åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Seloa Þnsker vi at skabe smykker, som ikke kun er smukke, men ogsÃ¥ praktiske og holdbare i hverdagen. Vores mÃ¥l er at tilbyde tidlÞse designs, som du har lyst til at bÊre igen og igen â uanset sÊson, anledning eller trend. Mange oplever, at smykker hurtigt mister farve eller bliver slidte ved daglig brug. Derfor har vi valgt materialer, der kan holde til mere. De fleste af vores smykker er fremstillet i rustfrit stÃ¥l og belagt med 18 karat guld. Derudover er de forstÊrket med en slidstÊrk PVD-belÊgning, som gÞr smykkerne mere modstandsdygtige over for ridser og daglig brug. Flere af vores smykker er ogsÃ¥ vandfaste, sÃ¥ de kan tÃ¥le bÃ¥de vand, sved og parfume â noget mange af vores kunder sÊtter stor pris pÃ¥ i en travl hverdag. Vi designer og udvÊlger smykker med fokus pÃ¥ alsidighed. Det betyder, at de bÃ¥de kan bÊres alene for et enkelt og elegant look eller kombineres med andre smykker for et mere personligt udtryk. I vores kollektion finder du bÃ¥de klassiske og minimalistiske designs samt mere moderne og chunky styles, sÃ¥ der er noget til enhver smag. For os er det ogsÃ¥ vigtigt, at det fÞles trygt og nemt at handle hos Seloa. Vi tilbyder hurtig levering og nem retur. Samtidig arbejder vi lÞbende pÃ¥ at give vores kunder den bedst mulige oplevelse â bÃ¥de fÞr, under og efter deres kÞb. Hvis du allerede har handlet hos os, betyder din anmeldelse meget for os.
Danmarksgade 44, 7000, Fredericia , ãã³ããŒã¯
- info@seloa.dk
- seloa.dk
SÃ¥ fine smykker!
SÃ¥ fine smykker!
Samtidig super god service, hurtig levering og kvalitetsprodukter.
Jeg har dem på dÞgnet rundt, og de kan tåle det hele!
Super tilfreds
Har kÞbt nogle små hjertehoops, de er super fine. Der var hurtig levering og en rigtig god pris.
Hurtig levering, rigtig fint produkt

Jeg er virkelig imponeretâŠ
Jeg er virkelig imponeret over smykkerne fra Majewellery! Kvaliteten er hÞj, designet er elegant, og leveringen var hurtig. Smykkerne ser endnu bedre ud i virkeligheden end pÃ¥ billederne. Jeg handler helt klart her igen â kan varmt anbefales!

Seloa ããã®åç
Smykkerne lever fuldt op til mineâŠ
Smykkerne lever fuldt op til mine forventninger - de er flotte og i god kvalitet. Nem bestilling og pÊn indpakning.

Seloa ããã®åç
Flotte smykker til gode priser
Jeg har lÊnge gået og ledt efter et smykkebrandt der sÊlger enkelte og stilede smykker til en god pris. Det har jeg endelig fundet her hos MA Jewllery. Vandfaste smykker til en fantastisk pris. Det er helt fantastisk!