レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Godt samarbejde og hele tiden kontakt mellem agenten og atleten. Samtidig kan man godt mærke de har stor erfaring. Kan helt klart anbefale NSSA!

5つ星のうち5の評価

Dejlig nemt og utrolig grundigt arbejde. Du kan være sikker på at den bedste mulighed for dig, bliver fundet. Med et hav af kontakter og et kæmpe network, er det intet problem for NSSA at hjælpe d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg er super tilfreds med samarbejdet hos NSSA. Samarbejdet har gjort det muligt får mig, at få øjnene op for collegefodbold i USA og de muligheder der er, samt de har hjulpet mig igennem hele process... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling!! Jeg har gennem processen arbejdet med Kasper, så venlig og klar til at hjælpe på alle tidspunkter. Har følt mig tryg gennem hele processen og han har fået den lange og komplicerede... もっと見る

企業情報

1. 教育コンサルタント
  2. リクルート業者

当該企業による記述

Vi er Nordic Sport Scholarship Association. Vi startede som en gruppe tidligere Student Athletes og har nu siden 2017 skabt muligheder for en masse talentfulde unge igennem Sport Scholarships på College i USA.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk oplevelse med NSSA

I lang tid gik jeg med tanker om at spille fodbold på college i USA, og der findes ikke en bedre løsning end NSSA. Efter at have deltaget i deres tryout, havde jeg flere gode dialoger med bl.a. Gustav, som har en kæmpe viden om collegefodbold og om hele collegeuniverset. Jeg valgte derfor samarbejdet med NSSA, som gennem hele ansøgningsprocessen har været fantastisk. Der er altid hjælp at hente, og deres collegeguide er virkelig god. Det har gjort hele processen fantastisk, så jeg kan kun anbefale NSSA!

2024年8月12日
5つ星のうち5の評価

Rejsen mod College var lang og forvirrende og jeg havde selv prøvet at håndtere det. Da jeg fandt ud af hvor svært det var, kontaktede jeg Gustav til en uforpligtende samtale.

NSSA har været en utrolig støtte i min rejse mod College fodbold.
De var altid tilgængelige med deres hjælp. Deres struktur og villighed til at besvare mine spørgsmål gjorde hele processen meget lettere. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der går og drømmer om at tage rejsen mod College fodbold.

2024年8月11日

Over alt forventning!!

Har kun positive ord for at beskrive NSSA!
At tage beslutning at skifte til USA for at gå på College er en rigtig svær og stor beslutning, derfor er det vigtog at man vælger en College der er et godt match til den man er som spiller og person. Ud Fra mine erfaringer har NSSA vejledt mig over alt forventninger til at finde den perfekte College der manglede mine kvaliteter som fodboldspiller med også en skole der passede godt til mine akademiske færdigheder. Derudover er proccessen at gøre sig berettiget at skifte til USA kompliceret. Derfor har NSSA lavet en collegeguide for at simplificerer det hele. derudover er de med dig hele vejen så man ikke føler man er på egen hånd.

2024年8月10日

Stor ros herfra

Jeg har kun ros at give til NSSA. En flok hyggelige og dygtige mennesker, som tydeligt brænder for jobbet og er ivrige for at hjælpe.

Processen for at blive optaget på et college-hold er lang og indviklet, og i begyndelsen var jeg meget i tvivl om, hvorvidt det var noget for mig. En uforpligtende samtale med Alexander fra NSSA senere, så var tvivlen væk.

Igennem hele processen, fra skolevalg til visum-ansøgning og indsamling af diverse dokumenter, har NSSA og deres collegeguide været til stor hjælp.

Nu glæder jeg mig til for alvor at komme i gang på mit college om små 4 uger!

2024年8月10日

Klar anbefaling af nssa!

Klar anbefaling af nssa!
Hvis du har et ønske om at blive student athlete i USA så kan nssa klart anbefales.
De vejleder dig igennem hele processen og gør det meget mere overskueligt for dig.
Lasse som har været min agent/kontaktperson har altid været god til at svare på mine spørgsmål. Det er super fedt at blive vejledt af nogle som selv har været i dit sted da de kender til hele processen og ved hvordan alt fungere.
Klar anbefaling herfra!

