1395 DKK. this is a real fraud.
THEIR PILLS DOSENT WORK!

2024年6月12日

Pas på svindel

Pas på svindel, arbejde hos flere firmaer som bliver aboneret uden din samtykke. Få man prøve pakke med prøvepakke med fortydelsesret med 14 dage, men få pakkener først efter dette periode. Først få man regning på 79 kr og bagefter på 1316,00 kr. Som skal betales. Man kan ikke opsige eller sender produkterne tilbager. Har snakket med Riverty danmark (under firme norwegian Lab) og de siger om de er ikke ansvarlige om noget, selvom det står deres navn. Så kan man siger om det en svindel med flere virksomheder.

2024年6月3日
5つ星のうち1の評価

Bare jeg havde læst de anmeldelser før…

Bare jeg havde læst de anmeldelser før jeg bestilte prøvepakken så havde jeg kunne undgå og blive en mere der er blevet snydt
Ingen faktura med prøvepakken, senere en mail med gebyr, efter den var betalt kom der en inkassoanmeldelse og ekstra opkrævning
Fup og svindel - Hold dig lang væk fra det firma 😡😡😡😡

2024年5月31日

De er nu meldt til…

De er nu meldt til forbrugerombudsmanden. Vil anbefale alle at gør det samme. Det er et firma der bevidst snyder og slipper afsted ved at bruge Gothia som inkasso. Det er mafia metoder som folk desværre falder for. Tag dem i retten.

Jeg kan ikke forstå at Gothia A/S vælger at repræsentere denne slags selvskab. De må virkelig have dårlig smag i munden.

2024年5月30日

Trustpilot エクスペリエンス