I just moved to Sweden and Iâve been trying to find a place to source my favorite notebook and they had it at the best price. They left a personalized note in my package that was so sweet. Everything... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Supersnabb leverans trots att jag bestÀllde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Ãlskar affÀrer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Första gÃ¥ngen jag handlar hÀr. VÀldigt trevligt inslaget och personligt pÃ¥ nÃ¥got vis och dessutom riktigt prisvÀrt. VÀl planerad hemsida, lÀtt att hitta och de hade allt jag behövde. DÃ¥ blev det en be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb leverans och mÃ¥nga fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. BestÀllde Àven blÀck, Pennonia Mustvörös, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och blÀck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabbt enkelt och personligt bemötandeâŠ
Snabbt enkelt och personligt bemötande man inte Àr van vid lÀngre! Helt suverÀnt

Care Made Visible
Best wrapping, packaging I've ever received. For a stationary store, this speaks volumes. Proof of care!

UtmÀrkt pappershandel
Notera Pappershandel har ett brett utbud, låga priser och min bestÀllning anlÀnde snabbt! Rekommenderas varmt!

Good service ðð
Items well packed, arrived safely. Also a personal note, good serviceðð

Superbra urval
Superbra urval av speciella mÀrkesprodukter, snabb frakt, allting jÀttebra packat !

Notera Pappershandel ããã®åç
Jag Àr alltid nöjd med det jag köper pÃ¥âŠ
Jag Àr alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, och jag fick en ny. Blev så glatt överraskad för det. //isabehl

rekommenderar verkligen!
rekommenderar verkligen! smidig webbshop, snabb frakt, trevlig och personlig förpackning, bra utbud med hög kvalitet och mÀrken/produkter jag inte hittat någon annanstans. kommer definitivt bestÀlla igen och igen!

Notera Pappershandel ããã®åç
Man kan ibland kÀnna sig lite skeptisk⊠men inte hÀr
Man kan ibland kÀnna sig lite skeptisk till onlinebutiker som inte Àr så stora, men ångrar verkligen inte min bestÀllning! Det speciella utbudet (ex. anteckningsböcker från Midori), snabb leverans, trevligt förpackat och smidigt. Supernöjd verkligen!

Notera Pappershandel ããã®åç
Snabb leverans, trevlig e-mail kontakt. Och bestÀllningen var till belåtenhet.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