2024年8月9日

Muligheden for noget større

Hvis drømmen er at udvikle sig fodboldmæssigt og stadig få en uddannelse er USA helt klart noget for en selv. NSSA har været fantastiske til at skabe muligheder for mig, samt været nemme at kontakte, hvis problemer skete. Kan højt anbefales!

2024年8月3日
5つ星のうち5の評価

NSSA kan klart anbefales!

NSSA kan klart anbefales!! Hele teamet har igennem min rekrutteringsproces været virkelige hjælpsomme. Lasse som jeg selv har arbejdet mest med, har været god til at tjekke op på mig og været klar til at hjælpe hvis jeg havde spørgsmål eller problemer. En anden ting jeg også sætter pris på er at de allesammen er gode mennesker som er rare at snakke med, os uden om alt med fodbolden, så kan varmt anbefales herfra!

2024年8月8日
5つ星のうち4の評価

NSSA er firmaet for dig

NSSA er firmaet for dig, der gerne ville have hjælp til at finde et college i USA, hvor du kan blive ved med at dyrke din sport og studere. Alexander og resten af holdet fra NSSA hjælper dig gennem processen fra start til man er på college i USA. Processen er indviklet, så derfor har jeg været glad for altid at kunne spørge dem om hjælp. Og hjælpen bliver ved selvom man er landet på college. Det vil sige at de stadigvæk hjælper dig, med spørgsmål omkring fx skole, planlægning og skoleskift. Jeg er glad for at jeg brugte NSSA og er kommet godt afsted på College i USA.

2023年10月4日

Great Service

I'm really happy with the outcome and I would not have made it to the US without them.

The guys on the team are really good at responding at all times, and they have the experience to know what's best for you.

Can recommend!

2023年5月30日
5つ星のうち5の評価

Kan helt klart anbefales!!!

Kan helt klart anbefales!!!
Hvis man på noget tidspunkt har overvejet at dyrke College sport i USA, så ville jeg helt klart kontakte dette firma. Processen fra start til man er sendt afsted til USA er god og man får god vejledning så man ikke er i tvivl om noget. De er gode til at finde colleges der passer til hvad du søger. Der var god kommunikation og hvis jeg havde spørgsmål var de altid parat til at svare og hjælpe. Jeg er rigtig glad for at jeg brugte NSSA og er blevet sendt godt afsted til College i USA!

2023年9月21日

Kan varmt anbefale NSSA

Kan varmt anbefale NSSA, hvis man går med drømmen om at tage på college i USA. Gustav og teamet har været vanvittig gode til at hjælpe mig afsted til USA. Efter et års skadespause fra fodbold fandt de stadig en god skole til mig. Der er en helt vild god service og står altid klar med svar på alle de spørgsmål man nu lige har. Har kun positive ting at sige om NSSA

2023年9月20日

5/5!

5/5 from me. I’m so happy that I ended up choosing help from Mads and the guys from the team, without them my trip to college would never had happened. You can ask them anything and they always have an answer. They work professionally and also responds quickly. I highly recommend NSSA!

2023年9月9日
5つ星のうち5の評価

NSSA gør drøm til virkelighed

Jeg kan ikke komme i tanke om nogen virksomhed jeg har været i kontakt med nogensinde, som har ydet så kompetent og gennemført service som NSSA har. Gustav har hele vejen igennem forløbet vejledt og assisteret mig. Han har svaret på mine 1000 spørgsmål 24/7 og han har frem for alt gjort det muligt for mig at få opfyldt min drøm om at komme til USA og spille college foldbold. Gustav har fulgt og hjulpet mig hele vejen før og under processen. Jeg er overbevist om, at han også er for mig nu her, efter jeg er taget afsted. Det giver en kæmpe tryghed!

2023年9月6日

Trustpilot エクスペリエンス