Nos Creare ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vil med glÊde give min varmeste anbefaling til Nos Creare – Rasmus og hans team Vi har vÊret i gang med en totalrenovering i over et Ã¥r og har haft stort set alle hÃ¥ndvÊrksfag inde ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

En kÊmpe anbefaling af Rasmus og hans team, som på rekordtid lavede den indkÞrsel, vi drÞmte om. Kom til tiden, overholdte aftaler, og gik den ekstra mil uden, at vi selv skulle bede om det.

䌁業が回答したした

Nos Creare lavede hurtigt og prÊcist et rigtig godt stykke arbejde med at lave en ny kloakledning til tilslutning af et nyt toilet. Kommunikationen var rigtig godt, og da der opstod et uventet fÞlgear... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rasmus har udfÞrt et super flot stykke arbejde hjemme hos os. Han har lagt 30x60 fliser i halvforbandt med et virkelig prÊcist og professionelt resultat. Derudover har han frÊset jorden, sÃ¥ alt er k... もっず芋る

䌁業情報

1. 排氎溝掃陀業
  2. コンクリヌト工事請負業者
  3. 建蚭䌚瀟
  4. 舗装工事請負業者
  5. タむル工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Nos Creare ApS er en kvalitetsbevidst entreprenÞrvirksomhed med speciale i belÊgningsarbejde og autoriseret kloakservice. Vi hjÊlper bÃ¥de private og erhverv med alt fra eksklusive terrasser og indkÞrsler til reparation og renovering af kloakledninger – altid med fokus pÃ¥ hÃ¥ndvÊrk, gennemsigtighed og god kommunikation. Vores mÃ¥l er at levere lÞsninger, der holder – bÃ¥de teknisk og Êstetisk – og vi gÃ¥r aldrig pÃ¥ kompromis med hverken finish eller funktion. Vi tager os tid til at forstÃ¥ dine behov og sikrer, at hver opgave bliver udfÞrt med stolthed og omtanke.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Super hurtige og gode til deres

Super hurtige og gode til deres arbejde, overholder hvad vi aftaler og kommer til tiden. En stor anbefaling herfra

2023幎6月8日

KÊre Mette.

Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service! Tak for den positive feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

NosCreare

Super flot hÃ¥ndvÊrk og iderig tilgang

Super flot hÃ¥ndvÊrk og iderig tilgang til vores projekt! God kommunikation under hele forlÞbet, samt en god afslutning👌

2023幎5月24日

KÊre Jacob

Tak for de fantastiske ord! Vi er glade for, at vores håndvÊrk og iderige tilgang var i tråd med dine forventninger. Det glÊder os at hÞre, at kommunikationen var god igennem hele forlÞbet, og at du var tilfreds med afslutningen. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover

Frisk ung knÊgt

Frisk ung knÊgt, har en sans for flot finish. Super tilfreds med hans arbejde.

2023幎5月26日

KÊre Niels

Tak for de fine ord - det vi glade for;)

Kan klart anbefales

SÞde og imÞdekommende. Jeg fik leveret byggematerialer og udstyr som lovet, og Rasmus gav også gode råd og vejledning.

2023幎5月11日

KÊre Jens

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores service og Rasmus' ekspertise. Vi er altid her for at hjÊlpe, og vi glÊder os til at assistere dig igen i fremtiden.

IndkÞrsel

Jeg fik lagt nye fliser i min indkÞrsel. Det er utrolig flot og meget professionelt håndvÊrk, kan varmt anbefale Nos Creare

2023幎5月8日

KÊre Daniel.

Vi sÊtter pris på din anbefaling! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med vores flisearbejde. Tak for tilliden, og vi står altid klar til at hjÊlpe med fremtidige projekter.

Yderst utilfredsstillende og uprofessionelt

Meget dårlig oplevelse med at få renoveret mit badevÊrelse. Det startede ellers godt med, at Nos Creare var hurtige til at byde på opgaven gennem 3 byggetilbud, gav et godt og billigt tilbud, var effektive til at komme i gang og sÞde at kommunikere med langt hen ad vejen.

Resultatet blev desvÊrre rigtig dÃ¥rligt – fyldt med huller i fugerne, vind og skÊve fliser og mange Þdelagte fliser med flige slÃ¥et af men sat op alligevel. Langt under forventelig professionel standard – flere fagkyndige, som har set resultatet eller billeder heraf, har efterfÞlgende stillet spÞrgsmÃ¥l ved, om hÃ¥ndvÊrkerne var udlÊrte. Alt flisearbejde har efterfÞlgende skulle laves om. HÃ¥ndvÊrkerne havde desuden ikke afdÊkket de andre dÞre i lejligheden med stÞvdÞre og havde ligefrem ladet dÞre til stue og kÞkken stÃ¥ Ã¥bne under arbejdet, sÃ¥ der var mÞgbeskidt med stÞv overalt. Yderst uprofessionelt.

Både resultatet og den efterfÞlgende kommunikation har stået i skÊrende kontrast til virksomhedens egen fremlÊgning af sig selv på hjemmesiden. Så jeg vil ikke anbefale nogen at hyre Nos Creare til at renovere badevÊrelse. Det var tydeligvis for stor en opgave for dem, og man kommer hÞjst sandsynligt til at spilde både deres og ens egen tid.

2023幎2月12日

KÊre Ida,

FÞrst og fremmest vil vi gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse for den dårlige oplevelse, du havde med renoveringen af dit badevÊrelse gennem Nos Creare. Det er dybt beklageligt at hÞre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger, og at du oplevede sådanne udfordringer med vores service.

Vi sÊtter en Êre i at levere kvalitetsarbejde og professionel service til vores kunder, og det er åbenlyst, at vi ikke har opfyldt dine forventninger i dette tilfÊlde. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil straks tage de nÞdvendige skridt for at forstå, hvad der gik galt i din sag og arbejde på at forbedre vores service og kvaliteten af vores arbejde.

Det er vigtigt for os at lÊre af sådanne tilbagemeldinger og rette op på vores fejl. Vi beklager også de udfordringer, du oplevede med stÞv og manglende afdÊkning af dÞre under arbejdet. Dette er ikke i overensstemmelse med vores standarder for professionelt håndvÊrk, og vi vil trÊffe foranstaltninger for at sikre, at sådanne situationer ikke gentager sig i fremtiden.

Vi forstår din skuffelse, og vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi vil gerne give dig forsikring om, at vi arbejder hårdt på at forbedre vores service, så vores fremtidige kunder ikke oplever lignende problemer. Din feedback er vÊrdifuld for os, og vi vil bruge den som en mulighed for vÊkst og forbedring.

Hvis du skulle overveje at bruge vores tjenester igen i fremtiden, vil vi gÞre vores bedste for at genopbygge din tillid og levere den kvalitet og professionalisme, du fortjener.

Endnu en gang undskylder vi for din dårlige oplevelse, og vi håber, at vi kan gÞre det bedre i fremtiden.

Med venlig hilsen,

Fliseterrasse

Vi fik lavet en ny flot fliseterrasse, som vi er meget tilfredse med. Opgaven blev udfÞrt til den aftalte pris og aftalte tid. Rasmus har under hele forlÞbet vÊret klar og proaktiv i sin kommunikation omkring opgaven og vist stor forståelse for vores Þnsker.

2023幎4月13日

KÊre Mads.

Vi er glade for, at I er tilfredse med jeres nye fliseterrasse! Det var en fornÞjelse at arbejde med jer, og vi sÊtter pris på jeres positive feedback. Rasmus og vores team er altid her for at levere det bedste resultat til vores kunder.

God kommunikation

Gode resultater & god kommunikation under hele projektet.
Klar anbefaling herfra :-)

2023幎2月24日

KÊre Freja

Tak for rosen! Vi vÊrdsÊtter din anbefaling og glÊder os til at hjÊlpe dig igen.

NosCreare

Meget tilfreds med fliser i kÞkken og

Meget tilfreds med fliser i kÞkken og badevÊrelse lavet på 2 dage. Rasmus er fleksibel, dygtig og nem og kommunikere med. Vil gerne anbefale til alle der overvejer at få sat fliser op.

2023幎2月19日

KÊre Cecillie.

Vi sÊtter pris på din anbefaling! Det glÊder os, at du er tilfreds med flisearbejdet i kÞkken og badevÊrelse. Rasmus og vores hold er altid klar til at levere kvalitet og god service. Tak for din tillid!

NosCreare

Fik lagt fliser på min terrasse og

Fik lagt fliser på min terrasse og hvilket et flot resultat! Varmeste anbefalinger herfra!

2023幎1月4日

KÊre Thomas.

Tak for de varme anbefalinger! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med resultatet på din terrasse. Vi står altid klar til at levere kvalitetsarbejde for vores kunder.

Super resultat.

