レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kun oplevet af fÃ¥ kÞd og godbidder til min hund af god kvalitet. Min hund tÃ¥ler ikke hÞj fedtprocent og blandingsprodukter, sÃ¥ jeg er rigtig glad for muligheden for at kÞbe rent muskelkÞd m... もっず芋る

Jeg er meget tilfreds. Jeg har to Êldre franske bulldogs pÃ¥ 11 og 12 Ã¥r, som har allergi. Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekÞd. Jeg koger det med grÞntsager og ris, og siden da er probl... もっず芋る

Levering gik hurtigt og varerne var fint pakket. Jeg kÞbte en prÞvepakke i hÃ¥b om at finde en variant min forkÊlede og krÊsne cocker kan lide. Vi har prÞvet et par varianter som desvÊrre ikke er falde... もっず芋る

䌁業情報

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Alt i alt en god oplevelse

Jeg har kun oplevet af få kÞd og godbidder til min hund af god kvalitet. Min hund tåler ikke hÞj fedtprocent og blandingsprodukter, så jeg er rigtig glad for muligheden for at kÞbe rent muskelkÞd med lav fedtprocent. Også fantastisk at man kan få ren lever fra forskellige dyr.
Karina er altid sÞd at tale med, og jeg holder af muligheden for at passe på vores miljÞ, ved at sende flamingokasserne retur.
Der er hurtig levering og kÞdet kommer fint frem.
Alt i alt en rigtig god oplevelse 😀👍

2026幎9月3日
自発的なレビュヌ

Appetitligt hundemad af gode råvarer

Meget hurtig levering. Selvom denne Barf er lidt dyrere end det vi er vant til at kÞbe, er det bare rene rÃ¥varer, som min hund elsker (i hvert fald det meste😬) men hun er ogsÃ¥ lidt speciel mht mad. Det ser ogsÃ¥ appetitligt ud. SÃ¥ kÞber helt sikker hos Nutriment igen 👍

2026幎8月25日

Fin service

Levering gik hurtigt og varerne var fint pakket. Jeg kÞbte en prÞvepakke i håb om at finde en variant min forkÊlede og krÊsne cocker kan lide. Vi har prÞvet et par varianter som desvÊrre ikke er faldet i smag, men vi fortsÊtter:-)

2026幎8月24日

Top service

Veldig god service og veidledning ved besÞk i butikken. Verdt ett besÞk. Også sender bestillingen veldig fort ved online kjÞp. Kan bare anbefale

2026幎7月29日
自発的なレビュヌ

LÊkre produkter og godt udvalg

LÊkre produkter og godt udvalg. Og min hund elsker maden. Super smart at kunne kÞbe stÞrre mÊngder og på den måde få en bedre pris.

Leveringsprocessen var også helt perfekt og gennemsigtig!!!

Jeg ville dog Þnske at man ikke behÞver at kÞbe en frostkasse pr. Levering. Der er både en ekstraudgift på 60kr ved leveringen af frossen mad, men også miljÞmÊssigt giver det ikke meget mening.

2026幎7月21日

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Jeg har to Êldre franske bulldogs på 11 og 12 år, som har allergi.
Hos Nutriment fandt jeg 100 % rent BARF-gedekÞd. Jeg koger det med grÞntsager og ris, og siden da er problemerne med opkast og fordÞjelsen forsvundet.
Pakkerne kommer altid godt indpakket, frosne og leveres til den aftalte tid. Det hele fungerer uden problemer.
Jeg kan varmt anbefale Nutriment.
Katrine

2026幎7月24日

Halvt optÞet kÞd modtaget

Super god service og produktet er jeg faktisk glad for. Det blev afsendt hurtigt og kom dagen efter så leverancen var også god. Men mystisk var det at mit frosne kÞd var tÞet godt op alligevel. Der lå 3 stk kÞleelementer som alle stadig var frosne, men kÞdet var halvt optÞet.
Nu bliver det tilberedt da jeg ikke tÞr give det råt, så det er lidt Êrgerligt - og jeg er usikker på om jeg tÞr bestille igen med post.

2026幎6月9日

Det var ikke en succes

Det var ikke en succes, desvÊrre.

2026幎5月20日
Nutriment ロゎ

Nutriment からの回答

KÊre Jessie,

mange tak for din anmeldelse,

vi er rigtig kede af at hÞre at din ordre ikke var en succes. Vi vil altid gerne at I kontakter os hvis produkterne I modtager ikke er i orden eller der er noget i vejen med Jeres ordre/pakke.

Hvis du har lyst er du meget velkommen til at kontakte os, hvis der er det mindste vi kan vÊre behjÊlpelige med.

Ønsker Jer en god dag

KÊrlig hilsen