Ik gebruik NutrID al jaren . Voor mij werkt dit perfect . De hoeveelheid koolhydraten zelf per training kunnen bepalen/ mixen . Geen ( plastic) afval tijdens het fietsen.
レビュアーのコメントを見てみましょう
NUTRI-ID heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding, tijdens én na trainingen en wedstrijden. Eric denkt actief mee in de opbouw en geeft waardevolle adviezen die echt aansluiten bij mijn persoonlij... もっと見る
Drie hele triathlons gedaan op kerosine. Echt perfect spul. Geen maagklachten gehad. Super simpel te gebruiken en vergeleken met gels ook veel goedkoper. Ook het laten toevoegen van cafeïne is heel... もっと見る
De producten (benzine, kerosine, rec night en train) gebruik ik al enkele jaren, ik kan er een hele triathlon op volbrengen, enkel water nodig van de organisatie. Top spul. Daarnaast binnen een dag... もっと見る
企業情報
NutrID | Personalised Sport Nutrition について
当該企業による記述
連絡先
Zijperweg 24, 1742NE, Schagen, オランダ
- info@nutrid.com
- nutrid.com
Top service en een advies op maat.
Geen logistieke uitdaging tijdens Ironman
De bestelling was snel binnen en tijdens trainingen en tijdens Ironman Hamburg heb ik gebruik gemaakt van Kerosine tijdens het fietsen. Dat ging helemaal perfect en geen gesleep met gelletjes en repen maakte het voedingsplan tijdens de triathlon overzichtelijk en logistiek geen uitdaging.
Top product en lekker :)
Top product en lekker :)
Altijd snelle service en goede kwaliteit producten.
Goede service en zeer hoogwaardige sportvoeding
Goede service, snelle levering en gewoon ontzettend goede en kwalitatief hoogwaardige sportvoeding. Een aanrader dus!
Goed geïnformeerd over welke voeding ik…
Goed geïnformeerd over welke voeding ik het best kon gebruiken, daarna een snelle levering
Top product en snelle levering
De producten van NutrID zijn een…
De producten van NutrID zijn een openbaring voor mijn sport beleving .
Ervaring van Martin
Snelle levering van Benzine, milieu bewuste keuzes mogelijk. De Benzine zonder smaak drinkt gemakkelijk weg, geeft geen problemen met de maag en heeft geen na smaak.
Sneller levering, goed product
Sneller levering. Fijn product en makkelijk in te nemen! Kerosine op de halve marathon. Op naar de hele marathon! Bedankt
Veel verschillende types sportvoeding…
Veel verschillende types sportvoeding met opties (b.v. meer elektrolyten voor bij warm weer) en snelle levering. En het werkt voor training (b.v. benzine) tot aan hele triathlon (kerosine)
De hele van Almere
Gisteren de hele in Almere gedaan alleen op Nutrid. Fantastisch spul, geen dip gehad gedurende de hele wedstrijd en dat is een geweldig gevoel.
Blijven gaan…
Vorige week 1e keer gebruikt bij een intensieve MTB rit met behoorlijk wat hm. Voelde prima, smaakt goed en had het gevoel na 3 uur nog steeds power te kunnen leveren. Helemaal top!!
Fijn spul om mee te trainen scheelt…
Fijn spul om mee te trainen scheelt veel getob met gelletjes en repen.
Topproduct
Bestelling is netjes en op tijd afgeleverd. Producten voldoen altijd aan de verwachting.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。