Ik gebruik NutrID al jaren . Voor mij werkt dit perfect . De hoeveelheid koolhydraten zelf per training kunnen bepalen/ mixen . Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
NUTRI-ID heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding, tijdens én na trainingen en wedstrijden. Eric denkt actief mee in de opbouw en geeft waardevolle adviezen die echt aansluiten bij mijn persoonlij... ãã£ãšèŠã
Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel... ãã£ãšèŠã
De producten (benzine, kerosine, rec night en train) gebruik ik al enkele jaren, ik kan er een hele triathlon op volbrengen, enkel water nodig van de organisatie. Top spul. Daarnaast binnen een dag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
NutrID | Personalised Sport Nutrition ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
é£çµ¡å
Zijperweg 24, 1742NE, Schagen, ãªã©ã³ã
- info@nutrid.com
- nutrid.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tailor made is the way to go!
Een openbaring om te ervaren hoe tailormade sports nutrition kan bijdragen aan mijn prestaties. Iâm hooked!
Er is geen betere !
Kerosine
Snel en compleet verzonden.
Via een ultraloper achter dit product gekomen.
Eerder reeds naar grote tevredenheid gebruikt als brandstof voor een marathon solo. Nu wederom besteld in een andere smaak met iets meer cafeïne. Ik ga het nu gebruiken voor (training naar) een ultratrail in de bergen.
Uiterst tevreden.
Top product
Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel handig.
Nutrid is dan ook ontwikkeld door een hele goede en ervaren triatleet die hiermee het perfecte product heeft gemaakt. Echt top!
Jan-Willem Frederiks
Top service
Had diesel besteld maar mijnbeviel de textuur niet goed. Kreeg een aanbieding voor kerosine gratis. Top service
goed spul
Ik gebruik de kerosine al een paar jaar voor oa trailrunning (20-30km) en wielrennen (100km+) en heb niet anders bij me dan deze sportdrank........perfect. Na de aktiviteit de recovershake. Nooit spierpijn. Perfect spul dus.
Topproduct en service
Geweldige producten en super service
Geweldige producten en super service! Onze hele traithlon club is fan :)
Blij met NutrID!
Blij met NutrID!
Het is erg fijn een sportdrank en recovery te kunnen samenstellen naar eigen wens. Vooral de optie zonder fructose! Ik fiets perfect op Benzine en met de lekkere -maar vooral niet overheersende- smaken is er ruim keuze. Top initiatief om de poeders in papieren zakken te verzenden, plastic is er al genoeg op de wereld.
Fijne producten en na een kleineâŠ
Fijne producten en na een kleine verstuur fout werd alles snel alsnog opnieuw verzonden.
Geen tel nr voor support maar binnen 20min reactie op mail dus prima!
Top Service!
Zeer goed product
Zeer goed product. Geen problemen met de maag bij lange duurlopen. Goede nachtrust met de recup night. Mieke
Tevreden klant
Ik ben sinds kort gebruiker van Nutrid. Voor mij werkt t erg goed bij het fietsen en hardlopen. Bezorging is altijd accuraat. Top!
Top producten en een snelle levering
Top producten en een snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de REC train en de Benzine. Zeker aan te raden.
Oog voor de persoonlijke wensen van deâŠ
Oog voor de persoonlijke wensen van de klant en breed assortiment producten!
Producten zijn top
Producten zijn top! De leveringen zijn snel! De service en aftersale zijn goed! Je krijgt persoonlijk advies en antwoord op de vragen.
Dankbaar voor deze mooie producten.
Gepersonaliseerde topvoeding
Duidelijke site. Je kan zelfs persoonlijk advies krijgen. Goede kwaliteit van voeding. En voeding is vaak op diverse punten op eigen wensen in te vullen qua samenstelling. Ik heb een hele triathlon op Kerosine gedaan. Vreemd als je het zo opschrijft.... Uiteraard wel vooraf met trainingen en kleinere afstanden geprobeerd en geoefend. Uiteraard ben je aan het einde van de wedstrijd deze voeding wel zat, maar dat is met alles. Ik ben er zeer tevreden over en wil met langere trainingen en wedstrijden niets anders meer. Misschien niet het goedkoopst, maar wel het beste.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