Novaline Verzwaringsdekens レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... もっず芋る

䌁業情報

1. リネン専門店
  2. ベッド専門店
  3. 寝宀家具店
  4. 家具の付属品

圓該䌁業による蚘述

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Het was makkelijk te bestellen

Het was makkelijk te bestellen, alleen als we ons gingen aanmelden om mail te ontvangen zou je 5% korting krijgen op je hele bestelling.
Dat hebben we gedaan maar omdat op de hoes 10% korting zat kregen we geen 5% korting meer op onze bestelling.
Het scheelt maar een paar euro dat we nu meer moesten betalen, maar wel vreemd dat het zo gaat.
Voor de rest is alles goed gegaan.

2022幎2月26日

Beste R,

Dankjewel voor je bestelling en voor het achterlaten van de beoordeling! Wat betreft de korting is dat inderdaad niet logisch. We hebben het verschil naar je teruggestort, dus dit zal binnen enkele dagen op je rekening staan. Daarnaast hebben we ook de website aangepast zodat het mogelijk is te kiezen tussen de bundelkorting en de 5% korting op je eerste bestelling.

We wensen alvast veel plezier met je verzwaringsdeken!

Top bedrijf!

Er was iets mis met de deken, het is direct opgepakt, snelle reacties en goed bereikbaar. Nu hebben we een nieuwe en alles is in orde. Ik heb nog nooit zo vast geslapen. En zou dit bedrijf bij iedereen aanraden

2022幎2月10日
自発的なレビュヌ

Novaline Verzwaringsdekens からの回答

Fijn dat alles is opgelost naar wens en natuurlijk dat je zo lekker slaapt onder de verzwaringsdeken! Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

Tevreden over de keuze

Ik kocht een verzwaringsdeken voor 2 personen van Novaline, en zowel mijn partner als ik zijn er erg tevreden mee!

2022幎1月26日

Beste Laurence,

Dankjewel voor je beoordeling! Leuk om te horen dat jullie samen zo tevreden zijn over jullie verzwaringsdeken.

Verzwarings deken

Het zijn heerlijke dekens en m’n dochtertje en ik worden er rustig van en worden er uitgerust wakker van s morgens

2022幎1月25日

Hi Nicole,

Wat fijn om te horen dat jullie lekker slapen onder verzwaringsdekens! Dankjewel voor de beoordeling :)

5぀星のうち5の評䟡

Ik had op nog meer effect gehoopt maar

Ik had op nog meer effect gehoopt maar toch ben ik best wel verknocht aan mijn verzwaringsdeken, het voelt geborgen en ik heb het idee dat ik dieper slaap. Wel val ik niet echt sneller in slaap en wordt nog steeds vaak wakker. De kindjes helpen hier ook aan mee of niet aan mee, net hoe je het wil zeggen ;) ik trek de deken wel een beetje verfrommeld over me heen zodat hij nog wat zwaarder voelt, 7 kg is toch wat krap voor mij persoonlijk maar net genoeg! Goede kwaliteit, snelle levering, niets te klagen

2022幎1月22日

Beste Lidia,

Dankjewel voor je uitgebreide beoordeling!

Fijn dat je zo snel verknocht bent geraakt aan je verzwaringsdeken en dat je er zo comfortabel onder ligt. Mogelijk heeft je lichaam nog niets meer tijd nodig om er aan te wennen. Anders zou je altijd nog kunnen overwegen om je verzwaringsdeken om te ruilen voor een zwaardere variant. In dat geval, stuur ons een mailtje op info@novaline-dekens.nl.

Veel plezier in ieder geval nog met de verzwaringsdeken en dankjewel dat je voor Novaline hebt gekozen!

Super aankoop!

Ons zoontje van net 2 jaar sliep sinds hij niet meer in gebakerd mocht, erg slecht, daardoor wij ook.
Sinds hij onder het verzwaringsdeken van 2,2 kg slaapt, slaapt hij van 19.00u-7.30u zonder tussendoor wakker te worden. Super blij mee!!

2022幎1月6日

Beste Van Melle,

Wat goed om te horen dat jullie zoontje weer lekker slaapt 's nachts (en jullie daarmee ook)!

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling :)

Prima service

Prima service, geen aanmerkingen.
De deken doet wat het beloofd. Onze dochter van 3, die al 3 jaar onrustig/slecht slaapt, slaapt sinds ze de deken heeft hele nachten door! Ze moest er wel een paar nachten aan wennen.
Ik zal zeker nog een deken bestellen als ze ouder is en toe is aan een nieuwe deken!

2022幎1月5日

Beste Yvonne,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat jullie dochter zo goed slaapt met de verzwaringsdeken en dat slapeloze nachten verleden tijd zijn!

Wij konden niet wennen aan de zware 2

Wij konden niet wennen aan de zware 2 persoons deken. Wel een geweldige service dart wij hem na 30 dagen uitproberen terug konden sturen.

2021幎12月31日

Novaline Verzwaringsdekens からの回答

Dankjewel voor je beoordeling Erik en bedankt dat jullie onze verzwaringsdeken hebben willen uitproberen!

Heerlijke deken.

Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat altijd gemist sinds de overgang naar een dekbed.
Zoals wordt geschreven "De diepe druk van een verzwaringsdeken zorgt voor een gevoel van geborgenheid" gaat zeker op, heerlijk.

2021幎12月31日

Beste Monica,

Dankjewel voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zoveel profijt merkt van de verzwaringsdeken! :)

Moest even wennen

Moest even wennen. Bij koude temperaturen heb je echt een extra deken nodig. Een warmere hoes eroverheen zou ook aan te raden zijn. Reden om hem aan te houden is het feit dat ik rustiger in bed lig.

2021幎12月30日

Novaline Verzwaringsdekens からの回答

Dankjewel voor je beoordeling GRS!

Inderdaad goed om de verzwaringsdeken lekker over een normaal dekbed heen te leggen tijdens koudere nachten. Dan lig je helemaal knus onder die dubbele dekens.

5぀星のうち5の評䟡

Het verzwaringsdeken getest bij mijn

Het verzwaringsdeken getest bij mijn mama en is super! Haar deken was snel geleverd en ze is er super tevreden van. Nu ongeduldig wachten op mijn deken :)

2021幎12月23日

Novaline Verzwaringsdekens からの回答

Dankjewel Jurgen voor je beoordeling!

We wensen je alvast veel plezier je met verzwaringsdeken :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。