NoticeMe レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede en duidelijke website. Ik koop hier alleen in de categorie huidverzorging, maar bij de producten is duidelijk vermeld waar het voor is en hoe het gebruikt moet worden. Dat vind ik een voordeel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I'm glad that I've found an online shop based in Europe where I can purchase Japanese skincare and hair care products. I hope you will add more japanese brands in future. Maybe some brands that are... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, super attente klantenservice. Ik bleek mijn postcode niet goed doorgegeven te hebben en ik kreeg daar meteen een attent berichtje over zodat de bestelling alsnog snel bij mij kon kome... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Great products with worthy prices. Every product is supported with explanation and advice for skin type. Fast delivery (earlier than expected). My order came packed very good with two little candies.... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店

圓該䌁業による蚘述

We bring you the latest K-Beauty & J-Beauty skincare products to the Netherlands, Belgium, Germany and France. Our focus is to curate products based on natural ingredients and your skin needs.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en ook nog een

Snelle levering en ook nog een persoonlijk berichtje erbij. Super service!

2023幎1月9日

NoticeMe からの回答

Hoi Nina, Leuk om te horen dat je ons persoonlijke berichtje kan waarderen. We hopen je snel weer te zien in onze webshop en natuurlijk erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze lieve review te plaatsen. Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Eline.

Goed, snel bezorging

Jullie hebben producten die niet snel te verkrijgen zijn in Nederland waar ik van hou. De bezorging was snel, dat niet alleen ik vond de het pakketje ook zo leuk ingepakt🫶🏻.

2023幎1月15日

NoticeMe からの回答

Hoi Zehra, als je in de toekomst graag ook andere producten wil bestellen (die nog niet verkrijgbaar zijn in onze webshop), laat het ons vooral weten. Dan kijken we samen hoe we dit voor je kunnen regelen. We doen altijd onze best dat het uitpakken een feestje is voor onze klanten. We zijn blij met jouw review. Met vriendelijke groet, Eline.

Topservice!

Topservice elke bestelling opnieuw! Heel correcte prijzen en snelle levering. Altijd aangenaam om een persoonlijk geschreven kaartje in de doos te vinden. 😊

2022幎12月29日

NoticeMe からの回答

Dank je wel voor je review destijds!

Prima service

Snelle verzending, leuke samples bij de bestelling, redelijke prijzen

2022幎12月20日

NoticeMe からの回答

Dank je wel voor je review destijds!

betrouwbare

betrouwbare, bestelling komt snel!

2022幎12月7日

NoticeMe からの回答

Ik kwam deze review tegen en wil je alsnog bedanken voor het plaatsen ervan, ook al is dat inmiddels al een paar jaar geleden.

Zoals steeds

Zoals steeds, snel en duidelijk. Perfect!

2022幎12月6日

5぀星のうち5の評䟡

Wel alvast wil ik jullie bedanken voor

Wel alvast wil ik jullie bedanken ! voor de producten die ik in ontvangst mocht nemen vandaag. De cadeau's zijn ook top. Dank u voor de service. Toen ik online keek zag ik geen adres van jullie toen dacht ik zeker krijg ik mijn parcel niet maar ,dat was niet het geval. Bedankt, thank you, merci gaangtangi fii. Bless.

2022幎12月5日

Super

2022幎11月13日

NoticeMe からの回答

Ik kwam deze review tegen en wilde je toch nog even bedanken voor het delen ervan, ook al is het al een paar jaar geleden.

5぀星のうち4の評䟡

Prima

Goed verpakt en via mail/track and trace goed op de hoogte gehouden.
Helaas niet op tijd maar dat is te wijten aan de drukte bij Post.nl.

2022幎12月1日

Great customer service

Sent my product very fast when they forgot to put it in my Black Friday order initially, great customer service!

2022幎11月25日

NoticeMe からの回答

I came across this review and just wanted to say thank you for sharing it, even though it was a few years ago.

snelle levering

snelle levering, leuke extraatjes

2022幎11月30日

NoticeMe からの回答

Dank je wel dat je destijds de moeite hebt genomen om deze review te schrijven, ik waardeer dat nog steeds.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam. Ik kwam ze tegen bij een conventie (Abunai). Ik had gevraagd of ze binnenkort een bepaalde skincare product hadden en ze hebben het erbij gedaan. Ik ben ook heel blij met de gratis sheetmask! :)

2022幎11月19日

Noticeme 🀍

Snelle verzending, goede prijzen en fijne producten

2022幎11月21日

5぀星のうち1の評䟡

Namaakproduct Shu Uemera wimperkrultang

Onlangs de Shu Uemera wimperkrultang besteld en reeds ontvangen. Ik gebruik dit product al jaren en ben zeer tevreden, vandaar ook mijn bestelling bij de webshop. Echter, is dit een namaakproduct, hij krult nauwelijks. Heb een mail gestuurd en gevraagd naar een passende oplossing in de hoop mijn geld terug te ontvangen. Als reactie kreeg ik van Eline het antwoord dat ik maar contact met Shu Uemera moet opnemen en als tegemoetkoming korting krijg op mijn volgende bestelling. Een commerciële oplossing en niet heel klantvriendelijk. Erg jammer, ik heb dus geen goede ervaring met deze webshop en zal hier dan ook nooit meer een bestelling plaatsen.

2022幎11月4日
自発的なレビュヌ

NoticeMe からの回答

Beste Lucia, Jammer om te lezen dat je nog steeds ontevreden bent. We hebben ons best gedaan om het uit te leggen hoe het werkt en jou een passende oplossing aan te bieden. Omdat je het product al hebt gebruikt, kunnen we vanwege hygiënische redenen je retour niet aannemen. Graag vragen we je begrip daarvoor. Daarnaast willen we -nogmaals- benadrukken dat we de Shu Uemura Eyelash Curler inkopen via de officiële distributeur van Shu Uemura. We hebben aangegeven dat wanneer je nog steeds twijfelt aan de echtheid van het product, je dit kunt laten beoordelen door Shu Uemura voor de echtheid. Het staat je vrij om het ook niet te doen, maar we vinden het dan wel erg teleurstellend dat je vervolgens toch de conclusie trekt dat het een namaakproduct zou zijn. Dat vinden we oneerlijk. Nogmaals, we vinden het jammer dat je geen positieve ervaring hebt met ons en we wensen je succes met het vinden van een webshop die beter bij je past. Met vriendelijke groet, Eline.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。