I just moved to Sweden and I’ve been trying to find a place to source my favorite notebook and they had it at the best price. They left a personalized note in my package that was so sweet. Everything... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... もっと見る
企業が回答しました
Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... もっと見る
企業が回答しました
Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jättefint lite annorlunda sortiment…
Jättefint lite annorlunda sortiment till bra pris. Otroligt snabb frakt och så otroligt fint förpackat. Jättefint och personligt.

Notera Pappershandel からの回答
Gedigen produkt och snabb leverans
Gedigen produkt och mycket snabb leverans. Dessutom ett personligt skrivet tack-kort. Mycket proffsigt.

Mildliner penna
Det var så bra att jag kunde köpa pennorna styckevis, så jag kunde välja vilka färger jag ville ha.
Bra priser och bra leveranser.
Kommer att handla därifrån igen.

Allt var fint packat 🎁
Allt var fint packat 🎁 Extra klistermärke följde med, det var uppskattat. Annars motsvarade varorna jag handlade mina förväntningar och stämde med beskrivningen på hemsidan.

Nöjd med allt
Snabb leverans, allt var med och i fint skick, samt väldigt fint inpackat! Tack!

Notera Pappershandel からの回答
Fick mina pennor väldigt snabbt
Fick mina pennor väldigt snabbt!
Så omsorgsfullt packade och med en liten personlig hälsning!
Så skulle man vilja få alla paket!
MERCI!
Marie-Rose Blomgren

Notera Pappershandel からの回答
Snabb frakt och fint paketerat
Snabb frakt och mina produkter var packade med omsorg och mycket kärlek!

Notera Pappershandel からの回答
De var snabb med leverans, ett personligt meddelande i paketet och varorna kom fram i bra skick.

Kundservicen är utmärkt
Kundservicen är utmärkt, väldigt hjälpsam och personlig. Köpte en penna och är mer än nöjd med pennan och kommunikationen

Above & Beyond <3
Jag har aldrig fått ett sådant fint paket som postleverans! De skickade tom. med ett gulligt klistermärke och deras visitkort med ett handskrivet tack på det.

Fantastiskt!
Jättefint utbud av skrivmateriel! Beställde ett bläck och mottog det vackert paketerat med ett handskrivet tackkort. 11/10 möjliga. Tack!!

JätteJÄTTEsnabb leverans
JätteJÄTTEsnabb leverans, trevligt bemötande och produkterna var som utlovade.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。