Efter nÃ¥gra mÃ¥naders anvÀndning vÃ¥gar jag nog sÀga att Prodiga pÃ¥ ett bra sÀtt ersatt tvÃ¥ tidigare piller, kanske pÃ¥ ett bÀttre sÀtt men jag vill inte sÀga för mycket â dÃ¥ det Àr sÃ¥ mycket som spe... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har Àtit prodiga en tid nÀr jag började vÀgde jag 88-90 kg , vilken gick ner till 79-80 kg dÀr jag borde ligga enligt BMI men efter ett tag tappade jag 3-4 kg pÃ¥ c:a 2 veckor och viktminskning for... ãã£ãšèŠã
Försök sÀga upp abonnemanget! VÀrdelöst, de vill bara blÃ¥sa dig pÃ¥ Ànnu ett paket. NÀr det uppdagas att De har gjort fel, sÃ¥ ska ÀndÃ¥ du stÃ¥ för frakten tillbaka. Tro inte att bara för att du fÃ¥r e... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÃP INGENTING FRÃ N DETTA BOLG
KÃP INGENTING FRÃ
N DETTA BOLG, DE ÃR BLUFFâŠDe vill ha massa pÃ¥minnelse avgifter och inkasso faktura och bindningsavtal tider för folk som de vill bluffa folk med.
De skickade inte fakturan och helt plötsligt skickar de en påminnelse avgift och dÀrmed sÀger de att detta redan skickades till inkasso också. NÀr jag stÀller frågan att hur de kan skicka innan den sista tiden som står på min påminnelse faktura! De svarade inte på det. De har inte ens skickat fakturan första gg utan de skickade direkt påminnelse avgift och den ska gÀlla fram till 20/4-2026 men de påstår att de har också skickat det till inkasso, vilket enligt juridiskt sÀtt har de inte rÀtt innan den 20/4-2026
Detta företag de sÀljer inga bra grejer jag såg ingen skillnad och personalen okunniga de vet inte hur svenska lagar fungerar.
De binder folk med abonnemang och problem. De svarar inte pÃ¥ min frÃ¥ga och pÃ¥ min pÃ¥minnelse avgift och varför jag ska betala det medan de inte skickat original fakturan. KÃP INGENTING FRÃ
N DE.
Toppenprodukt
Har IBS mage och reagerar på nÀstan allt jag Àter genom att bli gasig och uppsvullen. Prodiga Àr den enda produkt som har hjÀlpt mig med en lugn mage och jag har provat massor genom åren. Jag Àr jÀttenöjd!
Nutrinor har gjort mig gott
Nutrinor har hjÀlpt mig att gå ner i vikt (tillsammans med andra åtgÀrder) och speciellt med att minska bukfettet. Magen och matsmÀltningen Àr dagligen i god form.
Bra kommunikation o stabil leverans
Lugnare mage.
Min mage kÀnns lite mindre "orolig" sedan jag började Àta prodiga men i övrigt har jag inte mÀrkt någon större skillnad, inget mindre midjemått eller andra önskade effekter ;)
Iâve been using Prodiga and PredigaâŠ
Iâve been using Prodiga and Prediga from Nutrinor for a while now, and Iâm really impressed. Prodiga has made a big difference for my digestion â my stomach feels calmer, Iâm less bloated, and I generally feel more balanced. Itâs one of the few supplements Iâve tried where I noticed a real improvement.
Prediga has also been a great addition, especially for supporting my gut health long-term. I like that both products feel gentle on the system but still effective.
On top of that, Nutrinorâs customer service has been excellent â itâs easy to manage deliveries, and the team is always helpful if I have a question.
Overall, I highly recommend these products to anyone looking for natural, high-quality support for their gut health.
Ãtit denna produkt mer Àn 1 Ã¥r nu Ã¥ denâŠ
Ãtit denna produkt mer Àn 1 Ã¥r nu Ã¥ den gör magen lugn. KÀnner mig inte uppblÃ¥st.
Stomach in balance
I am very satisfied with the product PRODIGA that has helped my stomach be in much more balance. I suffer no more from continuous gases and so my self confidence is better.
KÀnns som magen inte Àr lika uppsvÀlldâŠ
KÀnns som magen inte Àr lika uppsvÀlld som tidigare. Något dyr i inköp.
En mycket bra probiotika
En mycket bra probiotika som verkligen hjÀlper. Efter daglig anvÀndning har min mage blivit betydligt mer balanserad och besvÀren med gaser har försvunnit.
Ãntligen Àr min mage bra
Ãntligen har min mage blivit bra. Har provat en massa olika preparat tidigare utan resultat. Tar en tablett varje morgon med ett glas vatten. Kommer nya tabletter med posten nÀr de börjar ta slut. Smidigt och bekvÀmt. Ãr mycket nöjd och tacksam att jag hittade dessa tabletter.
Jag mÀrker absolut skillnad med att taâŠ
Jag mÀrker absolut skillnad med att ta prodiga. Jag har blivit mycket bÀttre i magen, men inget Àr 100 procentigt.
Köp inte!
Köpte ett testpaket och blev sedan helt plötsligt med ett abonnemang. Sa upp det via mejl men fick Àndå ett paket för 699:- skickat till mig, efter uppsÀgningsdatum. Efter många mejl o telefonsamtal hÀvde jag till slut köpet. Köp inte!!!!
Tycker magen blivit lite bÀttre sedanâŠ
Tycker magen blivit lite bÀttre sedan jag började anvÀnda Prodiga
Hade bestÀllt ett provpaket
Hade bestÀllt ett provpaket, då blir det tydligen helt plötsligt ett abonnemang.
Ville skicka tillbaka men det fick jag inte. Otrevligt bemötande i telefon, ingen förståelse alls.
Nu måste jag betala 699kr till något jag inte vill ha
Efter denna bedömning får jag ett mejl att det går bra att skicka tillbaka och bli krediterad
Svindelfirma
Jeg kÞbte, betalte og afmelde korrekt kontrakten. Alligevel sender Notrinor fortsat pakker og krÊver betaling. Det er ikke muligt at sende pakker tilbage, trods tydelig udskrift Modtagelse nÊgtet. Har betalt for varer jeg har modtaget og kviteriger fra bank.
Hvordan stppper man sådan et svindel firma?
Perfekt service
Alltid trevligt och possitivt bemötande med snabb och bra service
Lugn mage
Slut pÃ¥ kramper i magen nÀr jag Àter stÀrkelserik mat ð
Kapslarna kom i tid nÀr jag börjat minâŠ
Kapslarna kom i tid nÀr jag börjat min prenumeration. Har inte mÀrkt av nÃ¥n förÀndring i kroppen Ànnu,har ju bara tagit kapslarna i drygt 2 mÃ¥naderð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