レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

The article would be delivered in 3 or 4 working days - it has been over seven weeks and I still haven’t received it. Have contacted the customer service serval times and they keep telling me it will... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze garantie op mijn Tivoli Model One+ Radio. De aan/uit-schakelaar van de afstandsbediening was binnen een jaar kapot. NRC webwinkel verwijst naar zijn leverancier VANMOKUM die zegt zelf niet... もっず芋る

䌁業情報

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Zachte bh snijdt toch in vlees

Ik heb in de webshop een bh gekocht, 80,95€:

Soft revolt bh, dark cherry 7, Lara bh.

Ik ontving een passende bh, die de eerste uren lekker zat, maar na een uur of 12 voelde de bh als een harnas en kreeg ik pijn: de bh sneed in het vlees onder mijn rechter oksel. Hier bleek een striem te zijn ontstaan, hoewel de bh goed zat toen ik hem instelde.
Ik heb mijn verlies genomen en de bh weggegooid: ik draag mijn bamboo bh’s weer.

2026幎2月26日
5぀星のうち2の評䟡

Misleidend over de prijs, onbeleefde gebrekkige service

Zijn zeer misleidend over de prijs, doen net of er 50% korting wordt gegeven op de marktwaarde, dit is een krappe 10% in werkelijkheid. Dat voor een krant die als maatschappelijke functie heeft om integriteit te bevorderen.
Uiteindelijk wilde ik het product niet ivm omstandigheden, dus pakket aan deur geweigerd. Afhandeling retour duurt meer dan ruim twee weken, waarna ik diverse malen mijn geld terug moet vragen. “We hebben echt niks ontvangen, wilt u wat meer geduld hebben?”; dit terwijl vervoerder GLS duidelijk bewijs levert van teruglevering. Dus men heeft interne logistiek ook niet op orde.

2026幎1月31日
nrcwebwinkel.nl ロゎ

nrcwebwinkel.nl からの回答

Beste Gijs, jammer te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb even nagevraagd wat hier gebeurt is. Ondanks dat wij van onze leverancier nog geen bericht hadden ontvangen dat het product retour is gekomen, hebben wij jou al een week geleden het gehele aankoopbedrag teruggestort. Oftewel, toen jij je review schreef had jij je aankoopbedrag al enkele dagen op je rekening staan.

Binnen 4 jaar is bureaustoel stuk

4 jaar geleden 2 bureaustoelen gekocht a €200,- per stuk. Nu is er een wieltje afgebroken en is de stoel niet meer te gebruiken. Nieuwe wieltjes gevraagd en garantie gevraagd. De garantie gaven ze en nieuwe wieltjes hebben ze niet. Zij vinden het normaal dat een bureaustoel binnen 4 jaar versleten is. Koop dus niet bij het NRC want zij leveren producten die niet kwalitatief erg slecht zijn. Blijf er weg,

2025幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

Wel betaald, niet geleverd.

Je denkt bij een webwinkel te bestellen, maar het is in werkelijkheid een doorgeefluik. Het is simpelweg dropshipping. De levering wordt gedaan door een ander bedrijf en je bent afhankelijk van de service van dat bedrijf. En hun pakketbezorger. In mijn geval voor bijna €400,00 besteld en de levering via GLS is nooit gebeurd. Voorlopig niks ontvangen en wel betaald. GLS beweert langs geweest te zijn en een bericht achtergelaten te hebben. Beide niet niet waar. Nu is het pakket bij navraag onbekend. Verkoop via NRC ontbonden, belofte dat mijn geld terug komt. Ik ben benieuwd, zal het doorgeven als dat werkelijk gebeurd.

2025幎6月12日

Slecht product uit China

De informatie over het product , dat het uit China kwam, was niert gecommuniceerd. Het voldeed niet aan de kwaliteit die je er van mocht verwachten. De sandalen klepperden tijdens het lopen , alsof je op klompen liep (ja, ik weet dat nog, in mijn jeugd waren die er)

2024幎6月1日

Waardeloze service

Dure lamp besteld, deze werd geleverd met een defect. Klantenservice liet weten dat de leverancier eist dat video materiaal werd geleverd waarop het defect zichtbaar is. Dit opgestuurd en na een week nog geen reactie. Daarna herzieningrecht geclaimd en de lamp teruggestuurd. Dit is netjes afgehandeld daarom toch nog twee sterren maar eigenlijk is één ster nog teveel. Een duur product leveren met een defect en dan afwachten of de fabrikant het gaat repareren. Wat is er mis met dat bedrijf?

