Produktet er fuldstÊndig som forventet. Praktisk og i god kvalitet og det blev leveret hurtigt. SkÞn upgrade af mit skrivebord :-)
Jeg har brugt Nuvik opladningsmÃ¥tten i et par uger, og den fungerer overraskende godt. Den oplader stabilt hver gang, og jeg slipper for kabelrod pÃ¥ skrivebordet. MÃ¥tten ligger solidt, og telefonen s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er virkelig glad for min Nuvik opladningsmÃ¥tte. Den er super nem at bruge â jeg smider bare telefonen pÃ¥ den, og sÃ¥ lader den. Det bedste er, at jeg ikke lÊngere skal bÞvle med ledninger og kabl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har bestilt 2 gange og begge gange har jeg haft en rigtig god oplevelse med Nuvik. Webshoppen er nem at finde rundt i, og bestillingen gik hurtigt og problemfrit. Leveringen kom til tiden, og vare... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nuvik er en dansk webshop, der forener design og funktionalitet i hverdagsprodukter. Vi stÃ¥r bag Nuvik DeskOne â et stilrent skrivebordsunderlag med trÃ¥dlÞs opladning. Med gratis levering, livstidsgaranti og fokus pÃ¥ kvalitet og service, giver vi vores kunder en tryg og enkel oplevelse.
ãã³ããŒã¯
- Info@nuvik.dk
- nuvik.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SkÞn upgrade af mit skrivebord :-)
SkÞn upgrade af mit skrivebord :-)
Rigtig god produkt og service
Rigtig god kundeservice, hurtig levering - og virkeligt et flot og gennemtÊnkt produkt, som gÞr livet som selvstÊndig meget lettere.

Nuvik ããã®åç
Ser ud til at vÊre kopivarer fra Kina
Faldt over annoncen på Facebook af dette produkt, og var tÊt på at kÞbe det.
Valgte at slå produktet op på google, og kan se at det er en kopi af et patentsikret produkt fra journeyofficial
Jeg slÃ¥r derefter ejeren op pÃ¥ Virk. Og kan se at han ejer en virksomhed kaldet âKongemÃ¥tterâ som efter et tjek pÃ¥ Trustpilot er et firma med kopiprodukter fra Kina.

Kun 5 stjernes anmeldelser skulle nokâŠ
Kun 5 stjernes anmeldelser skulle nok have sat lidt alarm klokker igang men vi kÞbte da måtten. Bevars den gÞr hvad den skal men den er på ingen måde 799 kr vÊrd. Det er klart et kina produkt og finish opleves derefter. Til den pris for det lille stykke produkt havde jeg klart forventet en anden kvalitet.

Helt vildt godt produkt
Helt vildt godt produkt! Er så tilfreds med det og der intet dårligt at sige om det

En nem hverdag!
Det bedste er, at jeg ikke lÊngere skal bÞvle med ledninger og kabler, der enten er vÊk eller ikke virker. Det gÞr bare hverdagen lidt nemmere.
Helt Êrligt perfekt produkt, som jeg bruger hver dag og sagtens kan anbefaleâºïž

Rigtig god
Jeg har brugt Nuvik opladningsmåtten i et par uger, og den fungerer overraskende godt. Den oplader stabilt hver gang, og jeg slipper for kabelrod på skrivebordet. Måtten ligger solidt, og telefonen skal ikke placeres superprÊcist for at få forbindelse, hvilket er et stort plus.
Alt i alt en enkel, pÊn og pålidelig lÞsning, der gÞr hverdagen lidt nemmere. Kan klart anbefales.

LÊkkert produkt.
Hurtig levering og opladningen virker perfekt til både iPhone og AirPods.

Super god oplevelse med Nuvik.dk
Super god oplevelse med Nuvik.dk â nem hjemmeside, hurtig service og rigtig god kundebehandling. Kan klart anbefales!

Fantastisk produkt
Jeg har nu handlet flere gange hos Nuvik, og hver gang har det vÊret en virkelig positiv oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere i, så det er hurtigt at finde det, man leder efter. Bestillingsprocessen er enkel, og leveringen har altid vÊret prÊcis og til tiden. Produkterne lever fuldt ud op til beskrivelsen og er af rigtig god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Nuvik og kommer helt sikkert til at handle der igen.

Nuvik ããã®åç
Min oplevelse har vÊret perfekt. Nem og simpel webshop og hurtig levering.

Nuvik ããã®åç
Jeg kan varmt anbefale nuvik
Jeg kan varmt anbefale nuvik! Fra det Þjeblik jeg modtog produkterne, blev jeg imponeret. De har ikke blot et lÊkkert, stilrent og moderne design, men er også holdbare og funktionelle. Kvaliteten er i top, og man kan tydeligt se, at der er tÊnkt over detaljerne.
Jeg er utroligt tilfreds med mit kÞb hos nuvik. Kundeservicen var fremragende, og leveringen var hurtig og problemfri. Jeg vil varmt anbefale nuvik til alle, der leder efter kvalitetsprodukter med et flot design.

Nuvik ããã®åç
Lige hvad jeg ledte efter!
Lige hvad jeg ledte efter!
Jeg ledte efter et stilrent skrivebordsunderlag, uden for meget mÞnster, og fandt så Nuvik, er blevet så glad for den og kun en bonus at den kom med trådlÞs opladning!

KÊmpe anbefaling
KÊmpe anbefaling! Mega hurtig levering og udover det, lever produkterne helt klart op til forventningerne.

Stilren og simpelt
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Deskone fra Nuvik. Leveringen var hurtig, produktet lever op til beskrivelsen, og kvaliteten virker solid. Meget praktisk i hverdagen. Kan klart anbefales til andre, der leder efter en funktionel og stilren lÞsning.