Oseriösa SÃ¥g deras erbjudande pÃ¥ kaffe pÃ¥ Facebook Lite billigare kaffe men inte sÃ¥ billigt att det verkade vara för bra för att vara sant. BestÀllde lite och betalade via Swish. Fick ordererkÀn... ãã£ãšèŠã
NottselÂ
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde 5kg kaffe med Klarna som betalningsalternativ. FrÃ¥gade efter en tid om de tÀnkte leverera. Fick till svar att pga lÃ¥nga lev. sÃ¥ skulle ordern annuleras, vilket de inte gjorde (Det var efte... ãã£ãšèŠã
Trodde det var okej till en början, men efterÃ¥t nÀr det tagit lÀngre tid lÀste jag om detta hÀr pÃ¥ sidan. Ow fasiken va sur jag Àr. Och lite djupare dykning. SÃ¥ sÃ¥g jag pÃ¥ bank transaktionen att det s... ãã£ãšèŠã
Företaget NottSel skickade ingen bestÀllning efter att jag betalat och svarar inte nÀr man försöker kontakta dem. Verkar vara ett oseriöst bluff företag, HANDLA EJ HÃR! Flera verkar ha rÃ¥kat ut för s... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fraud - Stay away!
The order was never fulfilled.
When I contacted them via their online form, they simply asked me to contact my Bank and cancel the payment.
It's an obvious fraud, stay away!
I have contacted konsumentverket for consultation on actions to be taken, please do the same.
Totalt blåsta på detta företag
Totalt blåsta på detta företag. Rena bluffen och idiotiska svar !
Klarna tillåter gång på gång oseriösa bolag vilket Àr mycket dåligt med.
BedrÀgeri i högsta ligan !
BedrÀgeri i högsta ligan !
Hur kan Klarna samarbeta med sådana oseriösa typer ?
Borde vara någon form av kontroll innan man får ansluta sig till dem.
Företaget som ska leverera svarar inte på tilltal.
Man kÀnner sig helt utlÀmnad
BestÀllde Kaffebönor hos NottSel
BestÀllde Kaffebönor hos NottSel. Betalade 412:- för 5 kilo Kaffebönor Espresso Barista Gran Crema. Får ej någon leverans. De svarar ej på mail eller Messenger. De spÀrrar mej på Facebook nÀr jag kritiserar företaget.
FÃRSIKTIGT! NOTTSEL.SE levererar inte
FÃRSIKTIGT! NOTTSEL.SE levererar inte och struntar i Ã¥terbetalning!
BestÀllde för 6 veckor sedan - ingen leverans, bara bortförklaringar och nekad återbetalning.
Undvik detta oseriösa företag!
Jag hittar inte detta bolaget i nÃ¥gonâŠ
Jag hittar inte detta bolaget i nÃ¥gon registrera upplysningstjÀnst pÃ¥ nÀtet, och jag tror de inte finns ð€! SÃ¥ passa pÃ¥ð³att inte gÃ¥ i fÀllan hÀr. NÀr det Àr för gott att vara sant sÃ¥ Àr det oftast sÃ¥! Priset Àr för billigt â
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