2024幎10月5日
5぀星のうち1の評䟡

Nieuwe B&O koptelefoon besteld via nrc

Nieuwe B&O koptelefoon besteld via nrc webwinkel. Levering was snel maar bij het uitpakken bleek de verpakking al niet gesealed wat vreemd is. Koffievlekken op de verpakking. Eenmaal uitgepakt valt de koptelefoon letterlijk uit elkaar en blijk het om een vies & kapot exemplaar te gaan. Ongelofelijk dat je dit van een web winkel van een ‘ kwaliteitskrant’ blijkbaar mag verwachten. Schandalig

2024幎9月21日
5぀星のうち1の評䟡

Wel bestellen, accepteren maar geen levering!

12 augustus: schoenen (mt 40, Sand) besteld, betaald en factuur ontvangen. Levertijd 1-3 werkdagen. Tot 20 aug. gebeurt er niets; geen levering en in mijn account staat dat eraan wordt gewerkt. Op 20 aug. staat ineens dat mijn bestelling is voltooid. Wanneer levering staat er niet; wel de opmerking: “er is voor deze bestelling geen tracking aanwezig”.
Ik stuur een mail en vraag uitleg. Deze komt op 22 aug.: “Helaas heeft onze leverancier laten weten de door u bestelde schoenen niet te kunnen leveren. Desgewenst kunnen deze schoenen in de kleur taupe als alternatief worden verzonden. Uiteraard kunt u ook afzien van de aankoop. Wij horen graag van u wat u wilt. Alvast bedankt en onze excuses voor het ongemak.”
Te schandalig voor woorden wel alles accepteren en pas als ik reageer komt men met deze opmerking.
Ik bestel nooit meer wat bij de NRC webwinkel en raad anderen aan hetzelfde te doen.

2024幎8月22日

Verschrikkelijk Klantenservice

de klantenservice is in een verschrikkelijke staat. Ze reageren pas op reclamaties na meerdere herinneringen en ondernemen geen actie als je ze niet pusht.
Ik heb meerdere reclamaties gehad omdat je helaas al heel snel na de aankoop beseft waarom de artikelen in de aanbieding waren. Ik heb het niet over peanuts, maar over een e-bike, robotstofzuiger en een houten stoel die veel geld hebben gekost.

2024幎8月11日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie aanbieding en snel geleverd.

Afgelopen zondag een e-reader besteld (mooie aanbieding, veruit de goedkoopste aanbieder). Deze was dinsdag al binnen via DHL. Prima op de hoogte gehouden over de status van de bestelling en levering. Wat mij betreft dus alleen maar positief.

2024幎7月2日

Nederlandse gebruiksaanwijzing belangrijk

Recent een koffiecapsule automaat gekocht. Bij aankomst bleek dat er geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing ingesloten was. Naar mijn mening moeten er geen electrische apparaten verkocht kunnen worden zonder zo'n gebruiksaanwijzing. NRC-webwinkel dient daar op toe te zien en bij afwezigheid te vermelden. Getuigd ook nog eens van weinig respect voor onze mooie taal.

2024幎3月27日

Onbetrouwbaar, ondanks betrouwbare naam

Je zou denken bij deze naam aan een solide brok betrouwbaarheid. Vergeet 't maar. 1-2 dagen verzendtijd, aldus de website. Na 3 dagen had ik de bestelling, bedoeld als verjaardagscadeau, nog niet in huis. Eindeloos geapp om te informeren naar de status, beloofd dat ik het morgen (dag3) zou ontvangen. Nee dus. Eerst was het product er niet, en toen het er eindelijk was zijn ze hele dag bezig om het klaar te maken voor verzending. Trouwens m'n 2e negatieve ervaring met deze webshop

2024幎2月28日
5぀星のうち1の評䟡

Refurbished laptop wordt niet gerepareerd

Refurbished laptop aangeschaft. Binnen het jaar defect. Leverancier claimt dat het defect het gevolg is van waterschade. Nu weet ik zeker dat er van alles mogelijk is, behalve dat het apparaat nat is geworden. Reactie van NRC van wc-eend-niveau: Volgens de deskundigen van de leverancier is het waterschade. Mijn advies: hier nooit iets aanschaffen.

2024幎1月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス