レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Godt samarbejde og hele tiden kontakt mellem agenten og atleten. Samtidig kan man godt mærke de har stor erfaring. Kan helt klart anbefale NSSA!

5つ星のうち5の評価

Dejlig nemt og utrolig grundigt arbejde. Du kan være sikker på at den bedste mulighed for dig, bliver fundet. Med et hav af kontakter og et kæmpe network, er det intet problem for NSSA at hjælpe d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er super tilfreds med samarbejdet hos NSSA. Samarbejdet har gjort det muligt får mig, at få øjnene op for collegefodbold i USA og de muligheder der er, samt de har hjulpet mig igennem hele process... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling!! Jeg har gennem processen arbejdet med Kasper, så venlig og klar til at hjælpe på alle tidspunkter. Har følt mig tryg gennem hele processen og han har fået den lange og komplicerede... もっと見る

企業情報

1. 教育コンサルタント
  2. リクルート業者

当該企業による記述

Vi er Nordic Sport Scholarship Association. Vi startede som en gruppe tidligere Student Athletes og har nu siden 2017 skabt muligheder for en masse talentfulde unge igennem Sport Scholarships på College i USA.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk

Mit samarbejde med nssa har været utroligt godt og gjordt den lidt lang proces om at komme til usa på college meget mere overskuelig og nemt. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Gustav, og det er jeg super tilfreds. Gustav er altid er klar til at hjælpe uanset hvad problemet er så alt i alt en klasse og nødvendig hjælp du får hos nssa.

2025年8月25日

Stor anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale NSSA. Jeg har selv haft et rigtig godt samarbejde med Lasse, som har gjort hele processen både nem og tryg. Han er nem at kommunikere med og svarer hurtigt, når man har brug for hjælp til diverse ting i processen, hvilket har givet en følelse af, at man er i gode hænder hele vejen igennem. Så vil du gerne på college i USA, kan jeg stærkt anbefale, at bruge NSSA!

2025年8月25日
5つ星のうち5の評価

Dejlig nemt og utrolig grundigt…

Med et hav af kontakter og et kæmpe network, er det intet problem for NSSA at hjælpe dig med at finde din drømmeskole.
En ellers indviklet proces, bliver skåret ud i pap af din respektive agent, hvilket gør det hele meget mere overskueligt.
Kan varmt anbefale NSSA hvis du er interesseret i et college ophold i USA.

Kæmpe anbefaling

Jeg kan helt klart anbefale et samarbejde med NSSA. I juni 2024 indledte jeg en dialog med NSSA om mine muligheder for at fortsætte min fodbold i USA. Fra første færd har jeg haft Lasse som kontaktperson, og han har ydet en enestående indsats gennem hele forløbet.
Lasse har været en uvurderlig støtte i alle aspekter af processen – lige fra besvarelse af mindre spørgsmål, håndtering af papirarbejde, opfølgende samtaler og til sidst min endelige beslutning om valg af college.
Jeg er lige påbegyndt mit ophold på college den 31. juli 2025, og jeg oplever fortsat både Lasse og NSSA som engagerede og nærværende i min rejse.
Jeg har udelukkende positive erfaringer med NSSA og giver derfor min fulde anbefaling.

2025年8月14日
5つ星のうち5の評価

Jeg har været utrolig glad for at benytte NSSA

Jeg har været utrolig glad for at benytte NSSA, som har spillet en afgørende rolle i at gøre min rejse til USA mulig – både med fodbold, skole og en stor personlig oplevelse. Kasper fra NSSA har været min primære kontaktperson, og han har været en uvurderlig hjælp. Han svarer hurtigt og kompetent på både små og store spørgsmål, og hans støtte stopper ikke, når man først er rejst – også efter ankomsten til USA er der hurtig og effektiv hjælp at hente. Det er langt fra en selvfølge, og derfor kan jeg kun give NSSA mine varmeste anbefalinger.

2025年8月10日
5つ星のうち5の評価

Helt eminent service og virksomhed at…

Helt eminent service og virksomhed at samarbejde med. Nssa får hele processen til at virke nem og gnidningsfri. Du har har altid en personlig kontakt at kunne tage fat i, der gør at du føler at du er i sikre hænder. Et specielt tak til Kasper herfra som har støttet mig igennem processen. Kæmpe anbefaling herfra!

2025年8月5日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med NSSA og især med Kasper Poulsgaard, som har ydet en utrolig indsats gennem hele forløbet. Han har været tilgængelig stort set døgnet rundt og har hjulpet med alt – både de små og store spørgsmål. Kasper har et solidt kendskab til hele processen, hvilket har gjort det trygt og overskueligt at navigere i det ofte komplekse papirarbejde.
Det stod hurtigt klart, at det ikke ville have været muligt at komme igennem alt dette uden NSSA’s hjælp. Deres viden om både geografiske områder og specifikke colleges og junior colleges har været afgørende for at forstå niveau og miljø på de forskellige skoler – og ikke mindst for at kunne træffe den rigtige beslutning om, hvor jeg skulle tage hen.

