⭐⭐⭐⭐⭐ Topservice! Ik had aangegeven dat ik mijn tailbag absoluut vóór het weekend nodig had, en ze hebben er alles aan gedaan om dit voor elkaar te krijgen. En inderdaad: netjes op tijd geleverd! Sup... もっと見る
企業が回答しました
Fijne duidelijke uitleg op de site en een snelle levering. De gel accu voor de bmw leek niet in orde en men regelde gelijk een nieuwe, maar de accu bleek prima te zijn. 1 belletje (zeer korte wachtt... もっと見る
企業が回答しました
Hopeloos om iets te bestellen. Honderd keren melden dat je een upgrade wil en aanhoudend die pop-up die uw dwingt om de motorgegevens in te vullen!! Ik weet toch zelfwel wat ik wil bestellen!!! Admi... もっと見る
企業が回答しました
Een kofferrek voor m'n BMW F650GS (2005) besteld voor Givi-topkoffer, schrok even toen ik die opgestuurd kreeg met de montage gebruiksaanwijzing 2004, maar alles paste perfect. Een mooi sierlijk en st... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

NR1 motor からの回答
Snelle service ...is top...maar eigenlijk NIET geschikt voor BMW 6/7 serie...batterij is 3 mm langer, betekent dat de oude batterij op 1 minuut d'ruit is en de nieuwe na 2 uur op zijn plaats ziet na doorslijpen van deel van batterijhouder...Ben richting de 80 jaar, dus ik ga niet meer meemaken dat ze d'ruit moet...is voor de volgende eigenaar! Start wel goed nu ..

NR1 motor からの回答
Snelle afhandeling en snelle verzending!
Bij problemen, wordt ik netjes op de hoogte gehouden.

NR1 motor からの回答
Tot 2 x toe levering veel later dan wat de webshop aangaf. Eerste X netjes een mail ontvangen dat wat “voorradig bij leverancier” zou liggen toch niet zo bleek te zijn. 2de maal “voor 22:00 besteld, morgen in huis”
Je raad t al, t was niet in huis de volgende dag.

NR1 motor からの回答
Alles binnen de beloofde termijn geleverd. Juiste onderdelen. Goede communicatie. Top!

NR1 motor からの回答
Bestelling gedaan bij NR1 Motor omdat de artikelen volgens de website netjes op voorraad waren. Na 4 dagen wachten kreeg ik echter een e-mail waarin staat dat de artikelen helemaal niet op voorraad zijn en eerst bij hun leverancier besteld moeten worden. De levertijd schuift hierdoor onnodig op. Wat ik nog het ergste vind: wanneer ik nu op de website kijk, staan exact dezelfde artikelen nog steeds gemarkeerd als 'op voorraad'. Er is dus sprake van misleidende informatie. Ondertussen is er wel direct betaald, maar kunnen zij de beloofde snelle levertijd niet nakomen. Zeer slechte communicatie en voorraadbeheer.
Update :
Na 2 weken zijn de voorraad zijn de onderdelen nog niet geleverd . Op de website staan ze op voorraad .
Update :
Na 3 weken wachten krijg ik een mail dat de onderdelen niet op voorraad zijn en zij ook geen zicht hebben wanneer hun leverancier deze kan leveren .Ik heb de bestelling geannuleerd en wacht nu op de terugbetaling . Ondertussen staan deze onderdelen gewoon op voorraad op hun site met 1 tot 2 dagen leveringstijd . Dit is gewoon schandalig te noemen .

NR1 motor からの回答
Zeer slecht 500 euro onderdelen besteld krijg ik een mail niet alles is op voorraad geen probleem ik wacht 2 weken tot het wel op voorraad is krijg ik na 2 weken een mail dat 1 onderdeel nog steeds niet geleverd is en of ik nog 1 week kan wachten
Vervolgens 3 keer een mail gestuurd of de onderdelen die wel al binnen zijn te versturen geen reactie !!!! Echt heel onbeschoft
Vervolgens krijg ik een track & trace en mail dat ze alleen 1 onderdeel verstuurd hebben en laat het nou precies het onderdeel zijn die niet geleverd was ik krijg nu dus alleen de 1 onderdeel opgestuurd en de rest na levering
Kom op waar gaat het fout ik mail NR1 motor maar geen reactie ik verwacht gewoon met spoed mijn onderdelen anders gewoon centjes terug storten
Wat een schijt bedrijf !!!!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。