Fik sat fliser op i kÞkken.
Utroligt flot resultat der blev udfÞrt over 3 arbejdsdage.
Alle aftaler blev overholdt og da vi nÊvnte en lille detalje vi synes der manglede kom Rasmus dagen efter og ordnede dette.
Helt igennem positiv oplevelse.
Nicholas Kodahl.
Ventevaerelseakvarier.dk

2023幎1月13日

KÊre Nicholas

Vi vÊrdsÊtter din positive feedback! Det glÊder os, at du er tilfreds med flisearbejdet i kÞkkenet. Hos os er kundetilfredshed en prioritet, og vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med os og Rasmus. Tak for din tillid!

Flisearbejde i kÞkken

Vi fik muret en flisevÊg i vores kÞkken og er meget glade for resultatet og vejen derhen.
Stor anbefaling herfra af Rasmus

2022幎11月24日

KÊre Nicolai.

Tak for den store anbefaling! Vi er glade for, at I er tilfredse med jeres nye flisevÊg i kÞkkenet. Rasmus og vores hold arbejder hårdt for at levere smukke resultater. Vi vÊrdsÊtter din stÞtte!

NosCreare

Flot resultat og god service

Flot resultat og behagelige håndvÊrker.

Vi har netop fået muret en flisevÊg i vores bryggers/toilet. Resultatet er blevet rigtig flot og vi fÞler at mureren var grundig (ikke noget hastvÊrk).
Dertil god sparring omkring opgaven og fleksibilitet i forhold til at få opgaven planlagt og lÞst hurtigt.
Mureren Rasmus som var her, er meget behagelig/imÞdekommende - og der blev ryddet pÊnt op og vasket af efterfÞlgende.

Varm anbefaling herfra.

2022幎12月1日

KÊre Vicki.

Tusind tak for jeres positive feedback! Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet og Rasmus' professionalisme. Vi sÊtter en Êre i grundigt arbejde og god kundeservice. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe med jeres projekt, og vi sÊtter pris på jeres varme anbefaling.

NosCreare

Super god oplevelse - i trygge hÊnder

Vi har med stor fornÞjelse brugt Nos Creare til et kÊmpe projekt med underlaget i vores indkÞrsel, i alt 155 kvm.

Nos Creare har taget sig af alt vedr. udgravning og påfyldning af stabilgrus og drÊngrus på hele anlÊgget i rette tykkelser og niveauer samt sikret bortkÞrsel af jord. Nos Creare har yderligere skaffet armeringsnet samt lagt dette ud til nÊste fase af vores projekt (som ikke involverer fliser).

Nos Creare har en super god tilgang til arbejdet og de udfordringer, der altid opstår undervejs. Nos Creare var MEGET grundige i alt det forberedende arbejde. Rolig og lÞsningsorienteret undervejs, så projektet kommer i mål. Vi var i trygge og flittige hÊnder.

2022幎10月17日

KÊre SÞren.

Vi er meget taknemmelige for jeres positive feedback! Det var en fornÞjelse at arbejde på jeres store projekt, og vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet og vores professionelle tilgang. Vi sÊtter en Êre i at håndtere udfordringer og sÞrge for, at projektet når i mål. Tak for jeres tillid, og vi ser frem til at hjÊlpe med eventuelle fremtidige projekter.

NosCreare

Flot håndvÊrk og idérig tilgang

Flot håndvÊrk og idérig tilgang. Takket vÊre flisekongen har huset fået en stor og stilren terasse. I processen har vi fået gode tips og god vejledning i valg af materialer.
Endnu bedre, har vi fået glÊde af alle de gamle fliser, som flisekongen foreslog vi kunne bruge til at anlÊgge terrasse på bagsiden af huset. Dette var ikke blevet en realitet uden hans gode forslag og ikke mindst gode priser.
Desuden er det dejligt med en professionel, som har overskud til at lade nysgerrige bÞrn vÊre en del af processen.

2022幎8月13日

KÊre Sandra.

Tak for de rosende ord! Det var en fornÞjelse at arbejde med jer på jeres terrasseprojekt. Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet og vores idérige tilgang. Det er altid en glÊde at involvere hele familien i processen. Vi ser frem til at hjÊlpe med fremtidige projekter, og tak for jeres tillid.

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare

Jeg kan varmt anbefale Nos Creare
Jeg har benyttet Firmaet helt fra start, og vÊret mere end tilfreds hver gang.
Skal du have lavet noget, gÞr du dig klogt i, at benytte Nos Creare.
KÊmpe anbefaling herfra

2022幎10月10日

KÊre Caroline.

Tak for din fortsatte tillid og de varme anbefalinger! Det glÊder os at vide, at du har vÊret tilfreds med vores service gang på gang. Vi er altid her for at levere det bedste resultat for vores kunder, og vi ser frem til at hjÊlpe dig med fremtidige projekter.