Jeg havde også kontakt med nogle af NSSA’s konkurrenter, men oplevelsen der føltes langt mindre personlig. Det var derfor et klart valg at gå med NSSA, hvor én fast kontaktperson gennem hele processen gjorde det hele meget mere overskueligt og trygt. Hele forløbet har føltes personligt, og min college sport agent har mere mindet om en god ven end blot en agent.

Alt i alt har det været en virkelig positiv og tryg oplevelse, og jeg kan varmt anbefale NSSA til andre, der overvejer samme rejse

2025年8月4日

Kan klart anbefales

Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med NSSA. De er super dygtige og har formået at gøre vejen til college enkel og nem at gå til, gennem deres gode hjemmeside og personlig rådgivning.
Kan klart anbefales.

2025年8月4日
5つ星のうち5の評価

Jeg vil klart anbefale at bruge NSSA

Jeg vil klart anbefale at bruge NSSA til ens rejse. Personligt har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lasse, som gennem hele forløbet har været super fantastisk at samarbejde med. Altid nem at komme i kontakt med, samtidig med at han altid har et svar på dit spørgsmål

2025年8月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde…

Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med NSSA i forbindelse med min rejse mod college i USA. De har været en solid hjælp og jeg har hele vejen igennem følt mig godt vejledt. Personligt har jeg haft et rigtig godt samarbejde med Lasse som har været super professionel, hjælpsom og god til at følge op på det hele.
Jeg kan klart anbefale NSSA og Lasse til andre, der overvejer college i USA.

Hjælp til college

Det kan klart anbefales, hvis man har lysten til at kommer på college at arbejde med NSSA, nu har jeg selv arbejdet med Kasper og han har være meget behjælpelig, derudover er det mega godt at man døgnet rundt kan skrive til dem man ofte får et hurtigt svar fra dem.

NSSA - Kasper Poulsgaard

Jeg blev kontaktet af NSSA for næsten 2 år siden, omkring en mulighed for at komme til USA og spille fodbold. Det lød mega spændene, men på givende tidspunkt var det ikke aktuelt. Men for 3 uger siden blev det lige pludselig en mulighed, så jeg skrev tilbage til Kasper Poulsgaard om hvorvidt det var muligt at komme afsted allerede denne sommer.

Kasper spildte ingen tid, og satte et møde op allerede dagen efter, ingen tvivl om han havde fuldstændig styr på hele processen og allerede efter 15 minutters møde med ham var jeg solgt, Kasper er super imødekommende og rigtigt dygtigt til at sørger for du bliver hørt og alle dine bekymringer bliver taget seriøst og eventuelt løst.

Kasper har stået ved mig hele vejen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om jeg ikke havde kommet til USA uden Kaspers hjælp. Har aldrig oplevet en person svare så hurtigt på mine beskeder, og være klar til at hjælpe mig døgnet rundt, er ærligt lidt i tvivl om han overhovedet sover.

Kasper og NSSA har været en fornøjelse at arbejde med, de har mødt mig i øjenhøjde og holdt mig i hånden alle skridt hele vejen. Alle bekymringer jeg har haft har Kasper fået løst på nærmest ingen tid, og Kasper samt hele NSSA teamet har mine varmeste anbefalninger, de arbejder både professionelt, men også personligt.

Vh Frederik Skov Paulsen

2025年7月1日
5つ星のうち5の評価

Jeg har haft et fantastisk samarbejde…

Jeg har haft et fantastisk samarbejde med Lasse. Han var altid klar til at svare på mine spørgsmål, uanset hvor store eller små de var, og han svarede altid hurtigt. College-processen ville have været en umulig opgave uden NSSA's hjælp. Jeg er meget taknemmelig for den gode vejledning og støtte, jeg har fået undervejs. Jeg vil varmt anbefale NSSA.

2025年7月29日

Kæmpe tak til NSSA

NSSA har virkelig hjulpet mig meget, og jeg er så taknemmelig. Hele processen var enkel og overskuelig, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. De guidede mig trin for trin og sørgede for, at jeg altid vidste, hvad næste skridt var.

Et særligt tak til Kasper for at tage kontakt, det satte virkelig gang i noget godt;)

2025年7月28日

Hjælp til alt

Jeg har personligt arbejdet med Kasper, det har været en kæmpe hjælp. Alle spørgsmål store som små blev besvaret (og lynhurtigt). Uden NSSA havde college processen været umulig. Tak for en rigtig god guide og hjælp hele vejen. NSSA kan varmt anbefales.

2025年7月28日

Trustpilot エクスペリエンス