Var der i gÃ¥r - 4 personer - bestilte 3 forskellige retter. Pasta med frutti di mare var virkelig god, men kÞdretterne var under al kritik: Saltimbocca a la Romana var ikke i nÊrheden af, hvad den sku... ãã£ãšèŠã
BEDSTE sted at finde! Maden er utrolig, den lÊkreste pastaret med skaldyr i hele Danmarkð Altid lÊkker mad, og noget for alle. Simpelthen ogsÃ¥ den skÞnneste betjening! Tak til den skÞnne kvi... ãã£ãšèŠã
Fik forkert ret trods korrekt bestilling med bÃ¥de nummer og benÊvnelse. Tjenerne forlangte vi betalte bÃ¥de for den forkerte og den rigtige ret. Lang diskussion med to tjenere og deres chef. Endelig a... ãã£ãšèŠã
Vi var et selskab pÃ¥ 11 personer, glade ved ankomst. Alle var tilfredse med maden. Tjeneren forstod dog ikke at stoppe fjolleriet - som desvÊrre udviklede sig til lettere irritation. Ved betalin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Nuova Carlsro laver de bedste pizzaer
Kan varmt anbefale Nuova italias pizzaer, de smager skÞnt og det er vores ynglings sted og personalet er altid sÞde og imÞdekommende
Bliv vÊk.
Priserne fejler ikke noget, men det gÞr til gengÊld kvaliteten af maden. Hold da op en ringe middag fik fik og betjeningen var dårlig.
Det var fÞrste, eneste og sidste besÞg på denne restaurant.
Man kan ikke stole på Trattoria Nuova Italia
Restaurant Trattoria Nuova Italia i RÞdovre.
Jeg havde onsdag d. 8. december 2021 en rigtig Êrgerlig oplevelse med restaurant Trattoria Nuova Italia i RÞdovre...
Tirsdag d. 7. december bestilte jeg bord hos jer til onsdag d. 8. dec. kl. 17. Jeg havde modtaget en bekrÊftelse på min bestilling samt en fin reminder ila. tirsdagen.
Da hele familien ankom ankom godt sultne til restauranten var der lukket og slukket...!?? Til stor skuffelse for os alle, specielt vores sultne bÞrn der havde glÊdet sig til at spise i restauranten. Det var en noget skuffende oplevelse og faktisk synes jeg ikke det kan vÊre rigtigt... Det er virkelig dårlig stil...
Jeg havde som skrevet både modtaget en bekrÊftelse på vores reservation samt endnu en bekrÊftende SMS på selve dagen.
Hvordan kan det vÊre at man bare lukker restauranten uden hensyntagen til de indgåede aftaler? Det mindste man kunne have gjort var at ringe til os og oplyse at man alligevel ikke kunne tage imod os som ellers tydeligt aftalt.
Jeg har efterfÞlgende adskillige gange forsÞgt at få fat i Trattoria Nuova Italia ifm. vores dårlige oplevelse. Men det er tilsyneladende ikke en korrespondance Trattoria Nuova Italia er interesseret i...!??
Jeg kan på ingen måde anbefale Trattoria Nuova Italia (hvilket de resterende oplevelser i dette forum vel tydeligvis er enige i) specielt set i lyset i at man ikke kan stole på jer.
0,75l vand til 39kr. kommer normalt gratis med vin og kaffe.
0,75l. vand koster 39kr. ð«, sÃ¥ meget har jeg ikke engang betalt pÃ¥ Gourmetrestauranter. Tjeneren siger, det er tappet fra en speciel hane ð. Bestiller cappucino + vand, 2 x 1/2 fl. vin ingen vand. Vinen kommer i helt neutrale flasker, det ringeste papvin til 139kr. pr. 1/2l. Bondefangeri af hÞjeste klasse.
Dette omhandler restauranten pÃ¥ FortvejâŠ
Dette omhandler restauranten på Fortvej i RÞdovre
De nye ejere lever desvÊrre ikke op til sine forgÊngere
Vi fik mad ud af huset, i lasagnen fandt vi plastik stykker. I Þvrigt koster den 99 kr og portionen var så lille at min datter ikke engang blev mÊt, hendes kommentar til maden: jeg vil hellere have fryse lasagne...
I min ret bad jeg om at få rejer i, det kostede 20 kr ekstra jeg fik 4 små rejer i min pasta.
Vi kommer ikke igen!
Dårlig oplevelse på italiensk restaurant
Jeg har idag bestilt via nettet en pizza og en gang pasta. Vel afhentet og ved hjemkomsten opdager jeg, at det er en forkert pizza, jeg har fået. Det kan selvfÞlgelig ske ved en fejltagelse.
EfterfÞlgende ringer jeg til restauranten og klager.
Her bliver jeg arrogant afvist med begrundelsen, at jeg er gået ind på en forkert hjemmeside.
Det er det vÊrste vrÞvl og udenomssnak - det er useriÞst og uprofessionelt at behandle en klage uden at tage stilling til problemet.
Jeg fraråder alle at besÞge denne restaurant.
Den bedste pizza i RÞdovre
Fredag d. 19 juli skulle vi finde et sted at spise og det skulle vÊre take away. Valget faldt på Pizzariaet i Carlsro, RÞdovre.
Her bestilte vi en Hawarii pizza. Aldrig har vi fÞr fået en så god pizza
ÃV!!!
Vi var et selskab på 11 personer, glade ved ankomst.
Ved betalingen fik hver og én i selskabet en skideballe over, at vi ikke betalte samlet. Vi fik at vide, at vi skulle have meddelt at vi skulle betale hver for sig. Ãn blev uretmÊssigt beskyldt for ikke at have betalt sin Þl.
Det er ikke fÞrste gang man besÞger en restaurant, og det er aldrig et problem andre steder at splitte regningen op.
Så den gode stemning blev erstattet med vrede og irritation på vej ud af dÞren.
Anmeldelsen er om restauranten på Fortvej i RÞdovre.
Dejlig oplevelse pÃ¥ Nuova Italia 3 iâŠ
Dejlig oplevelse på Nuova Italia 3 i Skovlunde. Maden er rigtig god, og der er rigelig af den. Betjeningen er hÞflig og hele tiden opmÊrksom. Bestemt et besÞg vÊrd.
Recommend!
The most cozy and fancy place I have ever had the pleasure to visit. The food was amazing and the service was great. We felt fantastic. Definitely coming back soon.