Noten.nl leveren wat ze aanbieden op hun website,heb als proef diverse soorten noten besteld en ze voldoen aan de verwachtingen.Keurig verzonden en op tijd geleverd,dank daarvoor Is zeker een aanrad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer ruime keuze. Een uitgebreide aanbod. Heel snelle levering. Uiterst praktische verpakking. Goede begeleidende tekst bij de produkten. Het enige dat misschien kan worden vermeld is dat de klan... ãã£ãšèŠã
Altijd goede en verse leveringen en we bestellen al 3 jaar bij notenstore. Er is ooit eens iets misgegaan ( transport schade) en dat is heel goed en naar tevredenheid opgelost. Wij zijn erg blij met n... ãã£ãšèŠã
Kwaliteits biologische noten, daar kies ik liever voor dan niet biologisch. Vers en goed verpakt! Ben goedkoper uit dan wanneer ik elke keer in de supermarkt een bakje koop!. Zeker een aanrader!!
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Besteld en volgens afspraak geleverd
Vlotte levering en alles zoals gevraagd.
I am very satisfied doing my purchasesâŠ
I am very satisfied doing my purchases at Notenstore. Good product, delivery on time. KS
Heerlijke verse producten.
Goede site voor een lekker nootje
Goede site, goede prijs en bezorgd op genoemde datum en tijdstip.
Uitstekende en snelle service
Enorm lekkere producten
Enorm lekkere producten, netjes verpakt en snel verstuurd en ontvangen na bestelling.
ik had niks besteld en ik woon niet opâŠ
ik had niks besteld en ik woon niet op dat adres
heel erg blij met versenoten.nlâŠ
heel erg blij met versenoten.nl ..snelle bezorging, verse producten en helemaal die extratje die ik erbij kreeg .....helemaal top !
Voorzover alles netjes geleverd.
Goede producten.
Omvergeblazen!
In de eerste instantie een beetje sceptisch maar compleet overtuigd! Snel en vers precies zoals je ze hebben wilt
Fantastisch
Vlugge perfecte levering en lekkereâŠ
Vlugge perfecte levering en lekkere noten!
Goede producten en snelle levering
Snelle levering en adequateâŠ
Snelle levering en adequate persoonlijke reactie op een opmerking mijnerzijds.
Kwaliteits biologische noten
Kwaliteits biologische noten, daar kies ik liever voor dan niet biologisch.
Vers en goed verpakt!
Ben goedkoper uit dan wanneer ik elke keer in de supermarkt een bakje koop!.
Zeker een aanrader!!
Prima service !
Goed overzichtelijke site, stipte levering, traject van de bestelling is gemakkelijk te volgen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã